«Не бійтеся інтернету. Нехай інтернет боїться нас»: Зеленський звернувся до українців.ВІДЕО

«Не бійтеся інтернету. Нехай інтернет боїться нас»: Зеленський звернувся до українців.ВІДЕО
Президент України Володимир Зеленський закликав громадян мислити критично, логічно та позитивно, читаючи новини.

Про це Президент України Володимир Зеленкий сказав у своєму відеозверненні до співвітчизників, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Не бійтеся інтернету. Нехай інтернет боїться нас. Чим можна його налякати? Здоровим, критичним, логічним і позитивним мисленням. І щоб за весь цей день ви не прочитали, не побачили і не почули, завершуйте його знаючи головне: у режимі 24 на 7, ми робимо і зробимо все аби вам було мирно, тепло, ситно і щоб всі ви були здорові”, - сказав Зеленський.

Він зазначив, що люди щодня читають, чують та дивляться десятки, а то й сотні новин. Далеко не всі з них мають дійсно щиру мету, а деякі є просто чутками, деякі – відвертими фейками. “А деякі, без розуміння глобального контексту, можуть підштовхувати до невірних висновків, змушувати відчувати тривогу. Що читати? На що дійсно реагувати? Кому вірити? Вірте Україні”, - наголосив глава держави.

За словами Зеленського, посольства країн Європейського Союзу та багатьох інших залишають усіх своїх працівників в Україні.

“Посольства країн ЄС та багатьох інших залишають усіх своїх працівників в Україні. А те, що деякі країни вивозять ЧАСТИНУ своїх дипломатів - ще зовсім не означає неминучу ескалацію і є тонкощами складної дипломатичної гри”, - сказав Президент.

Він заявив, що влада з партнерами працює спільно і діє єдиною командою.

Зеленський запевнив, що ситуація на сході України – досить спокійна, і хоча є обстріли, є порушення режиму припинення вогню і війська біля наших кордонів не зникли, у немає загиблих або поранений захисників. А ситуація з опалювальним сезоном є контрольованою, як і боротьба із коронавірусом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Господи!Порятуй Україну від цих невігласів,хоча це наше покарання...
Відповісти
Вовік,мивже тебе боїмся більше ніж кого,недорозуміння ти наше.
Відповісти
Останні новини
«Не бійтеся інтернету. Нехай інтернет боїться нас»: Зеленський звернувся до українців.ВІДЕО
25 січень, 2022, 21:10