На Волині міліція тренувала дії в екстремальних ситуаціях

На Волині міліція тренувала дії в екстремальних ситуаціях
Міліціонери Волині покращили свої вміння та навички із вогневої підготовки, рукопашного бою та практичних дій під час виникнення екстремальних ситуацій.

Навчання заступників начальників відділів – начальників кримінальної міліції міськрайвідділів органів внутрішніх справ Волині проходило у два етапи протягом двох днів, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

«Перший день був насиченим, адже їм довелося не лише пригадати казармений режим, а й строгий розпорядок дня, який діє в училищі. Усе розпочалося зі стройового огляду, адже кожен міліціонер повинен дотримуватися правил носіння форменого одягу. А після перевірки охайності та відповідності зовнішнього вигляду розпочалося найцікавіше», - кажуть в прес-службі.

Другий день розпочався із підйому за тривогою: всі учасники зібралися та прибули на шикування на плац училища. Лише після цього продовжилися випробування.

Міліціонерам довелося проявити свою стійкість та вміння швидко приймати рішення у екстремальних ситуаціях під час проходження психофізичного лабіринту (смуга психофізичного навантаження). Після цього приступили до практичних занять.

Головним завданням особового складу було швидко і правильно зреагувати і діяти під час введення оперативних планів «Сирена» та «Грім».

«Кожен керівник кримінальної міліції зобов’язаний не лише вміти керувати оперативною роботою, спрямованою на пошук та затримання злочинців, а й на власному прикладі показати своїм підлеглим, як діяти під час виникнення екстремальних ситуацій», - прокоментував навчання заступник начальника управління – начальник кримінальної міліції УМВС України у Волинській області полковник міліції Олександр Никитюк.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехай краще потренуються в знаннях української мови, граматики, та інше...
А то на жодне запитання не можуть дати конкретної відповіді, скласти відповідного документу...!!!
Відповісти
Останні новини
На Волині міліція тренувала дії в екстремальних ситуаціях
20 листопад, 2013, 09:26