Як працюватимуть кінотеатри Луцька в жовтій зоні карантину

Як працюватимуть кінотеатри Луцька в жовтій зоні карантину
Від сьогодні, 23 вересня, Україна перейшла до жовтої зони карантину. Це означає, що дещо посилили карантинні обмеження, зокрема це стосується й кінотеатрів. Вони мають працювати із заповненістю залів (усіх залів певного кінотеатру разом) менше за дві третини місць, або ж не більше 50 % місць у кожному окремому залі.

Інформаційне агентство ВолиньPost поцікавилося, у якому режимі працюватимуть луцькі кінотеатри.

Кінотеатр "Prenier city", що у ТРЦ "ПортCity", із 23 вересня працюватиме за новими правилами. Квитки на сеанси продають через одне місце, тобто дотримуються принципу 50 % заповненості залу. Окрім того, запланували вакцинувати від COVID-19 і персонал кінотеатру. Наразі процес вже розпочали.

У кінотеатрі "Multiplex", що в РЦ "Промінь", ситуацію з новими правилами не коментують, обіцяючи опублікувати всю інформацію в соціальних мережах згодом. Натомість на сайті кінотеатру доступні для бронювання усі місця. Це підтвердили і в телефонному режимі.

Працюватиме за загальноукраїнськими правилами й кінотеатр у "Адреналін Сіті". Для глядачів доступні квитки на сеанси через місце, тобто заповненими зали будуть лише на половину. Також тут отримали щеплення більшість працівників, вакцинація триває.

Не відміняли у кінотеатрах і обов'язковість захисних масок, а також дотримання соціальної дистанції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.