Проспект у Володимирі-Волинському ремонтують «халтурщики»? ФОТО

Проспект у Володимирі-Волинському ремонтують «халтурщики»? ФОТО
Влада Володимира-Волинського «провалила» ремонт проспекту Шевченка, - вважає голова фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинській міськраді Сергій Коба.

«Впродовж літа триває масштабна, багатомільйонна реконструкція вулиці Шевченка у «проспект»... З того, що на сьогодні вже зроблено, а це не більше 60% від загальних робіт, можна зробити висновок, що про надання вулиці Шевченка історичного шарму – можна забути...», - цитує партійця прес-служба ВО «Свобода».

«Пішохідні доріжки є вузькими, на них ледь розминаються дві людини і нині цей новий тротуар в багатьох місцях, після двомісячної експлуатації, вже просідає під землю, що є наслідком неякісного укладання тротуарної плитки. Переукладання столітньої бруківки проводиться, на думку жителів вулиці, з багатьма порушеннями елементарних будівельних норм та за допомогою примітивних технічних засобів – зокрема звичайного поліна», - каже він.

«Вуличні ліхтарі, які вже освітлюють «проспект» личили б перенаселеному китайському кварталу, а не древній, історичній вулиці», - зазначив Сергій Коба.

Жителі Привокзального мікрорайону, до якого належить і вулиця Шевченка, обурені ходом та якістю виконання робіт, які, на їхню думку, проводять некваліфіковані, тимчасово наймані робітники без відповідного досвіду дорожніх робіт.

«На думку старожилів вулиці Шевченка, з якими я поспілкувався, реконструкція їхньої вулиці перетворилася у клондайк для відмивання грошей і майбутній «проспект імені Саганюка» буде ще однією масною плямою на репутації мера 1025-літнього Володимира-Волинського», - додав націоналіст.

Тому депутат-свободівець вимагає від контролюючих органів негайних перевірок дотримання діючого законодавства при виконанні будівельних робіт по реконструкції вулиці Шевченка.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще було залишити ті бетонні опори, які стояли на тій вулиці, чому ж раніше депутат мовчав коли їх ставили? Хочеш так бути мером, а дороги біля свого заводу не можеш зробити. Тільки й здатні "свободівці" кричати, а що зробили самі???
Відповісти
А що свободівці повинні ще й дороги ремонтувати?
Відповісти
А на чому ж там все буде триматись коли порозкрадали цемент, пісок і продали чи обміняли на горілку? Ось такі там працівники.....
Відповісти
Мільйончики на вітер,народ проковтне.
Відповісти
я сама особисто бачила, як крали і продавали цемент робітники - по 50 гр за мішок! Костку крали, бардюри.....
Відповісти
Останні новини
Проспект у Володимирі-Волинському ремонтують «халтурщики»? ФОТО
24 жовтень, 2013, 09:40