Мама-суддя подарувала помічнику мера Луцька мільйон

Мама-суддя подарувала помічнику мера Луцька мільйон
Помічник Луцького міського голови Назар Храновський 13 грудня отримав подарунок – 999 892 гривні.

Про це свідчить повідомлення про суттєві зміни у його декларації, оприлюднене на сайті НАЗК.

Згідно із повідомленням, ці гроші Назар Храновський отримав від громадянки Наталії Сушик.

Як відомо, Наталія Сушик – це мама Назара Храновського та голова Шацького районного суду.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost помічник Луцького міського голови розповів, що підставою дарування цих коштів є плани на придбання житлової нерухомості.

«Оскільки наразі я не маю особистого (не у спільній власності), окремого житла (не лише на праві користування)», - пояснив Назар Храновський.

Нагадаємо, 2 лютого 2021 року міський голова Луцька Ігор Поліщук представив свого помічника Храновського Назара Ігоровича.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скільки ж це треба було хабарів взяти ,щоб таку суму назбирати .
Відповісти
Можливо, краще поцікавитись, де цей мільйон взявся в мами-судді....Чи туди дописувачі не "дотягнуться"....???
Відповісти
Дивуюся завжди з ось таких статей і ще більше з коментарів. В кожного статки і можливості, так влаштований світ. Мають люди, чому б і не купувати, чи дарувати? А кому як не дітям? Справа кожного. Писати всі можуть коментарі, заробити одиниці. Не бачу нічого дивного, в суддів сьогодні офіційні зарплати цілком дозволяють спокійно назбирати такі кошти. А вже як ними розпоряджатися, думаю справа особиста. Я б теж інвестував би в дітей своїх поки є можливість, тому що це наше майбутнє. Заздрістю і злістю світ точно не стане кращим. Більше потрібно працювати над собою і над своїм матеріальним становищем значить, якщо проявляються такі якості, тоді дурня в голову не буде лізти. Бажаю всім позитиву, мудрості і розуму! Ми не в праві засуджувати, для цього є Бог!
Відповісти
Це лише звучить мільйон, а що на сьогодні ця сума при нинішньому курсі? Мені теж хочеться, щоб про мене писали. Я маю також гроші, не обмежую себе в чомусь, але я не публічна особа. Чим ці люди від мене відрізняються? Сміюся з оцих публікацій, може вже хватить писати брєд! Хочуть зробити якісь дії, є можливість, роблять, мають повне право! І найголовніше, що не приховують, тому що можуть це все спокійно підтвердити статками, правильно роблять. Ось і казочці кінець, а хто слухав, молодець!
Відповісти
Стаття ні про що, не бачу змісту обговорювати...
Відповісти
1. Доходи судді повинні бути підтвердженні офіційно.
2. Чому 24-річний юнак працює на такій високій посаді?
Відповісти
От поки більшість коментує, що стаття ніпрощо, ми будемо жити в такій корумпованій країні!!! звідки в судді такі гроші??? зарплату віддала?? а сама на що живе?? кругом куми\брати\свати, одне одного прикриває. Цю суддю піймали на хабарі, але справа, ясне діло, заглохла, і тепер ця хабарниця судить людей!! вдумайтеся : ХАБАРНИЦЯ!!! СУДИТЬ!! ЛЮДЕЙ!!! як громаді їй вірити? тільки в Україні таке може бути, суддю злапали на хабарі, а вона далі працює. у нормальній країні вже б тротуари міла, а в нас.... от поки ви так до цього відноситесь, так ми і живем!!!
Відповісти
Капєц новина. Я потіряв свідомість. Чуть коньки не віддав..жінка холодною водою мене оживила. Сьодня продам свій хлів і тоже думаю куплю десь поближче города нєдвіжимость. Не забудьте за мене написати. Я Іван Пропан-бутан з села Навіз якшо шо зранку можете закідати про мене в газєту тож новость
Відповісти
Хотів написати в відповіді Алісі, але на цьому сайті щось дуже висне сервер і не дає цього зробити. Пишу коментарем, всі кажуть зловили, але мало хто цікавився результатом справи. А він такий, розпалася справа, не довели вину, в даному випадку була чиста підстава зі сторони правоохоронних органів для того, щоб хтось заробив вищі пагони. Це чиста провокація була на той час бувших "оборотнєй", стара, злагоджена і накатана схема була в них така, але не проканало. Вже не бойсь повтікали всі хто куди, бо справи почали розвалюватися їхні сфабриковані і запахло жареним. Я не люблю ні тих, ні тих, але факт є фактом. Поширювати дезінформацію теж не правильно! Всі ми люди.
Відповісти
Шевчук з апеляційного суду і не такі діла провертає,не про тих пишите
Відповісти
Чому не доступна сума для судді? Усі доходи декларуються, та у вільному доступі для усіх громадян. Ви думаєте легко стати суддею? Люди ж звикли сидіти в зоні комфорту, нічого не робити та заздрить іншим. Що вам заважає досягати успіху?
Відповісти
Як не подобається прихильникам корупційних суддів (бо інакших в Україні нема ) ,якщо пишуть правду про цих негідників в мантіях ,цікаво куди ховає хабарі ,чи не в банках закопує на клумбі ,як її Львівський тезка ?
Відповісти
Саме страшне, що вони нічого не бояться, ні призначати на посади синків, кумів, братів і тд, ні брати хабарі і попадатись, ні відверто ці хабарі "легалізовувати" примітивними способами - подарунок, їм пофіг ви, прості люди, вони ноги витирають об вас. І тільки новина з'явилась, захисник прибіг і строчить коментарі тіпа від різних людей, аж смішно))
Відповісти
В Україні так "чесно" працюють судді, що для них один мільйон? копійки
Відповісти
Ну звичайно, мама любить сина..
Відповісти
Голова кого небудь, якихось бідняків, в помічники не бере. А шо, не так?
Відповісти
М.м цікаво, а де у судів такі достатки з'явилися, тепер зрозуміло чиє протиже заступник і як він туди потрапив (явно не конкурс виграв). От коли влада перестане бути продажною тоді й Україна почне відроджуватися, бо на жаль вона в занепаді
Відповісти
Місто захопив олігарх, влади немає, є помісття і кріпаки-лучани. Мер - маріонетка олігарха. Мама помогла - мамі помогли, синок прилаштований, скоро стане великим начальником. І навіщо це йому? А так нічого не треба робити, а корито кормить. Чого ж мама гроші на бізнес не подарувала, сам би заробив, показав на що здатний. Але це тяжко. А біля корита - легко і ситно, мамина школа. Тому не бачити від такої влади добра. Міняти їх треба.
Відповісти
За що голова Шацького суду Наталія Сушик взяла 10 тисяч доларів хабара
26 квітня, 2018, 18:03

як вона до сих пір може бути суддею?
а так, що хабарник може поновитись на посаді після звільнення!
а ви і далі голосуйте за клоуна і жителя австрії!
Відповісти
Краще запитати мера з яких х.ів Назар в нього помічник) він два роки назад два слова разом зв'язати не міг, не говорячи про власну думку)
От тут чи часом не мама постаралися щоб він помічником став)?
Відповісти
Останні новини
Мама-суддя подарувала помічнику мера Луцька мільйон
16 грудень, 2021, 13:12