Новий ТЦ «DreamStreet» – простір для вашого успішного бізнесу*

Новий ТЦ «DreamStreet» – простір для вашого успішного бізнесу*
На території найяскравішого житлового кварталу міста «Dream Town» компанія «Єврохолдінг» збудує новий торговий центр «DreamStreet». На разі, тривають підготовчі роботи. Це буде дві будівлі, поєднані як архітектурно, так і концептуально. Також об’єкт матиме великий внутрішній паркінг.

Основна мета проекту – створити комфортне середовище для бізнесу та якісну інфраструктуру для мешканців житлового комплексу «Dream Town».

Доступні для купівлі площі – від 45 кв.м. Приміщення матимуть всі підведені комунікації та можуть функціонувати як незалежні частини комплексу.

Оздоблення будівель – панорамні вітражі, що максимально сприятимуть презентації товару, фасади, що відповідають сучасним вимогам енергоефективності, фризи для розміщення реклами та вивісок.

Будувати свій бізнес з «Єврохолдінг» — це розумна інвестиція.

• Ідеальна локація для бізнесу – центр міста. Адже відомо: щоб бізнес приносив бажані дивіденди, він повинен бути в зручному та популярному серед мешканців міста місці.

• Якісне будівництво з сучасним благоустроєм, зручними доїздами транспорту, паркінгами, відеоспостереженням тощо.

• Вигідні умови купівлі комерційних площ: є можливість розтермінування. Після підписання договору, ви оплачуєте перший мінімальний̆ внесок (30 % від вартості). А далі виплачуєте частинами від вартості щомісяця, протягом встановленого терміну.

Торговий центр «DreamStreet» – це нерухомість для тих, хто хоче інвестувати надійно та з розумом. Станьте власником комерції – заробляйте та ставайте успішними.

Деталі – у консультаційному центрі «Dream Town», що на вулиці Прикокзальній, 10 А, тел. моб. 067 448 27 27

https://dream-town.com.ua/



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.