Віктор Медведчук приїздив на Волинь до куми. ФОТО

Віктор Медведчук приїздив на Волинь до куми. ФОТО
Колишній глава Адміністрації президента Леоніда Кучми, голова організації "Український вибір" Віктор Медведчук разом з дружиною - телеведучою Оксаною Марченко - відвідали на Різдво Зимненський Свято-Успенський монастир, що поблизу Володимира-Волинського.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала Оксана Марченко.

"По сложившейся семейной традиции, уже не первый год на Рождество мы молимся в Зимненском Свято-Успенском монастыре", - написала Марченко.

"И каждый раз я не перестаю удивляться, что еще недавние руины, благодаря Божественному провидению и труду матушки Стефаны и сестер превратились здесь в настоящую жемчужину", - додала вона.

Марченко, зокрема, написала, що у монастирі вона молилася "о своей семье, друзьях, близких", а також "о нашей стране и ее людях".

При цьому вона наголосила, що молилася навіть "о тех, кто нас не любит, кто заставляет печалиться".

"Но в моем сердце нет зла к этим людям, ибо не ведают, что творят", - додала телеведуча.

"Рождество и ночь накануне это светлого праздника – самое особенное время в году. И всякий раз мы всей семьей ждем с волнением, когда в Сочельник отправимся в этот монастырь в Зимно", - запевнила Оксана Марченко.

"Этот год не стал исключением. И хотя мы провели в дороге почти пять часов, тем не менее, ступив на монастырские дорожки, чувствовали не усталость, а лишь воодушевление и необычайную легкость", - йдеться у повідомленні.

Фото з Фейсбук-сторінки Оксани Марченко
Фото з Фейсбук-сторінки Оксани Марченко
Фото з Фейсбук-сторінки Оксани Марченко
Фото з Фейсбук-сторінки Оксани Марченко
Віктор Медведчук і Оксана Марченко у Зимненському монастирі. Праворуч ігуменя Стефана Фото з Фейсбук-сторінки Оксани Марченко
Віктор Медведчук і Оксана Марченко у Зимненському монастирі. Праворуч ігуменя Стефана Фото з Фейсбук-сторінки Оксани Марченко


Як відомо, настоятелька монастиря ігуменя Стефана (Валентина Бандура) - кума Медведчуків.

Її вважають однією з найвпливовіших особистостей Української православної церкви Московського патріархату. Вона особисто знайома з Леонідом Кучмою та Віктором Януковичем, в хороших стосунках з Юрієм Бойком, Віктором Балогою, Ігорем Бакаєм. у 2012 році ігуменя увійшла до сотні найвпливовіших людей Волині.

Нагадаємо, торік на різдво у Зимненському монастирі побував президент Віктор Янукович.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 43
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Жаль, пізно сказали...
Відповісти
А то шо б було? Майданив би біля монастира?:)
Відповісти
Пішов би на город дещо викопати, добре змащене...
Відповісти
Як сказано: "благодаря Божественному провидению и труду матушки Стефаны"!
А люди, напевно, даремно кажуть про приховування прикордонної контрабандни на території монастиря. В часи владарювання Кучмуча і Медведика.
Відповісти
Чудово. Але певна закономірність таки проглядується. Такий ненависний владі Гузь на 17 місці, а така обласкана усіма україноненависниками попадя на 71. Не все ще втрачено на Волині, як би кремлівські прихвостні не вилазили з шкіри.
Відповісти
А що це за місця? Хто їх складав?:) Не ти Семен?:)
Відповісти
Ні. Не я. Колиб я то кремлівські прихвостні та московські попи сюди б не потрапили.

http://www.volynpost.com/news/2818-klimchuka-romanyuka-i-ieremeieva-nazvaly-najvplyvovishymy-lyudmy-volyni
Відповісти
А! Це від тих скоморохів з кОнсалтингу з анАлізом? Не а, не катить - то заказуха!:)
Відповісти
Агов, Медведчук, ти вже не відмолиш своїх гріхів ніколи!
Відповісти
Це неправда. Д.Чобіт, в своїй книзі "Нарцис", про Медведчука, цього факту не описував.
Відповісти

Монастир реставрований ще в 1986 - 1989 роках.Монахині вселилися в готові приміщення.
Так, що не треба розводити легенди про " якісь руїни" . А те, що монахирізними прибудовами та змінами за останні пятнадцять років монастир сильно поруйнували - то це правда. Практично з унікальної памятки 14- 17 століть - монастирського комплексу залишилися тільки " сучасні декорації для фільмів"
Відповісти
Медведчук - розумна, адекватна людина. Міг би бути Президентом...
Відповісти
навіть дуже розумна, вміє бити і вбивати людей, грабувати країну. це так адекватно
Відповісти
Зомбуватим слова не давали! Як баби на базарі - почують, не перевірять і брешуть як собаки!!!
Відповісти
точно, собаки то брешуть, а медведчуки і далі мочать народ і крадуть мільярди в донбаських людей!
Відповісти
Без питань! Тільки Росії, Казахстану чого завгодно, тільки не України. Ще одного українофоба при владі ми бачити не хочемо!
Відповісти
ВІн проти народу,головний зрадник України,у нього шизофренія.
Відповісти
От якби віктор був простим трактористом, чи роботягою - то хрестила б ця попадя його дітей, чи впустила б його на РІЗДВО в монастир (на декілька днів)? Ніколи б такого не було і не буде. Той монастир не для простих прочан - це якась "база" для "поважних" службовців, на жаль(((
Відповісти
Резедентура ФСБ це а не база. Один з факторів впливу на недалекоглядних, затурканих полішуків.
Відповісти
Марченко ніяка, він застой повний. Пара втрачених мізків і стефа [вирізано цензурою] привладна. Всі провладні бездарі їдуть туди, як мухи на навоз свіжий.
Так і живе брехливо вся громада.
Відповісти
Для УКРАИНЫ и УКРАИНЦЕВ Оксана Марченко с ЕЁ передачами «Україна має талант» и «Х-фактор» сделала в сто крат больше, чем вся т.н. "опозиция" вместе взятая.
Відповісти
Це точно!!! А то ці "писаки" "Семен", "123", "лікар"... місцеві тролялята ніяк не вгамуються, всі монітори вже желчю забризгали і все строчать, строчать... Скількі ж енергії можна було б з під їхніх рук на електростанці, на благо людей пустити!!!:)
Відповісти
Я не являюсь мітингувальником і т.д.. підтримую Партію Регіонів. Но Вас Форевер Янг і Єс, Я б хотів би вживу побачити. Взнати скільки Вам років, де працюєте і т.д.. Особливо Форевер Янг....просто ненавиджу людей типу "Сперва добейся".
Відповісти
А ти вже добився?:) Я теж багато кого і чого ненавиджу і що?
Відповісти
Я уже отходил своё на митинги, более чем прилично зарабатываю, не троллю за деньги и не особо напрягаюсь по жизни )))

Я не поддерживаю Партию Регионов и считаю её лишь технологическим проектом Кремля. Янукович и Азаров - однозначно - позорище для ЛЮБОЙ страны, но их поставили у власти не для того чтобы они нас "восхищали" - идёт битва за Украину как части СЛАВЯНСКОГО проекта, неотъемлемой частью которого всегда была, есть и будет Украина - и в этой войне нынешняя подконтрольная, вороватая украинская власть - вполне сгодиться, а то, что они украдут - допустимые временные потери.

Чушь про "европейский выбор" и "европейские ценности" - не более чем туфта, которую можно прогонять тем, кто историю изучает по фильмам телеканала "Дискавери" и методичкам разных расплодившихся в Украине за чужое бабло "фундаций", не читает книг, не интересуется историей СВОЕГО народа и СВОЕЙ земли, либо откровенно работает за деньги на тех, кто всегда ненавидел СЛАВЯН и УКРАИНЦЕВ в частности за то, что по их мнению этому "быдлу" "несправедливо" достались от предков благословенные богатые земли и природные ресурсы.

Забавно, что лидерами "оппозиции" опять пробуют сделать НЕ ЭТНИЧЕСКИХ УКРАИНЦЕВ - ни для кого не секрет, что Тимошенко-Григян, Кличко-Этинзон, Моисеня Яценюк - мягко говоря, не совсем украинцы, а потомственные гЭволюционеГы, которые однозначно будут отстаивать интересы СВОЕГО кагала.

Но ещё забавнее, что надеющийся на них, как на временных попутчиков, Тягнибок, чьи кумиры - Бандера, Шухевич - были приговорены к смертной казни "адвокатом Украины в Европе" - Польшей за вооруженную борьбу с "евроинтеграцией" в 30-х года прошлого века - надеется, что этот еврейский цирк на конной тяге - всего лишь временные попутчики на пути к светлому будущему Украины )))
Відповісти
де скопіював текст?))
ти інколи такий смішний зі своєю писаниною дибільною))
Відповісти
а ты пишешь под моим ником потому что тайный поклонник Петросяна или дебил?
Відповісти
Ну тіпічний кацап: "Более чем прилично зарабатываю" - та кому яка різниця скільки Ви заробляєте? Личко покажіть своє, скільки років хоча б скажіть, як звати
Відповісти
Не веди себя как типичный полужИдок )))
Відповісти
Це точно!!! А то ці "ForeverYoung" "Yes", "123", "ФБР"... місцеві тролялята від влади ніяк не вгамуються, всі монітори вже желчю забризгали і все строчать, строчать... Скількі ж енергії можна було б з під їхніх рук на електростанці, на благо людей пустити!!!:)
Відповісти
Доведи що від влади?! Хтось щось напише, чия думка не подобається комусь все - штамп стоїть, від влади!:) Ото дают клоуни...:)))
Відповісти
так від тебе смердить прокуратурою, що тут доводити
Відповісти
бугага га га. ну ти насмішив)))
вона зробила з Х фактору))) я ще так не сміявся))))))
Відповісти
Зараз заплачу! )))) Конкретно! Що саме зробила? Вклала особисті кошти ? Допомогла комусь з кар'єрою? Підтримила якійсь талант? Робити великі очі ( доволі часто без щірості) перед камерою? Людина, черговий шоумен, просто працює на робочому місці...
Відповісти
Ще поки живий,а вже труп.А монахиня ця, це аферистка і контра.При царюванні Кучми біля монастиря побудували вертолітну площадку на якій неодноразово приземлявся гелікоптер.Чого б це?Кучма мав відношення до монастиря,як я до космосу.
Відповісти
Ай-да всі!!! Ричук(редактор ВП) закликає на Борді всіх на Майдан до Зимного!:) От хто людей підбурює! "Гарні" вчителі були - Величко, Пащенко...!:)))
Відповісти
ігуменя -кума Медведчука,Путін -кум Медведчука. ігуменя + путін = куми? вау
Відповісти
пізно взнали,зробили б ми вам різдво.кремлівські запроданці
Відповісти
Бачив я ту "жемчужину". Там готель для високпоставлених гостей за високою кованою брамою. І з двору того готелю до монастиря веде міст, щоб не дай Бог "високі гості" не пересіклись із простими смертними.
Відповісти
Це не готель, а паломницький центр, там можуть поселитися всі паломники. Споруджений за кошти, до речі, Медведчука. це відомий факт. Це його жертва монастирю. А міст для того, аби діти чи паломники не йшли по дорозі, якою машини їздять. У матушки є ідех, і вона знаходить кошти, аби їх втілити.
Відповісти
Марченко і Медведчук ніколи не відмолять гріхів своїх. Оксана завжди гралася в добру фею з талант-шоу. Насправді це українофобська істота, яка нічого не варта.
Відповісти
Маючи стільки зла в душах, ми квітучої України не побудуємо. Спаси нас всіх Господи!
Відповісти
Позор для його дружини,що живе з таким іродом.Ніхто її не любить .А її краса до дупи.
Відповісти