Де на Волині і на яку зарплату шукають працівників у сфері будівництва. ПЕРЕЛІК ВАКАНСІЙ

Де на Волині і на яку зарплату шукають працівників у сфері будівництва. ПЕРЕЛІК ВАКАНСІЙ
Наразі працівники у сфері будівництва потрібні у Луцьку та Нововолинську. Пропонують оплату у розмірі 15 тисяч гривень.

Про вакансії в області Інформаційному агентству ВолиньPost розповіли у Волинському обласному центрі зайнятості.

У Луцьку на зарплату 15 тисяч гривень шукають одразу трьох арматурників. В їх обов'язки входять роботи, пов'язані з будівництвом та ремонтом мостів на території області та за її межами, роботи середньої складності, що здійснюються під час виготовляння та монтажу арматури й арматурних конструкцій, знання та застосування діючих нормативних документів, що стосуються його діяльності, виконання вимог нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримання норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт. Вахтовий метод роботи (15 через 15 днів). Контакти: 03352 50316 (Домець Інна Олександрівна), 067 118 80 98 (Яворський Віталій Анатолійович), 03368 2-14-13 (Гулавський Ярослав Іванович).

Візьмуть на роботу двох бетонярів, яким готові платити 15 тисяч гривень на місяць. Вони будуть виконувати роботи, пов'язані з будівництвом та ремонтом мостів на території області та за її межам, бетонувати бетонні і залізобетонні конструкції середньої складності. Обов'язковими є знання та виконання нормативних актів з охорони праці, техніки безпеки та протипожежної безпеки. Вахтовий метод роботи (15 через 15 днів). Щодо вакансії звертайтесь за номерами 067 118 80 98 (Яворський Віталій Анатолійович), 03368 2-14-13 (Гулавський Ярослав Іванович).

Є пропозиція для електрозварника ручного зварювання. Оплата - 15 тисяч гривень. Спеціаліст повинен виконувати роботи, пов'язані з будівництвом та ремонтом мостів на території області та за її межами, виконувати ручне зварювання в усіх просторових положеннях зварного шва, крім стельового, раціонально і ефективно організовувати працю на робочому місці, додержуватись норм технологічного процесу, виконувати технічне обслуговування та ремонт засобів виробництва, застосовувати способи і прийоми попередження відмов технологічних систем і виникнення браку. Вахтовий метод роботи (15 через 15 днів). За деталями: 03368 2-14-13 (Гулавський Ярослав Іванович).

Для робіт, пов'язаних з будівництвом та ремонтом мостів на території області та за її межами, ручного зварювання в усіх просторових положеннях зварного шва, крім стельового, раціональної і ефективної організації праці на робочому місці, технічного обслуговування та ремонту засобів виробництва потрібен електрогазозварник. Йому пропонують винагороду у розмірі 15 тисяч гривень за місяць. 067 118 80 98 (Яворський Віталій Анатолійович).

На зарплату 15 тисяч гривень пропонують роботу для двох монтажників сталевих та залізобетонних конструкцій. Обов'язки: виконувати роботи, пов'язані з будівництвом та ремонтом мостів на території області та за її межами, монтажні роботи середньої складності під час складання конструкцій будівель і споруд з окремих елементів і укрупнених блоків, знання, розуміння і застосовування діючих нормативних документів, що стосуються його діяльності, знання і виконання вимог нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримання норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт. Вахтовий метод роботи (15 через 15 днів). 067 118 80 98 (Яворський Віталій Анатолійович), 03368 2-14-13 (Гулавський Ярослав Іванович).

У Нововолинську для будівництва та ремонту мостів та тунелів в Україні, виконання робіт під час виготовлення та монтажу арматури й армоконструкцій шукають арматурника. Заробітна плата - 15 тисяч гривень. Вахтовий метод роботи. 03344 3-21-15 (Шаравага Наталія Сергіївна).

Готові взяти на роботу бетоняра, якому платитимуть 15 тисяч гривень. Він буде будувати та ремонтувати мости та тунелі, виконувати бетонування простих бетонних і залізобетонних монолітних конструкцій, укладати бетонну суміш у фундаменти, основи, масиви. Вахтовий метод роботи. 03344 3-21-15 (Шаравага Наталія Сергіївна).

Є вакансія для монтажника сталевих та залізобетонних конструкцій. Оплата - 15 тисяч гривень. Обов'язки: будівництво та ремонт мостів та тунелів, виконання монтажних робіт середньої складності під час складання конструкцій будівель і споруд з окремих елементів і укрупнених блоків. Вахтовий метод роботи. 03344 3-21-15 (Шаравага Наталія Сергіївна).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ага,а коли приходиться платити то ледве 10 нашкрабають
Відповісти
Останні новини
Де на Волині і на яку зарплату шукають працівників у сфері будівництва. ПЕРЕЛІК ВАКАНСІЙ
12 жовтень, 2021, 12:00