Під час обшуку у волинянина знайшли зброю, боєприпаси, наркотики та бурштин

Під час обшуку у волинянина знайшли зброю, боєприпаси, наркотики та бурштин
Вилучені зброя, боєприпаси, наркотики та бурштин – результат санкціонованого обшуку на Ківерцівщині.

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Учора, 11 жовтня, під час санкціонованого обшуку у підсобному приміщенні за місцем проживання 33-річного жителя Ківерець, правоохоронці вилучили зброю, схожу на автомат Калашникова, два магазини до нього та 73 набої різного калібру, зокрема, 5,45 мм, і мисливську рушницю.

Заходи проводили співробітники відділення поліції №1 м. Ківерці Луцького РУП спільно з управлінням стратегічних розслідувань в рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 4 ст. 185 ч. 1 ст. 262 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку в особливо великих розмірах та викрадення, привласнення, вимагання вогнепальної зброї, бойових припасів, відповідно.

Окрім автомата й набоїв, у волинянина вилучили пів кілограма бурштину та близько 200 г рослинної речовини, схожої на коноплі.

Вилучене направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За цим фактом відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), ч. 1 ст. 240 (Порушення правил охорони або використання надр, незаконне видобування корисних копалин) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Слідство триває.





Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.