Нічна пожежа в Луцьку: доки пожежники їхали, сусіди гасили вогонь. ФОТО. ВІДЕО

Нічна пожежа в Луцьку: доки пожежники їхали, сусіди гасили вогонь. ФОТО. ВІДЕО
У Луцьку на вулиці Лермонтова, 6, що у районі Львівської, вночі 14 вересня спалахнула пожежа – горіло господарське приміщення.

Полум’я заввишки понад п’ять метрів і гучний тріскіт розбудив не тільки власників помешкання, а й більше десятка сусідів. Люди викликали рятувальників, але одразу ж взялися самотужки гасити вогонь.

Полум’я сусіди помітили близько 00:40. Щонайменше п’ять сусідів зателефонували до пожежників.

«Ми подзвонили їм відразу, як вискочили на вулицю. Це було не пізніше, як о 00:45. Спочатку було зайнято, потім нам сказали, що вже в курсі і що бригада виїхала», – розповіли хлопці, що живуть через паркан із погорільцями.

І хоча найближча пожежна частина знаходиться трохи більше як за кілометр, на вулиці Тарасова, рятувальники їхали на виклик близько 20 хвилин, прибувши о 01:04. На той момент люди майже ліквідували вогонь. Ще одна машина рятувальників прибула о 01:17.

Пожежники розповіли, що можливою причиною загорання стала «буржуйка», яка обігрівала приміщення.

Господар підтвердив, що у приміщенні була «буржуйка», через яку, очевидно, і сталася пожежа. Розповідати про збитки власник будівлі не захотів. Але приміщення згоріло майже повністю. Постраждалих немає, хоча власники приміщення - у шоковому стані.

Нагадаємо, 13 вересня, під час урочистостей з нагоди професійного свята повідомлялося, що тільки цьогоріч Волині рятувальники здійснили понад 1,5 тисячі виїздів.










Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
почало в 00-45, а машина прибула о 10-17! Вичитуйте написане....
Відповісти
Прочитай сам уважно - 01.17
Відповісти
вах вах, доки пожежники їхали, сусіди гасити вогонь.
Відповісти
їхали 20 хвилин бо ще допивали горілку,адже в них було професійне свято вчора!
Відповісти
Взагалі в них професійне свято 17-го вересня!!!
Відповісти
А хто автор данної статті??? І звідки такі данні про час прибуття пожежної команди??? Явні пизнаки жовтої преси. Таке враження, що автор (авторка) сиділа в кущах і з секундоміром в 12-ть ночі засікала час... Шось трохи дивно..???
Відповісти
та да там прям хтось сидів і засікав час колижто пожежники приїдуть, там певно було не до того, була мета : погасити пожежу чим швидше ,а не стояти и дивитись на годинник и думати коли приїдуть рятувальники!!!!!!! и вапше може це хтось спецом підпалив шоб взнати наскільки швидко пожежники відреагують!!!!
Відповісти
Останні новини
Нічна пожежа в Луцьку: доки пожежники їхали, сусіди гасили вогонь. ФОТО. ВІДЕО
14 вересень, 2013, 02:30