«Бандити і міліція – одна коаліція» - у Луцьку «тролять» управління МВС. ФОТО

«Бандити і міліція – одна коаліція» - у Луцьку «тролять» управління МВС. ФОТО
У центрі Луцька біля управління Міністерства внутрішніх справ євромайданівці влаштували флеш-моб, щоб закликати міліціонерів не їхати у Київ боротися проти мітингувальників.

Акція відбулася у понеділок, 20 січня.

Близько 10 активістів з плакатами вранці прийшли під установу, щоб таким чином зустріти працівників міліції, багато з яких саме йшли на роботу.

Напередодні один з активістів Євромайдану Володимир Бондар ходив на переговори до начальника обласного управління МВС Олександра Терещука.

Бондар розповів, що закликав силовиків "залишатися на Волині та захищати людей". Також він засудив лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока, що розкритикував силові дії мітингувальників у центрі Києва. "Як можна говорити з ним, коли він називав цих людей провокаторами".

Активістка Євромайдану Майя Москвич занесла плакати зі зверненнями до міліціонерів у приймальню на першому поверсі управління обласної міліції.

Вона звернулася до присутніх міліціонерів: "я думаю, кожен з вас хотів бути захисником, і ви не хотіли б, щоб вас зневажали... не їдьте на Київ, кажіть, що ви хворі... я закликаю вас залишатися людьми".

Нагадаємо, в центрі Києва продовжуються сутички між мітингувальниками та силовиками. Є жертви.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міліціонери! Керівники-держслужбовці! Не підвищуйте рівень майбутнього безробіття! Звільніться сьогодні, щоб мати шанс на працевлаштування завтра. Народу відступати вже нікуди. Ми переможемо!
Відповісти

Все что происходит сейчас на улицах Киева – спровоцированная властью агрессия. Она слепа и, зачастую, некрасива – и очень бы хотелось избежать этого. Но - накипело! И режим шел к этому долгие дни мирной революции с 21 ноября..

Долго, безобразно долго, Янукович отказывался от политического диалога для урегулирования кризиса в стране. Более того, нагнетал – давя нахрапом и страхом. Донагнетался..
Сегодня, разговаривая на харьковском евромайдане с людьми – сказал – если будет следующий штурм – пассивной защиты, как это было 10 декабря не будет. Люди дадут агрессивный отпор! Я почувствовал это во время тревоги на Майдане в ночь Святошинских событий.

Сегодня это напряжение выплеснулось в столкновение на Грушевского.. Увы. Лимит мирного протеста и человеческого терпения подходит к концу.. Наступает время, в котором не будет справедливости и порядка – время возмездия за все то издевательство над людьми, что режим Януковича позволял себе в последнее время.

Гражданская война на пороге – эй, Вы политические провластные элиты! - не высока ли цена за свержение/утверждения диктатуры?!

И тут Янукович позвонил, и Клюев.. хотят переговоров.

Помню, так уже было 8 декабря, когда мы строили баррикады на Грушевского и Крепостном переулке.. А через два дня - баррикады были снесены Беркутом, а потом случился штурм Майдана с10 на 11 декабря.
И все же, я за то, что б с Януковичем говорить. Очень не хочу, чтоб наша страна превращалась в полыхающую Сирию.. Переговоры, но строго! Переговоры, но не за псевдоуступки.

Думаю, знаю, уверен это хорошо понимает и Яценюк, и Кличко – каждый из Вас, у кого на душе тревога за страну.

Майдан стоит, как неотвратимая, неизбежная гильотина народного протеста над режимом Януковича! И никаким беркутом от нее не защитишься. Это вопрос лишь времени.
Это важно! А еще важнее то, что Майдан – это не лагерь протеста в центре Киева – это протест и решимость в головах миллионов людей по всей стране!
Відповісти
Ви погляньте на їхні пози! Як мішки якісь. Де зібраність, підтянутість?
Відповісти
А Бондар "красава"!:) Ото вже нероба і хапуга-пристосуванець!!!
Відповісти
Я взагалі-то про міліціянтів...
Відповісти
у нас не багато...
Відповісти
в прокуратирі і міліції?)
Відповісти
шавки на слонятку погавкать
Відповісти
слонятко обгадилось від переляку і сховалось під теплу ковдру
Відповісти
А Налькович розївся аж куртка ледь зходиться!:)
Відповісти
Останні новини
«Бандити і міліція – одна коаліція» - у Луцьку «тролять» управління МВС. ФОТО
20 січень, 2014, 10:26