Лісовози знищили дорогу на Волині

Лісовози знищили дорогу на Волині
Лісовози «Волиньлісу» знищили 8 кілометрів дорожнього покриття у селі Грушів Іваничівського району.

Про це 27 вересня повідомив народний депутат України від ВО «Свобода» Євген Мельник, ‒ повідомляють у прес-службі партії.

Так, на переконання депутата, «Волиньліс» зобов’язаний власним коштом відремонтувати її. Мельник стверджує, зараз село переживає транспортну блокаду: не має автобусного сполучення із райцентром і під загрозою курсування шкільного автобуса.

За словами свободівця, громада села, не дочекавшись дієвої допомоги від місцевої влади, звернулася до нього з проханням допомогти підготувати судовий позов на державне підприємство «Волиньліс» за умисне нищення дорожнього покриття.

З весни 2013 року через село Грушів возило деревину підприємство «Волиньліс». Вивозили ліс 40-тонними вантажівками, з порушенням норм ДБН, в результаті чого 8 кілометрів дорожнього покриття було зруйновано, ‒ йдеться в повідомленні.

Неодноразово мешканці цього села зверталися до районної влади з вимогою негайно втрутитися у ситуацію і припинити руйнувати сільську дорогу, але їхні законні вимоги було проігноровано. Вдавалися селяни й до перекриття доріг.

«Фактично, у селі Грушів ліс вивезли ціною дороги. Село зараз перебуває у транспортній блокаді. Туди вже кілька місяців не їздить автобус, тому що перевізник відмовився їздити по аварійній дорозі. Не своєчасно на виклики прибувають карети швидкої допомоги, під загрозою курсування шкільного автобуса. А тим часом керівництво «Волиньлісу» вихваляється, що побудувало кілька десятків кілометрів лісових доріг. А якою ціною? Ціною знищених вже існуючих сільських доріг! Підприємство «Волиньліс» повинне власним коштом відремонтувати цю дорогу і тим хоч якось підсушити підмочену репутацію руйнівника сільських доріг», ‒ наголосив свободівець.

Тим часом, депутат Іваничівської районної ради свободівець Ростислав Матвійчук спільно з головою фракції ВО «Свобода» в районній раді Віктором Вілентком та головою Милятинської сільської ради Валентином Іловим вже склали акти пошкодження дорожнього покриття та сфотографували дорогу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: дороги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лісовози знищили дорогу на Волині
27 вересень, 2013, 13:54