У Луцьку пікетували Держказначейство. ФОТО

У Луцьку пікетували Держказначейство. ФОТО
Депутати та громадські активісти пікетували у Луцьку управління Державного казначейства у Волинській області з вимогою провести кошти за всіма рахунками, яке затримує управління.

Пікет відбувся 10 жовтня об 11:50 біля приміщення «казначеїв», що на вулиці Стрілецькій у Луцьку.

Як стверджує голова луцької «Батьківщини» Сергій Григоренко подібна ситуація з затримкою коштів не лише на Волині, а й на території всієї України. Більше того, затримка у переведенні грошей у інших областях є ще гіршою. Аби зупинити такі дії, «Батьківщина» організувала пікети по всій Україні та направила звернення до територіальних підрозділів.

«Сьогодні по всій Україні партія «Батьківщина» і депутати місцевих рад проводять такі пікети. Їхня мета - сказати представникам казначейства: ми не згідні з тим, що ви лізете своїми руками у наші кишені, припиніть блокувати кошти міста, фінансуйте Луцьк згідно з законом, згідно з бюджетом», - зазначив Григоренко.

Зокрема, перед присутніми виступали депутати Сергій Григоренко, Андрій Козюра, Богдан Шиба та голова ГО «Національний альянс» Майя Москвич.

«Питання казначейства стосується не лише міської ради, а й громадських організацій, які організовують певні заходи. Багато організацій виграли проекти, проводять певні заходи, але насправді жодні гроші не проплачуються. Підприємці просто відмовляються з нами працювати», - зазначила Майя Москвич.

Депутати передали звернення до керівника Державного казначейства у Волинській області Михайла-Мирослава Леміщака. Якщо змін не відбудеться, то депутати обіцяють запросити його у міськраду на сесійне засідання.

Натомість луцький міський голова Микола Романюк у мережі «Фейсбук» висловив свою думку щодо акції.

«Сьогодні відбулось пікетування Управління Державного казначейства України. На мою особисту думку даний захід безпідставний. Казначейство повністю постійно проводить платежі по заробітній платі, енергоносіях, харчуванню дітей та хворих в лікарні, медикаментах, виплатах по допомозі дітям і всі соціальні програми уряду.Заборгованність відсутня. Стосовно фінансування капітальних видатків,то станом на сьогодні проводяться поточні платежі», - написав мер.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Москвич" - це вона. виправте помилку "зазначив Москвич".
Відповісти
дякую, виправили
Відповісти
У оппозици уже нет поклонников, смотрю, одни депутаты и вышли. Людям уже по...й их дешёвый пиар
Відповісти
Вас, зекiв, трусити будем на Майданi!
Бандитам тюрми!!
Не скачи поперед батька в пекло.
Відповісти
вони з міськради нам гроші винні вже 3 місяця, хєр більше без попередньої оплати що получать.
Відповісти
3 аж три місяці) нічого почнеться новий рік, борги спишуть)
Відповісти
Хитромудра шушера - вийшли, посвiтились пиками масними,
це вони, навiть, не за вкладникiв Захiдiнкомбанку турбувались - там луганський зечара-власник може i наiхати звiдки треба.
Надiеться Шиба на кам-бек... )))
Ох .... не матюкнешся тут...
Відповісти
Казначейство тут не винно. Винний Київ. Ті хто знають толк в грошах і як вони платяться із казни, той знає "хто винний"?
Відповісти
хлопці мало вас залишилось кому ніхто гроші давати не хоче. або нема за що!!)))))))) люди за вами не йдуть))))) ще Захара Ткачука треба було взяти
Відповісти
Позор та стид так піаритись! Політичні імпотенти
Відповісти
Вам ще Юлю випустити,щоб вийшла і заплакала яка внеї канторка !!!! Кращі з гірших
Відповісти
Справді. Кращі з гірших!!!!!!!!! Сидіть по норам ,або на буряки назад до себе в села вертайтесь!!!!
Відповісти
Чим менше люди думають, тим більше всілякої дурні і отакої псевдодіяльності. Поважайте себе та не опирайтеся здоровому глузду, панове. Я щиро вірю, що ваш мозок таки хоче працювати в адекватному руслі, але де ж там... короткі та доступні партійні команди ("сидіти", "лапу", "фу", "взяти") набагато легше виконати, аніж увімкнути думалку.
Відповісти
Віддайте людям гроші! Гаманці і одноклітинних, представлених на фото, депутатів. Сонечко пригріло - виповзли назовні, а де ви, тіпа слуги народні, раніше були, коли керівництво все це зачинало!?
Відповісти
Останні новини
У Луцьку пікетували Держказначейство. ФОТО
10 жовтень, 2013, 14:04