У Луцьку кличуть на віче проти державного перевороту

У Луцьку кличуть на віче проти державного перевороту
У Луцьку у неділю, 19 січня відбудеться традиційне недільне віче, що матиме назву "Ні - державному перевороту".

Організовує віче Громадське об’єднання "Майдан", повідомив член цього об’єднання, депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь на своїй сторінці Facebook.

Мітинг розпочнеться о 14:00 у неділю, 19 січня, на Театральному майдані.

"Або сьогодні встаємо, або завтра нас поставлять до стінки", - додав у повідомленні Гузь.




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 30
  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ті, хто намагається влаштувати державний переворот - кличуть на віче проти державного перевороту.
Відповісти
саме так
ця річ називається хуцпою ( еврейська національна якість - перекладається як супернаглість)
Відповісти
супернаглість то так по опозиійному
Відповісти
На завтрашньому Віче потрібно проголосувати резолюцію, згідно якої, кожен депутат, який не хоче постати перед Народним Трибуналом за людожерські, антинародні, диктаторські поправки, повинен відізвати свій голос. А всих інших, оголосити ворогами українського народу. Тоді буде видно, хто є хто?
Відповісти
На жаль, я не знаю яке остаточне рішення буде проголошено завтра на Віче. Все, що було в моїх силах я зробив. Як і кожний з вас, я дуже сподіваюся, що затрашнє рішення буде адекватним злочинному, антидержавному прокремлівському перевороту, що стався у четвер в стінах ВР. Втім, я точно знаю, що жити в країні де править окупаційна кримінально-суддівська хунта, котрою керує Кремль - я не хочу! Можна бути романтиком, можна скепитиком, а можна бути циніком. Але головне - бути Громадянином! Україні відкрито оголосили війну і узаконили політичний терор! Це стосується усіх без виключення. Темні сили зла прагнуть знищити і принизити українців, загнати їх у геополітичне "московське гетто", віддавши нашу землю на потурання загарбникам і окупантам. Але їм нічого не вдасться! Бо є і світлі сили, силидобра, що готові захистити і відстояти Незалежність, Демократію Свободу! Це нащадки славних козаків, воїнів УПА, холодноярців, що продовж століть виборювали українську державність. Вони гинули за Україну, але не корилися! Будемо достойними їхньої пам,яті. Наш шлях - боротьба! А боротися за визволення України разом зі своїм великим народом - честь для кожного патріота! Конституційний лад повалено. Наш святий обов,язок його відновити! Я не визнаю і не збираюся виконувати будь-які антиконституційні, "диктаторські закони", що напириймали ці паскудники, на чолі з межигірським підлабузником - путінським жополизом! Я - це Народ, а Народ - це я! Це наша, Богом дана Земля і ми тут господарі! Завтра, 19 січня, 12.00, Віче, Майдан! Мужики, бути всім! Україна! Конституція! Закон! Разом-Сила! З нами Бог і Правда! Слава Україні!
Відповісти
Простих людей за ваші злочини проти волинського народу - не поставлять до стінки! Тільки дурень за вас вийде, якому мізки вийіла та зараза!
Відповісти
закінчуйте вже цей цирк
Відповісти
Гусю все мало, ще напрошується? Ну потім нехай не скигле, коли знову браслета надінуть!:) Люди би може і прийшли і щось толкове і підтримали, но не ці танці з "бубном, і не Гуся, Вітіва, Бондара, Шибу і Ко. тих всіх пристосуванців!!!
Відповісти
один роздавальщик доїльних апаратів...
Відповісти
Державний переворот не вдався. Саме тому "пан" Гузь і є фігурантом кримінальної справи.
Перший раз чую, коли опозиція кричить про державний переворт. Взагалі про переворот вочевидь кричить влада, а у нас все навпаки.
Гузь політоло? Якщо він таких речей не знає, то ВДУ там, де він отримав диплом треба закрити!!!
Відповісти
І що,думаєте хтось піде?Самі ж цю кашу заварили і думали що всі люди у цьому цирку будуть участвувати?На майданах зараз мерзнуть діти,а ці так звані лідери спокійно сплять в теплих ліжечках,їдять у ресторанах і чхати хотіли на простих людей.Їх мета,лише влада!Маючи велику довіру та підтримку людей лідери євромайдуну не змогли нічого путнього запропонувати українцям.Обгадились всюди куди б не сунулись.Тепер панове Гузі,Шиби,Бондарі,Пащенки,Перванчуки і єже з ними ідіть на майдан і з недільку поживіть в отих чудо-палатках що ви наставили.А потім побачим які ви революціонери:)
Відповісти
Підемо по любому підемо,щоб ви тролі тут не смерділи.
Відповісти
Підемо, а тобі і твоїм дітям хай соромно буде!
Відповісти
Таке враження...що коментарі пишуть спеціально навчені люди..цирк..ганьба...
Відповісти
партія рабів настільки тупа, що не розуміє, що проплачені тролі їй уже не допоможуть?
Відповісти
а ви робіть для себе а не для них.чи подобається жить при совку і бути рабами
Відповісти
Бачу все волинське ригівське кодло тролить на інформаційних сайтах. До чого б це ? А на мітинг треба йти і показати цьому шоблу, що ми не бидло в стійлі .
Відповісти
Так ви прийдіть не за гуся і ко, а за себе, бо потім може такої змоги й не бути!
А цих клоунів зі сцени можна й дружньо скинути.)
Відповісти
Ну то скіньте спочатку, щоб людям мізки не парили, а потім багато хто прийде!!!
Відповісти
Так прийди скинь,чи тільки по клаві вмієш стукати за пляшку пива.
Відповісти
А ти сам неповносправний шолі? Якщо всі так будуть думати то нікого не скинуть ніколи!
Відповісти
Якби там були люди без партійної символіки - то може б хтось і сильніше це все розкручтив!!! А так...:( Всі знають, що політика - це великій бізнес, особливо в Україні, а після подій 2004-го у цьому багато людей переконалось і зневірилось! А місцеві "кукловоди" то взагалі віру втратили! Кожна партія переслідує свою мету! Зараз опозиція у крісло мітить, керувати хоче, буде наступна опозиція - те ж саме буде! А люди просто заручники, симпатії віддають, а потім так само не будуть нічого мати і через пару років нові Майдани…! Так що якщо щось і міняти, то без ціх політиків, що в ПР, що в опозиціі!!! У них мета одна, а люди страдають!!! Що Юля зробила для людей, скажете це не ворушити? Так опозиція її №1 на Президента висуває!:) Що зараз Янукович робить…?! А Тягнибок з Кличком - це взагалі нонсенс! Європа Тягнибока і його партію, ніколи не признає!!! Так що зараз йде маніпуляція народу, для досягнення певної мети, а досягнуть – потім все перевернеться повністю навпаки і так і буде Україну ковбасити, що ми і спостерігаємо вже кілька-десятків років! Росія, Білорусь своїм шляхом йдуть і наших людей пугають тим «шляхом», а Європа свій устрій побудувала і теж ним українців лякають… Ну то так вічно і будемо на інших зазирати, а самі у багнюці ковбанитись! Ото така політика!!!:(
Відповісти
вже як того льовочкін..ще вернешся?
Відповісти
ідіть до церкви,радуйтесь.Досить майданів
Відповісти
А я завтра, освячу водицю і приїду на МАЙДАН !!! СЛАВА УКРАЇНІ !
Відповісти
Скоро не буде кули йти бо залишиться тільки московська церква
Відповісти
Я не в захваті від Гузя,Шиби та ще декого .Та дивлячись на останні події і аналізуючи розумієш,що котимся в прірву,йде повна здача України путлєру,з нас хочуть зробити безправну біомасу.Не треба чекати що хтось за нас щось зробить,прийшов час коли треба вийти і дати відвовідь цим бандитам,заради майбутнього свого і своїх дітей.А на тролів які тут відпрацьовують 30 срібників не звертайте уваги їх задача скласти таку думку ніби все добре,навіщо той майдан і влада чудова ще обгадити когось,ще отвєтка їм за це буде.
Відповісти
Бойовики ОУН не думали про умовні строки. Гайдамаки не просили компромісних рішень прокурора. Доля зрівняла вимоги до нас з подвигами наших прадідів. Хочеш дізнатися який нині час? Нині час розплати. За все. (с) С14
Відповісти
Янукович‬ буде першим президентом України, який публічно пожаліє що став ним!
Відповісти
Йдемо люди. Потрібно показувати що ми проти наглих порушень закону владою!Сьогодні не можна ходити в шлемах- а завтра взагалі виходити. У теперішньої влади для своїх все а для чужих ЗАКОН!
ті хто не збирається йти - йдіть беріть лопати і працюйте,як казав азіров, владі треба гроші на нові будинки синам в швейцаріях.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку кличуть на віче проти державного перевороту
18 січень, 2014, 11:20