У Луцьку здорожчали електронні картки для проїзду СіtyCard

У Луцьку здорожчали електронні картки для проїзду  СіtyCard
У Луцьку затвердили види та номінальну вартість електронних квитків СіtyCard. Тепер картка, яка раніше коштувала 35 гривень, вартуватиме 50.

Відповідне рішення прийняли під час виконавчого комітету 15 лютого.

Таку ціну встановили для не персоніфікованого багаторазового електронного квитка, а також персоніфікованих – учнівського, студентського, пільгового, квитка подія та контролера.

Електронний квиток на дві поїздки коштуватиме 20 гривень, на три – 25 гривень. Термін їхньої дії – 48 годин з моменту продажу.

У пояснювальній записці до проєкту рішення йдеться про те, що з проханням про здорожчання квитків у мерію звернувся оператор електронних систем ТОВ «СІТІ КАРД СИСТЕМ».

Мовляв, рішення мають прийняти «з метою покриття витрат на закупівлю та введення в обіг електронних квитків, зумовлених підняттям закупівельної вартості самих квитків, вартості робіт з виготовлення карток».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Здорожчення бензину, електрики, газу… впливає на ціну картки? А це не переходить рамки здорового глузду?!
Відповісти
Чого дорожчає пластикова картка то ? Ще в транспорт не сівши а вже дай 50 грн+ за проїзд заплати. Як на мене то вони практично за повітря 50 грн беруть. Навіть клієнтам банку картку дають безкоштовно..
Відповісти
Мало того що постійно не працюють валідатори в транспорті, ще і кошти пропадають з карток людей,так і ціни піднімають на свій пластик.... Цікаво хто лобіює інтереси цієї недокомпанії,наскільки знаю в Європі вони свій бізнес закінчили плачевно!
Відповісти
https://price.ua/
Відповісти