З 6 грудня в Україні посилять карантин

З 6 грудня в Україні посилять карантин
В Україні посилять карантин для невакцинованих громадян від 6 грудня.

Про це сказав голова МОЗ Віктор Ляшко на брифінгу.

"24 листопада уряд змінив правила карантину в Україні, які набудуть чинності 6 грудня. Уряд вимушений піти на карантин для невакцинованих, оскільки коронавірус не відступає. Європа встановлює новий континентальний рекорд захворюваності на COVID-19 – 367 тисяч осіб в середньому за добу. І ми повинні вживати заходів для збереження життя громадян, які досі не прийшли до пункту щеплення, щоб захистити власне життя", - сказав Ляшко.

За його словами, посилення правил торкнеться передусім невакцинованих громадян. Найбільше змін в правилах карантину стосується правил для "жовтого" рівня епідемічної небезпеки.

За новими правилами, люди, які не отримали принаймні одне щеплення проти COVID-19 або не мають негативний тест чи сертифікат про одужання, у "жовтій" зоні не зможуть:

-взяти участь у проведенні всіх масових заходів, це стосується культурних, спортивних розважальних, соціальних, релігійних та інших заходів;
-відвідувати кінотеатри та інші заклади культури, спортивні зали, фітнес-центри, басейни;
-скористатись послугами послугами суб’єктів господарювання, які -провадять діяльність у сфері громадського харчування, для них будуть закриті бари, ресторани, кафе та інші заклади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 9
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
За офіційною версією вікциновані теж хворіють і теж є рознощиками вірусу, але карантин тільки для невакцинованих. Це науковий підхід?
Відповісти
А також заборонено не вакцинованим платити податки і комунальні послуги.
Відповісти
Не вколотим заборонять платити податки, бо такий уряд не заслуговує на утримання за рахунок громадян.
Відповісти
Влада знущаэться над людьми. Треба вакцингувати 65+ людей а не молодих
Відповісти
Вакциновані хворіють але відсоток померлих малий і вакцина, у певній межі, ще і стримує розповсюдження! Але якщо досі вам це не дійшло, що воно і до чого, то вже і не дійде! Якби воно платним було, то нарід скоріше б побіг, бо ментальність українців така, шиканути один перед одним, що гроші витратили, а тут безкоштовно і всі рівні, якось не по українські :))) Ну ви і за кордон мабуть не збираєтесь, бо невакцинованим туди зась і не пікните і не вякните як тут! О то таких лише палицею вчити треба!
Відповісти
Треба? Ну то йдіть і роз'ясніть їм, бо саме серед них самий низький відсоток щеплених! А молоді не хворіють? Від "Дельти" саме молодь почала невакцинована вмирати!
Відповісти
Обійдемось якось без барів і ресторанів... просто вже аж цікаво стає, чи має межі абсурд?
Відповісти
Можливо відкрию для когось велику істину, але формула любої вакцини побудована на основі вірусу. І з екпериментальними ковід вакцинами та ж історія. По суті вакциновані-це заражені вірусом люди. Хоч і видозмінений, але вірус. Тобто простими словами чим більше вколотих-тим більше заражених. От і включіть мозок, звісно якщо він є, яким чином йде приріст хворих.
Відповісти
Для псевдовірусолога - заражений, це коли має активний вірус і розповсюджує його, вакцина - не вірус, а частина вірусу, яка самостійно не здатна розмножуватись, але викликає імунну реакцію організму з виробленням захисту. Тому вакцинований захищений і підготовлений до зустрічі з вірусом, що зменшує наслідки. Невакцинований - це сам на сам із вірусом, і не завжди перемагає людський організм.
В ковідних лікарнях працюють вакциновані лікарі, тому вони не гинуть в цих нелюдських умовах найвищої концентрації вірусу.
А слухати псевдовірусологів - це шлях на кладовище.
Відповісти