Українців скликають на Народну раду

Українців скликають на Народну раду
22 січня у День Соборності в Києві відбудуться установчі збори Народної ради України.

Про це повідомив голова фракції «Батьківщина» Арсеній Яценюк під час брифінгу в Штабі національного спротиву у вівторок, 21 січня, ‒ пише Українська правда.

Він також сказав, що 22 січня в столиці відбудеться «велика хода»: «Закликаємо мільйони українців приїхати до Києва, провести ходу і створити Народну раду».

«Замість того, щоб нарешті вирішити політичну кризу, яка спровокована владою, вони (влада) далі нагнітають її. Вони хочуть громадянського конфлікту. І ми робимо все для того, щоб уникнути цього конфлікту», ‒ підкреслив Яценюк.

Він знову закликав Януковича сісти за стіл переговорів і «вирішити це, або, за інших обставин, буде розвиватись зовсім інший сценарій».

«Народна Рада України, Народний уряд – це те, що ми проголосили на віче, і це той шлях, яким ми будемо іти», ‒ додав Яценюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Яценюк тільки Ради може проводити!:) Дивись Арсеній, щоб тебе з тої ради не винесли! Набрид ти вже своїми "концертами"!!!
Відповісти
Как же мы должны быть благодарны нашему любимому президенту, дорогому Виктору Федоровичу Януковичу, и членам его Семьи! Ведь это благодаря им у нас за такой короткий срок произошло становление гражданского самосознания стольких людей, ускоренное формирование структур гражданского общества
Відповісти
Головне, щоб Яценюк сам чітко розумів "той шлях, той сценарій" якими закликає рухатись народ. Оскільки, на даний час більш чітко проглядається сценарій "анархії - матері порядку".
Відповісти
І виступить Яценюк з промовою: "МИ "люди" (він, Кличко та Тягнибок) постановили або вирішили... - так?! Відповідь - ТАК!!! Вони, а не люди, вирішили все і отримали, без розбору "одобрямс"! Гарна Рада і Віче!:)
Відповісти
ВП ви ж кричети що ви за Європу а видаляєте коментарі з других статей ті що вам недовподоби. Ганьба вам
Відповісти
То злочинна влада душить свободу слова
Відповісти
Дізнався дещо про наших кіровоградських беркутів. Вони не всі в Києві. Навіть більше, зараз їх колектив умовно розділився на тих, хто періодично їздить до Києва, та тих, хто не їздить. "Їздокам" платять більше: виходить не менше ніж по 8 тис. на місяць. Всі вони покупляли собі нові телефони та планшети ))) Також вони чомусь стали триматись окремо від інших. Але і в своїй групі "кияни" поділились на тих, хто їде бо мусить і тільки й шукає як би там посачкувати та постояти в сторонці, та тих, хто любить воювати - відморозків одним словом.
Зараз "їздуни" в столиці при чому як фанати якогось футбольного клуба, а не як беркут
Відповісти
Яник падло всіх ігнорить...Вила в сраку йому!
Відповісти
Останні новини
Українців скликають на Народну раду
21 січень, 2014, 16:20