Сільський голова розповів, що буде під Луцьком біля Вересневого

Сільський голова розповів, що буде під Луцьком біля Вересневого
На земельній ділянці під Луцьком, де нещодавно розпочалися будівельні роботи, має бути сільськогосподарський двір, - розповів голова Боратинської сільської ради Сергій Яручик.

Про це посадовець повідомив ВолиньPost’у у вівторок, 3 вересня.

Нагадаємо, мешканці мікрорайону Вересневе, що у Луцьку, остерігаються, що на розташованій на території між вулицею Львівська та Гнідавським цукровим заводом земельній ділянці здійснюються роботи, які нагадують підготовку великого будівельного майданчика.

Так, голова Боратинської сільради, якій належить ця земля, розповів, що ділянка знаходиться в оренді у приватного сільськогосподарського підприємства «Стир-Агро».

«Там є договір оренди. Вони готували проект, там має бути по їхніх даних господарський двір, де має розміщуватися сільськогосподарська їхня техніка. Щось в такому плані», - зазначив Сергій Яручик.

Мовляв, землю в оренду ПСП «Стир-Агро» здали за результатами аукціону.

«Аукціон проводила наша районна державна адміністрація, земельне управління. Це було ще в 2008-2009 роках. Там землі сільськогосподарського призначення», - вів далі голова сільради.

«Тобто там ніяке не виробництво... Нічого шкідливого там такого не має бути», - додав він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: проблема
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Мало запахів на Вересневому, то ще й ферму туди!
Відповісти
А Демчук в попередніх інтерв"ю казав, що нічого не знає і сам би хотів дізнатись, що там будується. Так хто свистить чи дурний?
Відповісти
По документам - буде госп.двір, а реально - новий авторинок, взамін того, що на Ершова.
Відповісти
Ага, поставить пару тракторів для годиться, а інші авто базарників будуть.
Відповісти
Згідно цільового призначення земельна ділянка під комерційну діяльніст, а ринок, авторинок, С/г двір - байдуже прокуратура напише, що порушень не має, головне щоб оренду платили згідно ставки по виду фактичного використання, а що місцева рада голосувала байдуже... Бажаючим можу надати копію відповіді по "свинячому ринку" де фактично автостоянка фур.
Відповісти
буде друга черга шуберта
Відповісти
Яручик напевно говорить про аукціон від травня 2009 року, де учасниками були "Стир - агро" і "Стир-агробуд". Агробуд є співзасновником "стир-агро". Іншим співзасновникоми цих гоп-компаній є Москвич С.О. та його дружина. Там навіть директор один і той же - Сюйва! В результаті різниця між стартовою ціною та остаточною аж 500 грн. Ото конкуренція, ото наторгували українською землею. І адмінсрація цього не побачила, і прокуратура не додивилась. Напевно реальна різниця в ціні була віддана "куди треба і кому треба".
Відповісти
Останні новини
Сільський голова розповів, що буде під Луцьком біля Вересневого
03 вересень, 2013, 17:26