Волинські лісівники відзначають 60-річчя. ФОТО

Волинські лісівники відзначають 60-річчя. ФОТО
У Волинському обласному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка 14 вересня відбулися урочистості з нагоди 60-річчя обласного управління лісового та мисливського господарства та Дня працівника лісу.

На захід завітали голова Державного агентства лісових ресурсів України Віктор Сівець, перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк, перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач, Луцький міський голова Микола Романюк, – пише сайт Луцької міськради.

Вітаючи присутніх, Микола Романюк зазначив: «Лісова галузь краю показує хороші результати, за якими стоїть величезна праця кожного з вас протягом багатьох років».

Крім того, Микола Романюк подякував працівникам галузі від себе особисто та лучан за допомогу посадковим матеріалом під час проведення екологічних акцій у Луцьку.

Луцький мер вручив кращим представникам галузі почесні відзнаки. Так, подяку міського голови за високопрофесійний підхід до справи створення екологічно чистого середовища, вагомий внесок у захист та поліпшення стану довкілля, забезпечення збереження та примноження природних ресурсів Волинського краю, активну участь у природоохоронних заходах та акціях з озеленення міської території, а також з нагоди професійного свята оголошено колективу Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства, яке очолює Богдан Колісник.

Також подяки від Миколи Романюка отримали головний спеціаліст відділу лісового господарства Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Володимир Неводнічик, майстер лісу Мощаницького лісництва ДП «Цуманське лісове господарство» Олександр Переходько та майстер лісу Градівського лісництва ДП «Колківське лісове господарство» Володимир Кантура.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ВОУЛМГ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відомство злодійське! Що мають робити?
Відповісти
Злодюги святкують.
Відповісти
Останні новини
Волинські лісівники відзначають 60-річчя. ФОТО
14 вересень, 2013, 16:51