Гузю вручили підозру та викликали до міліції

Гузю вручили підозру та викликали до міліції
20 грудня депутату Волинської обласної ради Ігорю Гузу біля власного помешкання вручили повідомлення про підозру у кримінальних правопорушеннях.

Про це 20 грудня Ігор Гузь написав на своїй сторінці у Фейсбук.

Зокрема, він зазначив, що його підозрюють у хуліганстві, закликах до вчинення дій, що загрожують громадському порядку, а також захопленню державних або громадських будівель чи споруд.

«Тільки що, слідча група працівників прокуратури та МВС перепинила мене біля власного помешкання та в грубій формі заблокувала мій автомобіль», - зазначив Гузь.

Окрім повідомлення про підозру депутату вручили клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту строком на два місяці, заборонивши цілодобово залишати місце проживання.

А також повістку про виклик до слідчого на 15:00 23 грудня 2013 року.

Як відомо, у вчиненні кримінального злочину за трьома статтями ККУ – статтею 295 (Заклики до вчинення дій, що загрожують громадському порядку), статтею 296 (хуліганство), і статтею 341 (Захоплення державних або громадських будівель чи споруд) фігурують ще п’ять активістів Євромайдану – Богдан Шиба, Сергій Григоренко, Майя Москвич, Микола Собуцький та Володимир Бондар. До слова, для Сергія Григоренка, Богдана Шиби застосовані міри запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання. Москвич зобов'язали два місяці ходити з навігаційним браслетом.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 40
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і це все??? Сумно... Думав як мінімум хоч на пару місяців в сізо запруть.
Відповісти
Це реакція міліції на вчорашнє рішення депутатів стосовно політв’язнів. Скажи "НІ" парламентському свавіллю! ))))
Відповісти
Ти сам зрозумів, що написав? По твоєму, вчорашнє рішення парламенту щодо прийняття закону "Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань" є свавіллям?!! ЦІкава думка. Між іншим цей закон ще не підписаний Януковичем і не факт, що буде підписаним. І як це виглядає для патріотів прийняти прощення з рук глави остогидлого режиму?
Відповісти
Та вже на сесії піариться і волає з переляку!:) Давно його за грати треба і не панькатись!!! Революціонер хр...в!!!
Відповісти
Наш герой мужньо наклав у штани? Не було дітей...
Відповісти
Може зробити, щоб він просто пропав?
Відповісти
та в грубій формі заблокувала мій автомобіль!
ЦЕ ЯК???!!!
Відповісти
Особисто я підтримую Євромайдан, но Гузя варто посадити на 15 суток за ті мітинги з школотою які він влаштовував. Там же більшість були діти шкільного віку... І не ганебно...
Гузь такий ярий націоналіст а вже змінив більше 5-и партій. Чому ж ти такий ярий націоналіст забив болт на свій Національний Альянс і не просуваєш його, а біжиш в ту партію де вищу посаду запропонують...
Відповісти
не оправдує
свою назву ВОЛИНЬ гузі клімчуки шиби канделябри в 2015 році буде новим придністровям ні бидло н мі мясо
Відповісти
Цього разу Клімчук на Гузеві відіграється
Відповісти
Як подивишся сесію і послухаєш ті вигуки Гузя, то тільки пальцем біля скроні можна покрутити, як цей Гузь звертається до людей, не дивлячись на вік, посади, взагалі ігноруючи всякими нормами моралі людини... Це як шалений, вкушений скажений... по іншому ніяк не можна сказати про цю людину, судячи з висловлювань у залі! Це просто жах! Чому люди не подають на нього до суду просто як за образи честі і гідності простої людини?!:( Невже немає управи на цього горлопана і люди і далі будуть терпіти цей Гузевській психоз?! Це ж взагалі ніякої користі для суспільства і особливо для людей , які таких вибрали депутатами!
Відповісти
петушок уже докукарекался)
Відповісти
Поліційна бандитьська влада продовжує репресії.Нас не залякати.Мужні збираються на Майдан виборювати право на гідне життя.
Відповісти
Що ви там виборите тільки волаючи з трибун, а не працюючи біля станка, у шахті, за кермом автомобіля, автобуса, на фермі і...?!:) Ля-ля-бля-бля...!:)
Відповісти
бо п...ть-не мешки ворочать...
Відповісти
На Майдан збирають охочі потусити, послухати концерт та пожерти на халяву! Правда є одиниці суспільно зрілих і дуже розумних молодих людей, однак, їх такі Гузі, Вітіви, Клички, Кролики, Тягнибоки не чують. Та й чути не хочуть, бо конкурентів ніхто не любить, як ніхто з них не стільки любить свої державу і народ, а дбають за себе, свої амбіції, бажання бути при владі.
Відповісти
Це факт!!!!!!!
Відповісти
БО ЗА СВОЇ ДІЇ ПОТРІБНО ВІДПОВІДАТИ!!
https://www.youtube.com/watch?v=kosgmPzs0_Y
Відповісти
Іще мєнтяра.
Відповісти
і "падругу" твою десь рядом посадити...
https://www.youtube.com/watch?v=AqOEez4hfC8
Відповісти
хай ще повістку вручать за те, що за гроші Луцького евромайдану, нац.альянс ноути покупляв собі
Відповісти
Ігор,тримайся!За Тобою - правда.Ну, а ви,троллі,скаженійте.
Відповісти
і тільки одна така правда "irk" і тролить!:)
Відповісти
А де правда Гузь? Де фото блокування? Де?:) Ти мило розмовляеш і все!:)
Відповісти
Гузю після закінчення сесії у приміщенні ради вручали повістку, а він тікав і говорив, що у нього немає часу, він зайнятий і кликав журналістів на допомогу!:) Ганьба!
Відповісти
закон один для всех!!!
Відповісти
Гузь в котрий раз піариться та бреше. Ніякого блокування не було, просто він вів себе як завжди по по поганому.
Відповісти
подивіться сесію обласної ради на поведінку Гузя І.В. - це вихована людина одні слова і піар, звідки у людини яка ніде не працює такий будинок. сусіди були в шокованому стані від дій Гузя, і коментарів не давали
Відповісти
ВП, вас не взнати!! Такі коменти проти "активіста, координатора, лідера і т.п." Гузя не баните???
Відповісти
Гузь гузно... Незабаром знадобиться.
Відповісти
Ого, не чекав таких коментів. Здавалось, що шавок сцикливих в Луцьку менше, але я помилився! Як тільки когось, хто має свою власну думку приперли трохи, одразу гниль вилізла. Всі хто коментував вище проти цієї людини - невдахи, які не мають ні особистої думки, ні волі ні свободи. Так роблять лише гієни і шакали, коли сильного суперника поранить сильніший, гієни нападають зграєю і намагаються теж вкусити. Шакали ви сцикливі!!!
Відповісти
ТАК ХТО Ж ТІТУШКО????
https://www.youtube.com/watch?v=BVCbElEaO7k&feature=youtu.be
Відповісти
А Сєня по ходу мєнтяра. Ментовське відео показує. Ти ж мєнт, маєш знати хто такі тітушки, вони разом з тобою служать ПР.
Відповісти
Ха! Іван Козолуп - це Гузь!:)
Відповісти
Обізнались, шановний :)
Відповісти
Перша шавка заскавчала.
Відповісти
Доречі, а де ж модератори, тут з матюком вже знову можна писати?
Відповісти
скинтесь майданутые вождям на памперсы
Відповісти
з терикону?чи отслужив дєньок?
Відповісти
Останні новини
Гузю вручили підозру та викликали до міліції
20 грудень, 2013, 10:15