У Харкові вагітна голою проїхалася в метро. ФОТО

У Харкові вагітна голою проїхалася в метро. ФОТО
У харківському метро вагітна жінка роздяглася догола, протестуючи проти порушення прав жінок.

Юлія Дроздек, яка перебуває на дев’ятому місяці вагітності, проїхалася в суботу близько 11:00 від станції метро «Маршала Жукова», закутана лише в хустку, до станції «Радянська армія», ‒ пише ТСН.

Після того як двері зачинилися і поїзд рушив, жінка зняла хустку, підняла руки і так простояла, поки поїзд не приїхав на потрібну станцію.

Більшість пасажирів поїзда при цьому сиділи, опустивши голову, лише один чоловік почав знімати Юлію на мобільний. «Зважилася на такий перформанс не швидко, кілька разів ми його переносили. Це був художній протест проти сексуального насильства над жінкою. Спонукала до нього ситуація, яка склалася в країні, проституція, а останньою краплею стали події у Врадіївці», ‒ розповідає Дроздек.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: протест
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хоч би одне падло місцем поступилося вагітній жінці...
Відповісти
Згоден про місце! але зі статті складається враження що вона вагітна через насильство. Коли ні то це явний гормональний збій у кращому випадку, коли і це ні то просто шкода маля. Завджи є межа у діях і коли її перетинають це має погані наслідки. Нічого просто так не минає і усе завжди має свої наслідки! Завжди!
Відповісти
Якби ще у нас, у Луцьку, вагітним вміли поступатися місцем.. А то їдеш у маршрутці по півгодини стоячи, ніхто не поступиться, а якщо десь і звільниться місце, то обов'язково якийсь мужичаря всунеться перед тобою на нього; і це ще добре, якщо ніхто живіт не зачепить..
Відповісти
А назви станцій метро то як звучать!:))) І це вже як більше 20 років в незалежній Україні?! Ганьба!!!
Відповісти
не те що в Луцьку, коти собаки і все ))
Відповісти
слегка ненормальная. Или - не слегка.
Відповісти
протест - сиськами махать уже не актуально, фемен махает, теперь уже письку в знак протеста показывают и пузо беременное.
ну как, помогло?
Відповісти
Фемен не махає - нема чим махати. Мені чомусь здається, що після такого шоу у метро кількість згвалтувань зросте. Ну в крайній мірі поки пасажири пар не випустять...
Відповісти
Останні новини
У Харкові вагітна голою проїхалася в метро. ФОТО
07 жовтень, 2013, 10:29