Санаторієм на Волині зацікавився російський бізнес

Санаторієм на Волині зацікавився російський бізнес
Санаторій-профілакторій «Журавичі», який належить Колківському лісгоспу і не працює вже понад 10 років, може отримати інвестора.

Про це заявив голова Волинської обласної ради Володимир Войтович під час інтерактивного прес-клубу, пише газета Волинь-нова.

«Цим закладом зацікавився російський бізнес. У Журавичах є лікувальні грязі і мінеральна вода, тому в перспективі туди може прийти інвестор», - заявив Войтович.

Він нагадав: ще у лютому 2010 року обласна рада своїм рішенням дала згоду прийняти в обласну комунальну власність санаторій-профілакторій «Журавичі».

«Треба офіційно звернутися до начальника обласного управління лісового і мисливського господарства Богдана Колісника, щоб поклопотався про передачу закладу територіальній громаді», - заявив Войтович більш як через три роки після цього.

Сільський голова села Журавичі Ківерцівського району Леонід Лукашук розповів: «На превеликий жаль, він не працює з 2000 року. Територія та будівлі охороняються. Він розрахований на 55 пацієнтів. Тут мали роботу 60 наших жителів. Якби відновити роботу цього закладу, то до нас їхали б лікуватися люди з усієї України».

Громадський активіст Олег Кальчик додав: «Я вже 5 років шукаю інвесторів для цього санаторію. Сформована ініціативна група, яка пропонує альтернативний варіант – передати його громадському об’єднанню інвалідів Волині, яке нараховує 80 тисяч людей».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
нє пазволям! Хай гниє...
Відповісти
Останні новини
Санаторієм на Волині зацікавився російський бізнес
20 жовтень, 2013, 19:38