Янукович підписав скандальні закони

Янукович підписав скандальні закони
Президент України Віктор Янукович підписав низку законів, серед яких скандальний закон про №721-VІІ «Про внесення змін до Закону України «Про судоустрій і статус суддів» та процесуальних законів щодо додаткових заходів захисту безпеки громадян».

Про це йдеться у повідомленні на офіційному сайті президента.

Нагадаємо, цей закон містить низку нових обмежень, а також посилює відповідальності за деякі вже передбачені законодавством порушення, багато з яких стосується участі в акціях протесту. До прикладу, закон забороняє рух у колонах більше п’яти автомобілів без узгодження з міліцією, брати участь у мітингах чи зборах в шоломах і масці, а також у протестах - в одязі, схожому на форму правоохоронних органів.


Читати більше про заборони, накладені скандальним законом.


Окрім того, Янукович підписав інші закони, прийняті Верховною Радою у четвер, 16 січня:

№722-VІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів»;
№723-VІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі»;
№724-VІІ «Про внесення змін до Регламенту Верховної Ради України»;
№725-VІІ «Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України щодо заочного кримінального провадження»;
№726-VІІ «Про внесення зміни до Закону України «Про безоплатну правову допомогу» щодо відтермінування набрання чинності положеннями пункту 6 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення»;
№727-VІІ «Про внесення зміни до статті 197 Податкового кодексу України щодо звільнення від обкладення податком на додану вартість операцій із ввезення на митну територію України природного газу»;
№728-VІІ «Про внесення зміни до статті 297 Кримінального кодексу України щодо відповідальності за осквернення або руйнування пам'ятників, споруджених в пам'ять тих, хто боровся проти нацизму в роки Другої світової війни - радянських воїнів-визволителів, учасників партизанського руху, підпільників, жертв нацистських переслідувань, а також воїнів-інтернаціоналістів та миротворців»;
№729-VІІ «Про внесення зміни до Кримінального кодексу України щодо відповідальності за заперечення чи виправдання злочинів фашизму»;
№731-VІІ «Про внесення змін до Закону України «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 17
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Підарас !

Відповісти
ой, мене ж вичислять, як удалити ?*
Відповісти
чекай на повістку до суду... точніше навіть чекай коли просто постукають в двері і відразу ж на зону!
Відповісти
як варіант просто відключать інтернет)
Відповісти
Закон ще не опублікували. Сьогодні сміло можна підараса називати підарасом.
Відповісти
Бандерлоги, вешайтесь.
Відповісти
підараси
Відповісти
Хотели в Европу- живите теперь по европейским законам и не скулите, что хвост прищемили за бандитизм и бандеровщину.
Відповісти
Що ж - справді маємо антиконституційний переворот - влада поставила себе поза Конституцією, законодавчо закріпивши порушення основних прав громадян.
Відповісти
Звідки ти, убоге, знаєш що таке європейські закони?
Відповісти
Когда он говорил, что "кто-то не рассчитал свои силы", - он имел в виду именно всех нас. А нас десятки миллионов! Неграмотный чудак "спутал берега". Дадим прочувствовать нашу силу, или мы действительно настолько слабы?
Відповісти
Великий полководець Сунь Цзи вчив: Війна - це шлях обману. Тому, якщо ти і можеш що-небудь, показуй супротивнику, начебто не можеш; якщо ти і користуєшся чим-небудь, показуй йому начебто ти цим не користуєшся; хоча б ти і був близько, показуй начебто ти далеко; хоча б ти і був далеко, показуй що ти близько; заманюй його вигодою; розбалансуй і бери його; якщо у нього всього вдосталь, будь напоготові; якщо він сильний, ухиляйся від нього; викличи його гнів, нехай він втратить рівновагу; прийми покірний вигляд, виклич у нього самовпевненість; якщо його сили свіжі, втоми його; якщо у нього (всі) дружні, роз'єднай; нападай на нього, коли він не готовий; виступай, коли він не сподівається.
Відповісти
Однажды к мастеру Шри Япутре пришли странники…

- Учитель, вот уже пять лет мы практикуем дзадзен, читаем коаны, делаем асаны – сказали они, – Но так и не достигли самадхи.

Шри Япутра открыл один глаз и после непродолжительной паузы ответил:

- Идите на х%й, я и слов то таких не знаю.
Відповісти
1. Ніхто не порушує права людини, якщо інші з цим НЕ згодні.

-Мудрітсь про права

2. Розпач та істерика - найгірше, що наразі може бути. Легкої перемоги не буде! Буде ще важче. І виграє той, у кого твердіша воля та міцніші нерви.
Хто пасує після першого ж удару - той не зможе досягти успіху.
-Андій Іллєнко.

3. Моральний тиск на регіоналів має бути скрізь-
в магазині, офісі, вулиці, ресторані, під ними повинна горіти земля.
Слово казнокрад-узурпатор, кричати у вухо, це зараз необхідність!
Не вибирайте виразів. Хай бояться ходити вулицями вільного міста, міліція з нами, за замовчуванням. Київ має стати містом вільним від регіоналів.
-Генадій Балашов.

4. Рейтинги, комбінації і піар - до дупи. Інакше там будемо всі разом.
-Юрій Луценко

5. Борітеся-поборете,
Вас Бог помагає!
За вас правада,
За вас слава,
І воля Святая.
-Тарас Шеченко

6. Диктатура - це держава, в якому всі "бояться" одного, а ОДИН ВСІХ.
-Альберто Моравіа

7. Якщо дадуть лінійий папір, пиши поперек.
-Хуан Рамон Хіменес

8. Бачу свавілля - протестую, бачу ханжу і лицеміра - протестую, бачу торжествуючу свиню - протестую. І я непереможний, ніяка іспанська інквізиція не може змусити мене замовкнути.
Так ... Відріж мені язик - буду протестувати мімікою, замуруй мене в погріб - буду кричати звідти так, що за версту буде чутно, або заморити себе голодом, щоб на їх чорної совісті одним пудом було більше, убий мене - являюся тінню. Всі знайомі кажуть мені: «Нестерпна ви людина, Павле Івановичу!» Пишаюся такою репутацією.
-Антон Чехов

9. Краще боротись стоячи, ніж жити на колінах.
-Козацька мудрість

10. Коли всі ніші права зневажені, право на повстання стає безперечним.
-Томас Пейн.
Відповісти
11. Назло маме уши отморожу.
- Народная мудрость
Відповісти
12.Хто не скаче-той москаль.
- Свідомий українець
Відповісти
Останні новини
Янукович підписав скандальні закони
17 січень, 2014, 20:21