Депутат: губернатор Волині ‒ «поліцай» Януковича

Депутат: губернатор Волині ‒ «поліцай» Януковича
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук - «поліцай» президента Віктора Януковича, - вважає депутат Волиньради Ігор Гузь.

Про це він заявив під час Форуму депутатів ВО «Батьківщина» у Волинській області, на який з’їхалося більше 250 «батьківщинівців», - кажуть в партійній прес-службі.

Партійці обговорили підготовку до президентської виборчої кампанії, аналізували помилки та шукали методи переконання волинян у доцільності підтримки кандидата від «Батьківщини».

«Голова Волинської обласної партійної організації Григорій Пустовіт підкреслив, що вибори Президента у 2015 році – це вибір майбутнього України. Він закликав волинських активістів партії, депутатів місцевих рад, докласти максимум зусиль у роботі з виборцями, аби в області беззастережно переміг кандидат від Об’єднаної опозиції», - повідомили у прес-службі.

Учасники форуму обговорили особливості агітаційної роботи в містах та районах Волині, поділились досвідом результативної пропаганди. Так, голова Луцької міської партійної організації Сергій Григоренко розповів, що в обласному центрі Волині «Батьківщина» працює у трьох напрямках – діяльність громадських приймалень, організація акцій та активна участь депутатів у сесіях міської ради, що транслюються в прямому ефірі на місцевому телеканалі.

Депутат Волиньради Ігор Гузь наголосив, що на Волині «Батьківщина» має усі шанси на перемогу у президентських і наступних місцевих виборах, адже має значну електоральну базу.
«Маємо в області своєрідне «табу» – це голова облдержадімінстрації Борис Клімчук, якого більшість волинян не асоціює з Партією регіонів. Він – «господар» області, який каже: «Та не голосуйте ви за Партію регіонів, голосуйте за мене». Треба розвінчувати це неправильне сприйняття губернатора людьми, бо не є він ніким іншим, як «поліцаєм» Януковича», - зауважив Ігор Гузь.

Підсумком Форуму стало ухвалення Резолюції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
то вже точно. гнати треба того бороданя, як і всю нинішню владу
Відповісти
І "поставити" тупого Гузя, який в своєму житті ще ніде не працював, не збудував навіть собачої буди, однак поміняв ....надцять партій і рухів вишукуючи собі "теплого" місця ?!
Відповісти
Останні новини
Депутат: губернатор Волині ‒ «поліцай» Януковича
28 жовтень, 2013, 14:14