У Луцьку прихильники Митного союзу святкують перемогу. ФОТО

У Луцьку прихильники Митного союзу святкують перемогу. ФОТО
У Луцьку комуністи вирішили висловити підтримку президенту Віктору Януковичу, який, як відомо, провалив підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

Депутати Луцької міської ради Олександр Пиза і Андрій Осіпов на своїх сторінках у Facebook опублікували фото, на яких видно, що вулицею Богдана Хмельницького їде аж один (!) мінівен Volkswagen, з вікон якого розвіюються державні стяги Росії і Білорусі.

«Ось такі авта їздять вулицями Луцька. Підтримують Януковича. От гади!» – прокоментував своє фото Андрій Осіпов.

Тим часом у соцмережі висловили припущення, що радіють європровалу місцеві комуністи.

Перший секретар Волинського обкому комсомолу Олександр Кононович підтвердив, що акцію організували комсомольці.

«Мы, комсомол Волыни, лишний раз хотели продемонстрировать и показать всем, что к счастью, слава Богу, как говориться, не состоялось это унизительное для нас подписание», - сказав Кононович.

«Этой небольшой акцией мы символизировали братську єдність Украины, Белорусии и России», - пояснив він.

І додав: «Украину, к счастью, не удалось оторвать от словянкого братства».

Фото Олександра Пизи («Підараси святкують перемогу???» – підписав фото Пиза)
Фото Олександра Пизи («Підараси святкують перемогу???» – підписав фото Пиза)


Фото Андрія Осіпова
Фото Андрія Осіпова



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і сміх, і гріх
Відповісти
да срать ), одна машина кононовичей )
Відповісти
Наши деды вьезжали в евросоюз на танках
они знали как надо вступать в евросоюз
Відповісти
Галі Баран. У вашому ПТУ грамоті не навчають? В одному реченні три помилки! "Обакрали" букварі чи "приференции" в навчанні були інші. Типу ...книжка в сумці, ...й на думці!
Відповісти
Такі ж дурні, як і євроінтегратори. Невже наші люди настільки тупі, і не розуміють, що ніхто нам нічого не подарує, ні Росія, ні ЄС? Навіщо до когось приєднуватись, якщо потрібно працювати і розвивати усе в себе? А працювати то не хочеться. Хочеться нічого не робити і мати гроші на гульки. Хочеться стояти на майдані за ЄС чи Росію, витрачаючи батьківські гроші, замість того щоб вчитись. Невже наша патріотота, як і їх опоненти, не розуміє що ніякої незалежності не буде, як при єврооб'єднані, так і при митному союзі? Треба працювати, піднімати підприємства, а не гарлапанити за 100 грн., щоб їх в клубі на б...ь спустити. Хочеться халяви, щоб лише гроші давали. І неважливо, під чиї дудки будемо танцювати
Відповісти
Невже 433 думає, що він розумніший за всіх європейських державних мужів разом взятих. Хоча отут краще розумієш класика, що кожній кухарці на кухні видніше як розбудовувати та керувати державою. Більше двох десятиліть Україна самостійно борсається у вирі світової економіки, не маючи ніяких преференцій, які мають країни Європи. Як то вільний рух капіталів, товарів, робочої сили, інвестицій і т.п. І де ми зараз…. Але гуртом і батька....
Ні одна країна світу, навіть потужні економіки США чи Китаю не існують в самоізоляції. В світі вже проходили так звані позаблокові статуси, самоізоляцію ...до чого це призвело. А у військовому відношенні показовий приклад Бельгії, яка з кінця дев’ятнадцятого століття декларувала політику нейтралітету. Дві світові війни кривавим катком прокотились по нейтральній країні. Тому після війни маленька Бельгія виступила ініціатором створення НАТО.
Невже 433 думає, що наша економіка потужніша за німецьку (чи російську, яка активно створює і розширює МС) а армія (де з рад. часів не оновлювалась техніка і озброєння, яка в два рази менша по чисельності за міліцію, на яку в десятки разів менше витрачається коштів ніж у найближчих сусідів) зможе протриматись більше двох годин в разі зовнішньої агресії.
Негайно в Європу…хоч тушкою, хоч чучелом. Жарт звичайно, але об’єднана Європа – елітарний клуб демократичних, багатих держав, де стандарти життя у всіх сферах, на порядок вищі ніж у нас. І винаходити свій велосипед, модернізовувати свої запорожці, не скориставшись їхнім досвідом, як мінімум нерозумно, не має часу і бажання.
Відповісти
Приймаю критиику. Ніхто і не говорив про самоізольованість. Ідея в тому, щоб не купувати різний ширпотреб за кордоном, не чекати подачок від когось. А піднімати самому економіку на рівень тої ж Німеччини.
Відповісти
Оце по чоловічому! Всі ми помиляємось іноді, але сприймають критику, прислуховуються до думки, яка дещо відрізняється від власної одиниці. Респект
Відповісти
Головне на німецькій машині таку пропоганду вести потрібно)))
Відповісти
Кстати, да. Техника производства VW вовсю использовалась нацистами. Но, канановичей это кагбэ не трогает ни разу)
Відповісти
Слава Україні.Ганьба кацапським жополизам...
Відповісти
Дійсно в Луцьку новий зоопарк, з дикими тваринами
Відповісти
В.Ф.Янукович, нагадую для тих, хто забув, є легітимно обраним Президентом Незалежної Держави Україна. Усі образи на адресу В.Ф.Януковича-це зневага і образа України. Думайте.
Відповісти
Нотариально заверенный скриншот уже сделали?
Відповісти
думаю ця машина до нового року не доживе, спалять...
Відповісти
комуняку на гіляку!
Відповісти
Цікаво, а чого ті м...удаки їздять на авто із Європи, а не на авто з братнього Тайожного союзу?!
Відповісти
Почему не ездили на СНГ-овском автомобиле ?
Відповісти
УРА УРА УРА РОССИЯ БЕЛОРУСИЯ И УКРАИНА !!!
Відповісти
Не хватає, суко, на тебе мого діда. Почекай скоро ми прийдемо, гнидо.
Відповісти
Надежды на местных абаригенов нет , что коснется спасения нации, вся надежда на юго=восток. Тут правят балом моральные уроды и тушки женоподобные пЫзЫ.У Пызы больная тема "педерасты" но среди них бы физически не выделялся потому и хочет в ГЕЙропу.
Відповісти
Не звертайте уваги на цих даунів.
Вони навіть прапор Білорусії верх ногами повісили.)зверніть увагу на фото)
Так спішили відпрацювати гроші...що забули придбати інтелект.)
Просто тупоголові макаки)
Відповісти
А чому запроданці комуністи не на Таврії чи Ладі в світле майбутнє в'їзджають?
Відповісти
Напевне в недолугого комсомольця повне КАСКО на автівку. На дорозі різне буває... Очевидно цей паморок забувся, що він не на Арбаті чи біля мовзолею зі смердючим трупом шизофреніка, який замутив двіж в 1917 році )))
Відповісти
Пока есть хохлопитеки которые стоят на ГЕЙмайданах и пока эти евроабаригены выбирают во власть таких шакалов как Гузь и Пыза, Украина-Европа-Независимость не совместимые вещи. пЫзЫ говорят о ГЕЙропе но предают,лгут по чисто азиатски и азиацкая их гнила сущность. Из-за таких именно хохлов, а не Украинцев наша страна не имела, не имеет и не будет иметь независимости.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку прихильники Митного союзу святкують перемогу. ФОТО
29 листопад, 2013, 20:02