У волинському селі реконструюватимуть клуб за 4 мільйони

У волинському селі реконструюватимуть клуб за 4 мільйони
Михлинська сільська рада Горохівського району 12 вересня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Горохівагробуд» на реконструкцію клубу під культурний центр за 4 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель», ‒ пишуть Наші гроші.

До кінця наступного року, окрім загальної реконструкції приміщення та побутових мереж, до клубу мають також зробити прибудову й придбати кухонну техніку, територію озеленити й огородити, облаштувати зовнішнє освітлення.

Фірму «Горохівагробуд» заснували Петро Пінкевич і ПАТ «Луцьксантехмонтаж № 536». Основним власником «Луцьксантехмонтажу» є член виконавчого комітету Луцької міської ради Віктор Чорнуха. У 2006-2010 роках він був депутатом Волинської облради від ВО «Батьківщина».

Єдиним допущеним до участі конкурентом було ТОВ «Маневичіагробуд», яке заснували Валерій та Людмила Політило, а також депутат Маневицької райради Андрій Сопронюк («Батьківщина»). Фірм програла з різницею в 0,17 %.

Пропозиції «Горохівагробуд» і «Маневичіагробуд» не були найдешевшими на тендері: участь у конкурсі намагалися взяти ще чотири компанії і всі вони пропонували виконати роботи дешевше. Однак усі чотири дешевші пропозиції були відхилені за неповний пакет документів.

Востаннє «Горохівагробуд» вигравав тендери у 2008 році: тоді фірма отримала підряди на реконструкція корпусу інфекційного відділення Горохівської райлікарні (2,15 млн грн.) і на капремонт гуртожитку Сенкевичівської школи-інтернату (0,85 млн грн.).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У волинському селі реконструюватимуть клуб за 4 мільйони
23 вересень, 2013, 10:30