АМКУ оштрафував «Галичину»

АМКУ оштрафував «Галичину»
Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України оштрафувало приватне акціонерне товариство «Галичина» на 34 тис. грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Про це повідомляє прес-служба Волинського обласного територіального відділення АМКУ.

Як встановило відділення, товариство встановивши та застосувавши економічно необґрунтовані та занижені ціни при заготівлі молока коров'ячого незбираного для промислової переробки від населення у квітні - серпні 2013 року, вчинило порушення конкуренційного законодавства, у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринках заготівлі молока для промислової переробки від здавачів окремих сіл Горохівського району, шляхом встановлення таких цін придбання товару, які неможливо було б встановити за умов існування значної конкуренції на ринку.

В ході розгляду справи, товариством було визнано і припинено вчинення порушення конкуренційного законодавства, шляхом встановлення з вересня 2013 року закупівельних цін на молоко коров’яче на рівні 2,20 грн./кг, що на 10% більше ніж закупівельні ціни на молоко коров’яче від населення у квітні - серпні 2013 року.

Адмінколегія відділення визначила суму штрафу - 34 тис. грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
АМКУ оштрафував «Галичину»
09 листопад, 2013, 16:47