У центрі Луцька хотіли викрасти дитину?

У центрі Луцька хотіли викрасти дитину?
Близько 17-18 години вечора суботи 24 серпня, у День Незалежності, у центрі Луцька однорічну доньку намагалися забрати невідомі жінки, роблячи вигляд, що це їх дитина.

Про випадок розповіли батьки дівчинки Наталія та Андрій Булиги.

Пояснюють, аналізуючи ситуацію того вечора, вони підозрюють навіть спробу викрадення дитини. А тому застерігають батьків бути більш уважними та особливо у святкові дні слідкувати за маленькими дітьми.

24 серпня, у День Незалежності, родина як і багато лучан вирішила прогулятися центральними вулицями Луцька.

«Ми гуляли біля пам’ятника Лесі Українки. Усі сиділи повернуті до сцени. А мала бігала біля пам’ятника і забігла з тієї сторони, куди люди сидять повернуті спинами. Я стою за два метри збоку, слідкую, аби вона не впала. Підійшли дві жінки, які, певно, мене просто не помітили», - розповідає мама дівчинки.

«Вони виділялися з натовпу, адже всі були святково одягнуті, українізовані. А ці жінки були без макіяжу, без зачісок, на них були якісь балахони. Дуже дивні. Підходять до моєї дитини ззаду і починають до неї говорити, як ніби це їх власна», - пригадує Наталія Булига.

Потому, розповідає жінка, невідомі взяли дитину на руки. Мати почала обурюватися, вимагати, аби її доню відпустили.

«Я взяла малу на руки, розвертаюся, а жінок вже немає. Вони ніби розчинилися», - каже Наталія Булига.

Батьки говорять, що навіть покликати міліціонерів з проханням перевірити документи підозрілих осіб не було нагоди. Адже дивні жінки вмить пропали у натовпі. Тоді на площі були сотні людей, грала гучна музика, а підозрі були одягнуті у мішкуватий, непримітний одяг, який не видавав навіть статуру.

«Вони були дивні. Просто дивні. Люди часом кажуть до чужих дітей «лялічка» або щось інше. А ці жінки ніби хотіли показати, що це їхня дитина. Мала гралася, їй нічого не загрожувало, аби її треба було брати на руки. А вони ні з того, ні з сього беруть її на руки. І найцікавіше, що саме у це місце не були спрямовані погляди людей. Тобто ніхто би не зорієнтувався», - розповідає Наталія Булига.

Оскільки дочці трішки більше року, дитина не помітила би загрози.

«Музика грає, плач би ніхто не почув», - каже Андрій Булига.

Жінки були середнього росту, білі, з темним волоссям. Одна з них виглядала років 25-30, інша – 30-35. Одягнуті у мішкуватий, не яскравий одяг.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кримінал
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мама и папа, "надо меньше пить".
Відповісти
VSC. перш ніж ср@ти тут коментами сам протверезій
Відповісти
Точно!
Відповісти
Хто не знає - дітей крадуть! І крадуть багато. Треба бути пильним. До речі таке свято дуже зручна нагода, просто ідеальна. Купа людей, музика, загальний шум, всі посміхаються, всі розслаблені, святковий настрій. І не треба думати, що в темному провулку до батьків підходять якісь там фашисти і видирають немовлят? Ні саме в такі моменти. Всі батьки будьте просто в два рази пильнішими! Це сумна статистика.
P.S. А щодо коменту VSC - просто не личить таке говорити, у всьму мусить бути міра. Жартуй друже адекватно!
Відповісти
Напевне марсіани. А шановним Булигам потрібно було б відслідкувати і довести це все до логічного завершення , а не фігурувати себе на сторінці.
Відповісти
Молодці що розказали людям, бо в нас як біда то мовчть собі, якоь ніби стидно. А так батьки знають, то будуть нсторожі. Раніше теж ніби наркоманія це десь там в столицях, а ні виявилось. Тепер батьки всі знають що це таке і дивляться за малечею. Це можливо і є перший дзвіночок по викраденням діток. Чи може хтось думає, що тільки в Києві чи Донецьку крадуть? І пильнувати треба в першу чергу рідним і близьким, бо як там написав той Камінь - "довести до логічного кінця" в нас добре виходить тільки на словах або в серіалах і мабуть такими речами люди не фігурують. Хто має дітей той розуміє мене добре!
Відповісти
я так і не зрозуміла, як дитину забрали з їхніх рук. дочитала до кінця і таке враження, що вкрали
Відповісти