Волинських солдатів з Рівненщини повезли назад до Луцька. ФОТО

Волинських солдатів з Рівненщини повезли назад до Луцька. ФОТО
Автобуси та автомобілі з волинськими ВВшниками у супроводі волинських і рівненських автомайданівців везуть назад до місця дислокації у Луцьку.

Про це розповів репортер ВолиньPost’у з місця подій.

Після перемовин командира волинських солдатів із депутатом Волиньради Олександром Пирожиком, ВВшників погодилися повернути до місця дислокації. Як повідомляє репортер ВолиньPost’у, таку обіцянку дав командир військової частини, підполковник міліції Степан Іванович Логуш.

Як розповів Олександр Пирожик, спочатку командир волинських солдатів не хотів представлятися. Утім, показав посвідчення після того, як депутат Волиньради також це зробив.

Колона рушила з селище Степань у напрямку до траси Сарни-Ковель приблизно о 15:00 у понеділок, 20 січня. В голові колони - авто ДАІ.

Автомобілі ВВшників супроводжують приблизно десяток автівок волинських і рівненських автомайданівців.

Фото - ЧаРівне
Фото - ЧаРівне
Фото - ЧаРівне
Фото - ЧаРівне
Фото - ЧаРівне
Фото - ЧаРівне
Фото - ЧаРівне
Фото - ЧаРівне

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Герой" Пирожик... Чекаємо чергову публікацію про "подвиг" Пирожика!:) Ну і міліція у нас?:( Сумно! Якщо з Пирожиком не можуть справитись, то як вони можуть людей захистити? Замість стрилянини по журналістам, краще б тому Пирожику, Гузю, Тягнибоку... у дупу стрельнули!!!
Відповісти
Хероїня Оля! Ви б книжок більше читали чи у словник іноді зазирали! Писанина - журбинка і сум!
Відповісти
Добре що ти "начитаний" оповіданнями Бандери!:) Читай далі...
Відповісти
Буквально несколько слов тем, кто по-прежнему защищает сотрудников спецподразделения "Беркут". Мол, парни присягу давали, вынуждены выполнять приказы etc. Так вот, все это чушь, все это от глупости и необразованности оных. Объясняю почему.

Во-первых, присягу они давали не хаму лично и не министру, а украинскому народу. Это разные вещи - гарантирую.

Во-вторых, согласно ст. 33 Конституции Украины, "кожному, хто на законних підставах перебуває на території України, гарантується свобода пересування". Из этого следует, что спецподразделение "Беркут" в нарушение указанной нормы Конституции заблокировало ул. Грушевского, незаконно лишив граждан Украины их права на свободу перемещения,на и никакой из свежепринятых законов не может отменить конституционную норму прямого действия.

В-третьих, согласно ст.60 Конституции Украины, "ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази". Лицо, отказавшееся выполнить заведомо преступный приказ не подлежит уголовному преследованию на основании ст.41 УК Украины.

Таким образом, даже если не вдаваться в поднормативные и сугубо ведомственные акты, вырисовывается ЕДИНСТВЕННО ВОЗМОЖНЫЙ алгоритм действий сотрудников подразделения "Беркут":

- отказаться выполнять преступные приказы, нарушающие конституционные нормы.
- произвести задержание должностных лиц, отдающих такие приказы и доставить их в прокуратуру для разбирательства.
- после этого прибыть на рабочие места (или по месту дислокации) и составить мотивированные рапорта об отказе выполнения заведомо преступных приказов и ожидать дальнейших - ЗАКОННЫХ - распоряжений нового руководства, которое уж точно подумает дважды над каждым своим словом. Ни в коем случае НЕ УВОЛЬНЯТЬСЯ, но и НЕ ИСПОЛНЯТЬ незаконные приказы по ограничению конституционных прав граждан.

В противном случае граждане будут ВЫНУЖДЕНЫ отстаивать свое конституционное право на свободу и личную неприкосновенность (ст. 29 Конституции Украины), а также будут ВЫНУЖДЕНЫ противостоять лицам, выполняющим заведомо преступные приказы и, соответственно, совершающим преступление.
Відповісти
о, браво!!
Відповісти
Захист людей - це ах ніяк не поливання їх з водометів при -8.
Так що не треба тут троліти.
Гм, а розцінки 1 у.е. за 1000 символів змінилися за вашу роботу ?
Відповісти
и где мы такие умные сидим пойди и посоветуй тем кто в киеве
Відповісти
От тобі першому і раджу!!!
Відповісти
А в Киеве две стороны, то кому советовать? Одних уже давно прошу - разгоните Майдан! А вторым бесполезно, они больны!:( А вот страдать и от тех и от других будем мы с вами!:(
Відповісти
срань ПРовская , тролятина сраная!
Відповісти
із всього написаного мені найбільш сподобався пункт про затримання посадових осіб,які надають злочинні накази. Може їм (солдатам) просто в голову не приходить це зробити, бо їм не розповіли про це. Якби то так серед них "політінформацію" провести? Македонський, дякую за детальне роз'яснення. Бо цієї інф дійсно ніде взяти!
Відповісти
за хабарі вікторову і тобі всеодно прийдеться відповідати!
Відповісти
на зоні з мєнтами домовлятись про додаткові передачки і побачення
Відповісти
Заблокированные горячо благодарили блокирующих
Відповісти
Саме так воно й було. І що далі, то буде більше. І тернопільських заблокували і львівським виїхати не дали. Ще трохи і донецькі заблукають у териконах. Кому дорогий той зек, щоб за нього голову підставляти?
Відповісти
Про Сарни та Степань.
Багато хто встиг гарно попіартитись від Рівного до Волині.
1. Заслуга не якихось окремих осіб а громади м. Сарни та СМТ Степань.
2. Коли у Степані почалось протистояння мені вдалось переконати командира ВВшніків, що з степанцями гратись не варто. І силове протистояння переросло у штовханину.
3. ... хотів лийнути трохи гівенця, але не пора...
Відповісти
Останні новини
У Києві палять суди
20 січень, 2014, 15:29
Волинських солдатів з Рівненщини повезли назад до Луцька. ФОТО
20 січень, 2014, 15:18