Боргів перед Луцьком немає, – Держказначейство

Боргів перед Луцьком немає, – Держказначейство
Усі видатки міського бюджету Луцька здійснюють в плановому режимі без заборгованостей, – переконує заступник начальника ГУ Держказначейської служби України у Волинській області Анатолій Баранчук.

Про це посадовець розповів у четвер, 10 жовтня.

За словами Анатолія Баранчука, у звичному режимі відбуваються всі виплати бюджету Луцька.

«Проходять виплати всі по заробітній платі вчасно, по комунальних платежах, по допомозі дітям, по медикаментах, по виплатах, що стосуються медичного забезпечення. На сьогодні заборгованості немає», – зазначив «казначей».

Нагадаємо, депутати та громадські активісти пікетували у Луцьку управління Державного казначейства у Волинській області з вимогою провести кошти за всіма рахунками, яке затримує управління.

Прокоментував Баранчук й інформацію про те, що 11 з 20 підрозділів казначейства на Волині боргують 18 мільйонів гривень: «Система обслуговування розпорядників коштів побудована так, що фінансові зобов’язання реєструють в органах казначейства щоденно».

Так, розпорядник коштів виконує певні роботи, приходить до казначейства і реєструє відповідні документи. Після цього здійснюються виплати.

«Тобто, ми ведемо мову про те, що механізм як такої заборгованості, він є. Але фактів конкретної заборгованості чи фактів звернень щодо діяльності казначейства на сьогодні не було», – зазначив посадовець.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: гроші
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Боргів перед Луцьком немає, – Держказначейство
10 жовтень, 2013, 17:42