Луцький мер розбирається з комунальниками ‒ полетіли голови

Луцький мер розбирається з комунальниками ‒ полетіли голови
Одне звільнення і дві догани, ‒ такі кадрові рішення прийняв міський голова Луцька за результатами фінансової діяльності комунальних підприємств.

Висновки щодо керівників інших КП зробить згодом, ‒ повідомляють у луцькій мерії.

Так, Микола Романюк оголосив догану директору комунального підприємства «Зелене господарство м. Луцька» Володимиру Мирці за неналежне виконання службових обов’язків.

Директору комунального підприємства «Луцькреклама» Олександру Ковальському теж буде оголошена догана за значний ріст дебіторської заборгованості на балансі комунального підприємства, що зменшує фактичне надходження коштів до бюджету міста.

Також мер прийняв рішення припинити трудові відносини з директором комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Олександром Кралюком відповідно до умов, передбачених контрактом.

Кадрові рішення щодо інших керівників комунальних підприємств будуть прийняті за результатами діяльності за 2013 рік.

Нагадаємо, вчора, 6 листопада, під час засідання виконавчого комітету розглядалося питання «Про фінансово-господарську діяльність комунальних підприємств за підсумками 9 місяців 2013 року». Цьому передував детальний аналіз роботи кожного комунального підприємства, зокрема, виконання фінансових планів, показників ефективності та використання комунального майна. Мер пообіцяв звільнити керівників тих підприємств, які не виконали фінансові плани.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
КП "ЛуцькМістоБуд" де?
Директора Маруняк Андрюшу - гнати в шию! І ще копня під зад ледацюзі!
Відповісти
А Кралюка - на його місце!
Відповісти
Дотепно :) Але не дай Господь!!
Відповісти
Потрібно ставити на посади не по-блату, а по ділових якостях, і все буде норма.
Відповісти
Молодець Ярославович!!!!!!!!!!!!!!!
Нарешті взявся за чистку.
Ще треба ледарів-статистів позвільняти з міської ради, які нічого не роблять, але справно нараховують собі премії по 120-150%
Відповісти
Мер, видумав ще одну корупційну схемку: по-перше, завдяки фінансовим планам (які він і коригує) запросто може звільняти керівників комунальних підприємств, які відтепер будуть його боятися як вогню; по-друге, значно піднімає "рейтинг" (ним же створеного)фінансвого відділу на чолі із своєю подругою Малютіною.
Відповісти
До речі Малютіна розпочинала свою "фінансову" діяльність із Західінкомбанку, де була призначена тимчасовим адміністратором. І дерибанили разом з Романюком і Бєліком кредити.
Відповісти
Лохи, ті що пишуть під ніком "Вкладник". І які положили гроші на депозит в Західінкомбанку
Відповісти
Ще Микола Романюк може приторговувати вільними посадами на комунальних підприємствах :)
Відповісти
Все правильно робить Романюк. Більшість директорів комунальних підприємств нічого не роблять, а тільки присмоктались до місцевого бюджету, або працюють на власну кишеню. Не можеш приносити прибуток до місцевої казни - звільняй займану посаду.
Відповісти
А ще роблять на кишеню Миколи Романюка. А неугодні - будуть звільнені!
Відповісти
Якщо у КП "Автопарксервіс" відрубали одну зміїну голову Кралюка, то необхідно для повного одуження КП відсікти ще й його заступника Носалюка. А то це буде напівміра, яка не дасть позитивного результату.
Відповісти
Останні новини
Луцький мер розбирається з комунальниками ‒ полетіли голови
07 листопад, 2013, 18:27