У Луцьку просять не проводити реорганізацію проспекту Грушевського

У Луцьку просять не проводити реорганізацію проспекту Грушевського
У Луцьку на проспекті Грушевського планують провести реорганізацію. Проте Дарина Гребенко розмістила відповідну петицію з проханням не робити протягом найближчих 10 років.

Вона вважає, що те, що не завершено реорганізацію та реконструкцію кількох інших вулиць м. Луцька, негативно впливає на трафік у місті і унеможливлює комфортне пересування.

За її словами, неминуче за умов ремонту спилювання дорослих здорових дерев негативно впливає на стан повітря у місті та його клімат (температурні показники на ділянках, де відсутні зелені насадження, суттєво перевищують показники на ділянках, де ці насадження іще збереглися).

"Проспект Грушевського наразі перебуває у хорошому стані і капітального ремонту не потребує. У місті чимало більш нагальних питань, що потребують швидкого вирішення і коштів із бюджету — зокрема, велика кількість вулиць та дворів, що потребують негайного ремонту їх асфальтної частини тощо. Найбільше це стосується віддалених, але не менш важливих районів міста", - написала авторка.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дебілізацію не треба проводити. Реорганізацію тра.
Відповісти
Дарина не права
Відповісти
залиште тілько дядька на унітазі!
Відповісти
Гарний проект,робіть
Відповісти
На макете одна полоса движения. Кто думал,а что будет после застройки территории элеватора, и воинской части??? Правильно, будет одна большая пробка, это если без аварий!!!
Відповісти
А можна доробити дорогу на вулиці Гущанській а то багно все життя місимо, в той час коли села вже асвальтовані вулиця міста забута... краще б дійсно постарались двори позалатувати і тротуари... Чому не звертається увага нерозумію...
Відповісти
Безхозяйственность!!! В СРСР була стаття така. За це садили. Більшого профанства, як на проспекті Волі, я ще не бачив. Викинуті міліони за паркомісця для бариг- це уйо..во. Зробіть дві повноцінні полоси, а не паркомісця і дозвольте паркуватися. По Грушевському: там станція швидкої допомоги, обласна лікарня і одна полоса. Швидка має по центральному газону ...
Відповісти