Як голосували волинські нардепи за бюджет-2014

Як голосували волинські нардепи за бюджет-2014
За інформацією ВолиньPost, усі волинські нардепи були присутні у залі Верховної Ради.

Голосування про проект Закону про Державний бюджет України на 2014 рік відбулося сьогодні, 16 січня.

Як свідчать результати голосування, опубліковані на офіційному сайті Верховної Ради, «за» проект закону проголосувало 249 народних обранців, проти ‒ 1, утримався ‒ 1, не голосували 10. Всього у залі був присутній 261 нардеп.

Тож, «за» бюджет-2014 проголосували такі волинські нардепи: регіонали Катерина Ващук та Григорій Смітюх, комуністи Адам Мартинюк та новоспечений Василь Демедюк, позафракційні ‒ Сергій Мартиняк, Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Ігор Палиця.

Відсутні, за інформацією сайту були свободівці Анатолій Вітів, Валерій Черняков та Євген Мельник, «батьківщинівці» Микола Мартиненко та Ярослав Федорчук, ударівець Юрій Савчук. Варто зауважити, що навпроти прізвищ усіх членів опозицій фракцій стоїть позначка "відсутній".

За інформацією репортера ВолиньPost, ті волинські депутати, які значаться як "відсутні", просто витягли свої картки для реєстрації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 59
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Бюджет? Но это не Бюджет. Рада? Но это не Рада. Правительство? Но это не правительство, а оккупационная администрация. Президент? Тут даже вопрос неуместен. Что ещё в Украине осталось от государства?
Відповісти
...опозиція - це не опозиція...
Відповісти
все всім добре
Відповісти
молодці чудових бізнесменів вибрали по мажоритарці
Відповісти
голосувати тре завжди за бюджет.......вчителі теж зп мають отримувати
Відповісти
http://www.volynpost.com/img/modules/news/5/c9/9678e882315d5e400f97cca89c5dcc95/top-photo.jpg
Відповісти
Тепер ніхто з волинян не має скаржитись на те, як погано вони живуть. Адже продали свій голос олігархам і недоолігархам.
Відповісти
У Луцьку Дубінка успішно купував голоси вчителів, лікарів і інших "бюджетників". І після цього вони будуть щось говорити, що їм затримують зарплату, що зарплата у них мала. Ха. Та я тому, хто таке буду говорити - подякуйте своїм колегам, які за 200 гривень на п'ять років продали і себе і вас у рабство. (:
Відповісти
Цікаво, які нові казки ми почитаємо від них! Вони ж після кожного голосування для своїх "рабів" щось там придумують!
Відповісти
Якщо не важко, залишіть тільки портрети тих, кому маємо бути вдячні за наше щасливе дитинство.
Відповісти
Візьміть інтервю в Кумановського й Чернецького, що вони думають із цього приводу.
Відповісти
Вітаю виборців Єрємєєва І.М., Івахіва С.П., Мартиняка С.В., Палиці І.П. з достойним вибором.
Гречка - велика сила.
Учительохи і учителиці - щастивам і вашим дітям у рабстві.
Відповісти
рабства нема. є жадність в тебе до корита
Відповісти
Ги, цікаво взяти інтерв*ю у людей, які голосували за Палицю, Єремеєва, Івахіва)

Так, Я розумію що встановити мінікотельню в будинку, обладнати майданчики, вставити металопластикові вікна, добудувати школу - це добрі та гарні справи, але мені цікаво, якби попри ці факти, люди не обрали Палицю і інших Олігархів у ВР, чи продовжували б вони у своїх округах здійснювати такі акції доброчинності?)
Відповісти
А що тут брати.
Ідеш в будь-яку школу.
Питаєш, хто тут з вас був агітатором?
Далі питаєш, ну і як вам тепер з Пенсійною реформою, бюджетом?
А вони тобі у відповідь: зато нам дали 4000 до і 4000 післєтого, зато нам ще дадуть... і нашим дітям....

А що заберуть і що забрали в їх тупі голови не дійшло, та й хто знає чи дійде
от-така єрунда, малята
Відповісти
Так все логічно, що ж ви самі себе підставляєте?! Депутати проголосували за бюджет, щоб вчителя, лікарі, та багато, багато, багато інших працівників бюджетної сфери отримували вчасно зарплати, пенсії, стипендіі, надбавки, соціальні виплати... Все правильно! Для цього їх люди і обирали!!! Які ще притензії?:)
Відповісти
Нормальний Бютжет прийняли. Чого ви ниєте. А що вони мали голосквати проти,і щоб бюджет прийняли в травні? Бісові люди,відкрийте очі,дивіться на світ реально.
Відповісти
Зін, ти віриш у зростання ВВП на 7%?
Відповісти
вірю у зростання ВВП на 7%.
В КИТАЇ))))))))))))))))))))
Відповісти
Ви при своєму розумі? Який нормальний бюджет? Вони ж його навіть не обговорювали! Це нормально, коли йдуть шалені видатки на утримання апарату влади і мізерні на ОХМАТДИТ? Ото з таким "нормальним бюджетом" Ви спробуйте проживіть! Тільки врахуйте, що долар полізе вгору, ціни піднімуться, а зарплата Ваша буде на рівні плінтуса!
Відповісти
Ох ти подивись но, такі слова і назви вивчили?! А згадайте коли востаннє взагалі опозиція за бюджет голосувала, хоч при Ющенко, хоч при Януковичі? Так що не потрібно тут людей обманювати і шукати новий привід для провокацій на рівному місці!
Відповісти
А які варіанти????? Які? Далі тягнути, щоб що? Щоб дійсно бюджет прийняти в травні? Ну то тоді навіть те мале, що є - люди не отримають.
Які варіанти запропонувала та ж опозиція? Якщо десь додається, десь віднімається. відомий закон. Якщо не прийняти бюджет, яка альтернатива? Хто її запропонував?
Відповісти
До зіни. Цікаво, що ти заспіваєш, коли ти або хтось із твоїх рідних захворіє на якесь важке захворювання і піде в лікарню. Там ти побачиш, що у бюджеті на твоє лікування закладено пару копійок. І, якщо не маєш власних грошей - то іди додому здихати. А на лікування деяких онкозахворювань потрібно витратити десятки, а то й сотні тисяч доларів. От тоді, може, хтось і задумається над тим, що він зробив - за 200 грн. продав своє життя чи життя своїх рідних.
Відповісти
проголосовали, и хорошо.
мне что с бюджетом, что без бюджета, полагаюсь только на себя. как, впрочем, практически все в этом государстве.
но бюджетникам без него хреново будет. так то валите-ка заниматься своими делами.
Відповісти
Прокиньтеся. У нас давно медицина платна. Про що ви говорите))))
Відповісти
Ага, "платна", але ж держава виділяє кошти на неї теж. І було б непогано, коли б в бюджеті ті мільярди, які йдуть на МВС, ішли на охорону здоров'я.
Відповісти
у вас мабуть зарплата шалена, раз ви задоволені бюджетом! я отримую 1300 грн. з яких 600 плачу за комуналку (враховуючи економію і те, що живу сама) як на 700 прожити в місяць??? скажіть мені, будь ласка
Відповісти
"я отримую 1300 грн."
Ну значить працювати не навчився як треба і халтуриш!!!
А за те, що строчиш тут цілодобово скільки отримуєш?:)
Відповісти
До всіх тролів, яких годують риги, палички, єремієви і т д. Коли б нормально публічно дали змогу обговорити бюджет, то може вдалося б вирвати декілька мільярдів гривань на охорону здоров'я, на ремонт доріг і т д. А так ті мільярди підуть на МВС, прокуратуру, суддів, Беркут, на дачі і санаторії презу і зраді, на різні мутні схеми за якими заводи олігархів виграють різні тендери.
Відповісти
вот и идите, вырывайте больницу будущего у жены бывшего президента. новости года - депутаты бабло государственное коммуниздят.
Відповісти
Коли це Державний бюджет публічно обговорювали і в якій країні?:) Ну і розсмішили...
Відповісти
Ну ведь партия Свобода давно подала несколько вариантов бюджета государства на 2014 год, разве вы не знали? Где сосредоточен весь научный и производственный потенциал страны? Кто ежедневно выдает на-гора экономические наработки для "бидла з люмпенським підходом до життя"?
Відповісти
Ананоновіч, краще б ти сидів і мовчав. Разом зі звоїми ананістами-комуністами, котрі лягли під регіоналів і проголосували за бюджет. Звичайно, їм на простих людей накласти велику купу, бо у половина коммі годується з рук ригів, а інша половина - займається своїми бізнесами і збереження награбованого. Як, наприклад, мільйонери Калєтнікі, або твій вождь Ананєнка, який має хатку за декілька мільйонів доларів. Ваша лапша, коммі, працює лише для старих пенсіонерів-маразматиків та інших дурнів.
Справжніх лівих в Україні немає. Бо жодна нормальна ліва партія не проголосувала б за такий бюджет, як це зробили б комуністи.
Відповісти
У тебя "поток сознания" в определенное время открывается или ты на связи с древними украми постоянно?
Відповісти
І ще, Олександре, тепер вже без образ. Якби ви були справжнім лівим, то ніколи б не пішли до комуністів. Адже всім адекватним людям зрозуміло, що вони - псевдоліві, а насправді - ті ж самі олігархи і їх прислужники.
Ви б, Олександре, якби ви були справжнім лівим, спробували б, наприклад, створити власну партію. А так ви лише... самі знаєте, яким чином заробляєте гроші.
P. S. Я не прихильник лівих ідей, але з повагою ставлюся до розумних, адекватних людей, котрі мають свої погляди на політику, відмінні від моїх. Головне, щоб людина була адекватною і дійсно щирою у своїх думках, прагненнях, діях.
Всього найкращого.
Відповісти
Я прошу прощения, вы с кем разговариваете?
Відповісти
суд ідьот?
Відповісти
Відсутні, за інформацією сайту були свободівці Анатолій Вітів, Валерій Черняков та Євген Мельник, «батьківщинівці» Микола Мартиненко та Ярослав Федорчук, ударівець Юрій Савчук. - от вам і ті, хто прагне покращення!
Відповісти
Дуже мені цікаво, як це ДЕРЖАВА без бюджету мала б жити ??? В мене таке враження, що емоційна не конструктивна налаштованість долає всі кордони над здоровим глуздом :(, Як завтра вчителі, медики та пенсіонери мали б жити якби НЕ прийняли бюджет ?
Відповісти
так само як і з бюджетом, як не мали грошей, так і не матимуть!
Відповісти
Діє бюджет минулого року, коли ви не знали.
Відповісти
толку з вашої балаканини тут.Після бою руками не машуть)
Відповісти
Послушай Зин, не трогай шурина. ведь он не тянет из сеиьи... Якого бою, опозиція - недоумки проплачені з тої ж корзини що і влада, який бій? "Нанайських хлопчиків"?
Відповісти
Все просто! Катерина Ващук та Григорій Смітюх, комуністи Адам Мартинюк та новоспечений Василь Демедюк тут ясно!

Але нерозумію людей які голосували за ось цих неофеодалів волині
позафракційні ‒ Сергій Мартиняк, Ігор Єремеєв, Степан Івахів та Ігор Палиця.

Це не регіонали і не поплічники Януковича. Волинянам які їх обирали треба це зрозуміти це не українці бо українці живуть в Україні і працюють на благо України і її народу, а ці люди працюють на благо. Тільки чиє!? Бабці Каті з мізерною пенсією чи матері з трьома дітьми в однокімнатній квартирі? НУ звичайно ні! Цим людям невідомо навіть скільки ХЛІБ в магазині коштує)))) ТО ЗВІДКИ ЇМ ЩОСЬ МАЄ БУТИ ВІДОМО ПРО ВАШІ - ВОЛИНЯНИ ПРОБЛЕМИ! Насмішили людей!! Саме головне що особисто я абсолютно не здивований)))))
Відповісти
Ганьба волинським депутатам-зрадникам: Єремєєву, Івахіву, Палиці та іншим.Вони запроданці бандитської влади. Проголосували за дежавний кошторис, з якого нахаби будуть красти наші гроші, фінансуватимуться злодійські проекти регіоналів. Це - не бюджет, а чергова афера влади, обман українського народу.
Бачили очі, що вибирали.Їжте, повилазьте!
Відповісти
у луцьку продажного бидла 15% -20%. будьмо чесними. це стадо овець і баранів яке за 300 грн чи а подарунки дітям або за гречку готове бути рабами. то чого дивуєтеся так?
Відповісти
будьмо чесними, більшості просто ср..ти на світле майбутнє, яке малює опозиція, бо більшість до нього просто не доживе. а дітей і сім'ю треба годувати сьогодні. і лікуватись, і одягатись. і не треба говорити, що це психологія раба і енний раз копати труп вже 23 роки мертвого совка. про людей не думає ні влада, ні опозиція. голосуй не голосуй, а отримаєш...
Відповісти
от лукавого
Відповісти
Люди відійдіть ви від тої політики. Не дивіться і не читайте ті новини. Шукайте спосіб,як заробити гроші і накормити себе та свою родину,працюйте,крутіться,мутіть, думайте! Не надійтеся на бюджет чи на державу. Надійтеся лише самі на себе і тоді будете незалежними. Всім мир
Відповісти
Модератори сайту! Ви або робіть "своє" модераторство, або не виглядайте клоунами! Ви як розміщуєте коментарі? По знайомству, за родинними зв'язками або є винятки з установлених вами правил спілкування на сайті? Це безліч образ і все так тихо-мирно проходить в коментарі? Ганьба вам ВП!!!
Відповісти
ВП, наоборот, нельзя удалять никакие комментарии,кроме открытого мата. Это же так замечательно читать!
Відповісти
риговскій чим не довольний?пиши по суті
Відповісти
Свободі та Бюту не цікавий бюджет. Головне піаритись! Де їхні проекти бюджету? Немає! Зате є непереборне бажання дорватися до владного корита.
Відповісти
ДЛЯ УСІХ, ХТО ДУМАЄ, ЩО НЕ МОЖНА ЖИТИ БЕЗ БЮДЖЕТУ:

соціальні стандарти та соціальні гарантії, у тому числі прожитковий мінімум, рівень його забезпечення, мінімальна заробітна плата, надання пільг, компенсацій і гарантій населенню, у поточному бюджетному періоді застосовуються у розмірах та на умовах, що діяли у грудні попереднього бюджетного періоду;
Відповісти
Бюджет це планування. Якщо його б не прийняли, то ми би не бачили грошей взагалі. А так який є, такий є, хоч бачимо що в Україні є якісь гроші. Що не так опозиційним депутатам треба поправляти - ходити на засідання в ВР, вносити правки, пропозиції, переплановувати, домовлятися з іншими депутатами, голосувати. Криками і розмахуванням руками робота не робиться
Відповісти
треба працювати на прхання трудових колективів.вступати в пр щоб більше могли для народа вибити.як би всі вступили в пр то можна було б і економікою занятись...а з другої сторни який бюджет як тут кожна копійка заслуга клімчука..а не дай бог прихворіє і що робити буде 1 млн.населення вол.обл.бережіть головного керовника коровника(це наш бюджет)
Відповісти
Досить собачитися і вправлятися в красномовстві в неті
вже добалакалися ,довибиралися - Рубікон пройдено.
Варіанти які ?
Румунський,Польський(Солідарність)Грузинський ,УПА-2...
чи російсько-Білоруський
Відповісти
Пропоную друкувати на сайті прізвища всіх тролівПР,Мартиняка,Івахіва Еремеева,тобто тих хто складав списки і роздавав по 200 грн. перед виборами за голоси.Щоб хоч люди знали через яких "добродіів" цю владу прийдеться людям скидати віддаючи свое здоровя і життя за нормальне життя іхніх дітей і онуків.
Відповісти
ви придурки,як жити без бюджету, такі дурниці може написати лише неграмотна людина.і ті що хочуть крепко до влади,ті кого не вибрали,розумні люди це розуміють,і роблять все для того щоб були зарплати,пенсії і так далі.це обовязкове, а ви хочете щоб люди немали нічого.
Відповісти
Останні новини
Як голосували волинські нардепи за бюджет-2014
16 січень, 2014, 12:03