Янукович попередив, що у правоохоронців достатньо сил

Янукович попередив, що у правоохоронців достатньо сил
Віктор Янукович обіцяє, що акції протесту розганяти не будуть, але в разі порушення закону будуть відповідні дії правоохоронних органів.

Про це він заявив під час інтерв’ю чотирьом каналам, відповідаючи на питання, чи будуть силою розганяти мітинги, ‒ пише Українська правда.

«Ні, не будуть… Це ж мирна акція», ‒ сказав Янукович. Відповідаючи на уточнююче питання, що акція може бути тривалою, він зазначив: «Та будь ласка».

«Дуже важливо, щоб не застосовували силу і не порушували закони. Як тільки хтось буде це робити, безумовно, правоохоронні органи відреагують. І цих сил достатньо, щоб відреагувати», ‒ сказав Янукович більш жорстким тоном.

«Правоохоронна система повинна забезпечити безпеку не тільки тих людей, які вийшли на майдани, а й тих, хто живуть поруч», ‒ сказав він.

«На скільки це відповідає законності, тут є межа, коли емоції переважають здоровий глузд і коли, наприклад, є намагання захопити уряду, державні приміщення – це правоохоронці повинні не допустити. Вони вимушені це робити, це їх обов’язок», ‒ зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ваш той так званий Євромайдан розійдеться зразу після саміту.. Ах ха ха ... Клоуни...
Відповісти
Після саміту ми підем на межигіря ...лол
Відповісти
Треба брати в руки вила, З вилами треба іти в Київ і весь Кабмін і Верховну раду підняти на вила...
Відповісти
вилка поламаєш або поламають , ходити нам ше з вилками років 10-20...поки нове покоління не буде президентами ....скинеш одного поставиш такого самого ...і знов на вила ) ...вже один з вилами в 2004 виходив...
Відповісти
Народ попередив, що у них сили більші
Відповісти
Немає Муамара Каддафі в Україні....
Відповісти
Журналісти! Да ви перші провокатори! Ви б опублікували економічне обгрунтування Януковича, дане на зустрічі з журналістами, а не виривали з контексту те, щоб більше ситуацію "нагріти"! Це не журналістика!!! Ганьба!!!
Відповісти
Інтерв'ю було 2 години і 16 хвилин і про "силу" там йшлося 30 секунд! То чого решту важливих слів не публикуєте?:) І це журналістика???:(
Відповісти
Сила в правохоронців є, та чи стане в кого розуму підставляти власного лоба за таке тупе хамло, яке обдурило всіх, правохорнців у тому числі. Вони теж мають дітей і теж хочуть, щоб ті жили, як європейці.
Відповісти
Тебе особисто як обдурили? Факти?:)
Відповісти
Останні новини
Янукович попередив, що у правоохоронців достатньо сил
27 листопад, 2013, 11:28