Януковича порівняли з Христом

Януковича порівняли з Христом
Намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Чорнобильський та Вишгородський, владика Павло (Лебідь) під час служби порівняв Віктора Януковича з Ісусом Христом.

Також він запевнив президента у своїй підтримці, - пише Lb.ua.

Про це повідомили парафіяни, присутні на службі.

"Сьогодні ви несете важкий хрест і Церква з вами сьогодні до кінця, подібно до того , як Симон Киринейський допомагав нести Хрест Христу на Голгофу " , - сказав сьогодні Віктору Януковичу ході урочистої проповіді в Києво -Печерській Лаврі її намісник , митрополит Чорнобильської та Вишгородський , владика Павло

Таку заяву він зробив після урочистої служби, що проходила в Лаврі з нагоди Дня Соборності України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 70
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прикро, що "отаке" вродила Волинська земля. Це якийсь генетичний збій відбувся, напевно.
Відповісти
А Волинська земля, по-вашому, родить тільки ідеальних? Інші землі усі родять "отаке"?
Відповісти
Павло з Борбина, Млинівський р-н, Рівненька обл, не треба наговорювати на рідні землі Волинські
Відповісти
Знайшли авторитета, алкаш і рекетир у рясі...
Відповісти
Це просто капец якийсь!!!!! Вже слів немає
Відповісти
Геть кацапського попа з України!!!
Відповісти
Павло Лебідь, наш волиняка у 1978—1980 роках навчався в Луцькому технікумі радянської торгівлі.(Може було б краще якби він кухарем став). У 1984 році вступив до Московської духовної семінарії, яку закінчив 1988 року. 7 січня 1988 року архієпископом Волинським і Ровенським Варлаамом висвячений на священика в Троїцькому кафедральному соборі Луцька. Після закінчення МДС в тому ж році направлений настоятелем Успенського храму села Низкиничі Іваничівського району Волинської області.
26 червня 1989 року в Троїцькому кафедральному соборі Луцька архієпископом Волинським і Ровенським Варлаамом пострижений в чернецтво з ім'ям «Павло» на честь первоверховного апостола Павла. 30 травня 1992 року архієпископом Волинським і Луцьким Варфоломієм зведений у сан архімандрита.
Відповісти
Він не волиняка, с. Борбин то млинівський р-н, Рівненської обл.
Відповісти
просто ШОК. як таке ляпнути можна...
Відповісти
Там у порівнянні літеру А.... пропустили ))))) а так текст підходить)))))))))))))))
Відповісти
сатана
Відповісти
а представте в яке пекто цей сатана попада ))
аж тепло в такі морози робиться
Відповісти
Ви як нічого не розумієте,то хоч мовчіть!!!ВОЛИНСЬКА ТЕМНОТА!!!!!
Відповісти
і оце священник?! і оце за такими народ іде?!
Відповісти
називаються зализав, ху*сос
Відповісти
нація буде завжди незадоволена всім. навчіться приймати чужу думку, а не відразу бажати найгірше людині,яка вам нічого не зробила.
Відповісти
Нічого доброго не зробила, хоча могла б за своїм видимим духовним призначенням. Торгаш , а не духовна людина.
Відповісти
давно їх пора гнати в шию, вже навіть смішно трохи стає куди не плюнь "недастроєний храм сабіраєм пажертву" і строяться по 15 років, а бідні люди ведуться, а морда то бандітска
Відповісти
що попи теж є ї.....і.
Відповісти
Це так називається церква відмежована від політики! Ганьба перевертням в рясах! За комійку вдавляться! Богу - Боже, Кесареві -Кесаріве! ЗАБУЛИ???
Відповісти
Вас не обурювали пастрi на Майданi?
Відповісти
Кагебура, під рясою кобура.
Відповісти
Випускникам Луцького технікуму радянської торгівлі має бути соромно за такого "колегу". Хоча... РПЦ якраз радянську торгівлю і нагадує - без дефіциту неможе існувати. У нашому випадку без дефіциту совісті.
Відповісти
Бог пробачить... люди навряд... якшо вже порівнювати Я. з біблійськими персонажами, то був би одним з тих хто "замовив" смерть пророка на хресті..
Відповісти
Падлюка ти кончена! як Бог ще терпить таких фашистів!
Відповісти
Ага,давайте всі будемо слухати Яника,і так як він будемо грабувати Україну а наші діти потім нехай викручуються як хочуть....Ага-розбіглися.Геть Януковича з влади....
Відповісти
Любить людина лизати одне місце нічого з цим не зробиш.. В них там вся Московська парафія така
Відповісти
дайба*об!
Відповісти
В семье не без урода! А Павло всегда был карьеристом.
Відповісти
Ось яскравий приклад, як церква зрослась з владою. Цікаво, що про цього виродка скаже волинське духовенство? Чи воно тільки вміє колядувати в фісах начальників і бізнесменів, забувши про простий народ?
Відповісти
Краще б він поваром лишився...
Відповісти
є одна нестиковка в його порівнянні, Христос страждав за людей, а Янукович і свита просто боїться втратити награбоване.
Відповісти
митрополит Чорнобильський
Відповісти
Не вся УПЦ МП розділяє погляди владики Павла!
Відповісти
єресть,розкононувати і на свинарник працювати
Відповісти
Оскільки волинські священники УПЦ МП обурені поведінкою цього торгаша, пропоную їм приїхати до Лаври і провести процедуру екзорцизму усієї нечисті з території цього історичного і святого місця.
Відповісти
Для християн, якщо такi тут є:
1. Нехай кожна людина кориться вищій владі, бо немає влади, як не від Бога, і влади існуючі встановлені від Бога.
2. Тому той, хто противиться владі, противиться Божій постанові; а ті, хто противиться, самі візьмуть осуд на себе.
3. Бо володарі пострах не на добрі діла, а на злі. Хочеш не боятися влади? Роби добро, і матимеш похвалу від неї,
4. бо володар Божий слуга, тобі на добро. А як чиниш ти зле, то бійся, бо недармо він носить меча, він бо Божий слуга, месник у гніві злочинцеві!
5. Тому треба коритися не тільки ради страху кари, але й ради сумління.
(До Римлян 13:1-5)

Сказано це було про владу римську, в порiвняннi з якою любитель золотих унiтазiв - "ангел"
Відповісти
Cогласен!
Відповісти
Поки є такі сраколизи, як це "владико", межигірський хряк може не користуватись туалетним папером.
Відповісти
Якщо Яник - Ісус Хистос, то вся це регіональна шайка святі апостоли чи як ????? Здуріти можна...
Відповісти
Христа катували і розпяли, а хряк в крові людській руки миє
Відповісти
а давайте яника повішаємо, якщо воскресне - дійсно схожі.
Відповісти
Гидота!!!!!
Відповісти
Любая власть дана свыше.
Святая обязанность священнослужителя - уважать власть. Так как Иисус сказал Пилату "Твоя власть надо мной дана тебе свыше". И сравнение верно - это крест Януковича. Задумы Господа неизвестны. Возможно крест Януковича именно и заключается в данных событиях - быть свергнутым. А то, что корруптирован был - Господом судимо будет за то, что не слышал голос Христа, голос совести. Не нами. Не Церковью. Он уже несет свое наказание за то, что не соблюдал то, что всем нам говорит Слово Божье. Остается лишь верить и молить Бога о милости к нашему народу, о единодушии всех людей, о мире в наших домах и о светлом будущем наших с вами детей.
Відповісти
Після закінчення МДС, або там йому "зашкодило щось". Мені соромно, що одна земля мене породила




Відповісти
Очень жаль, что церковь в нашей стране такая продажная. Я не поддерживала президента и не стояла на майдане. Но сравнивать убийцу своих граждан с Христом это вопиющее кощунство. Я в шоке!!!
Відповісти
такі попи за гроші і чорта богом назвуть!!!
Відповісти
От до чого веде збій матриці))) Ганебна річь, друзі, але як Симон Киринейський допомагав нести Хрест Христу на Голгофу, так був і ще один відомий помічник у Нашого Господа Христа, якій потім продав Його за 30 срібреників - це іуда іскаріот! Чому б із ним не порівнять?
Відповісти
Співає Лебідь лебедину пісню, бо Янукович-Христос його перша й остання надія на призначення Митрополитом УПЦ МП. Він щодня молиться аби Бог скоріше забрав до себе нинішнього Митрополита Володимира(Сабодана). А так, не приведи Господи, якщо переможуть демократи, то ще й триповерхову віллу поблизу Києва заберуть.
Відповісти
Не трактуйте і не перекручуйте сказане на свій лад!!!Священник не порівняв,а сказав "подібно до того як..."І з юридичноі точки зору це два різних поняття!!!Люди,не будьте голослівнимииииии!!!
В нашій краіні біда....Не потрібно когось виправдовувати,а когось звинувачувати...Ворог у нас один,який хоче ворожнечі,крові,братовбивства....Він не спить,не ість не боіться ні холоду ні спеки
Відповісти
Ганьба!
Відповісти
будь-яка влада дана Богом.
Маэться на увазы "нести хрест" не прирівнювати Христу, а нести свій тягар, виконувати своє призначення. Ісус сказав Пілату "Твоя влада дана тобі від Бога". А ви проклинаєте людину. Богу - боже, а Кесарю - Кесареве. Не проклинайте, тим паче, маскуючи свої гріхи "святими" намірами та духовністю.

Бог всім суддя і Його суд справедливіше за будь-який інший. Не треба ненависті та прокльонів. Тим паче, прикриваючи це ім'ям Господа. Не кличте біду в своє життя, в свій дім, в свою країну.

Мир та любов в ваші оселі та сім'ї. Да буде Воля Божа та виконається намір Його щодо нашого народу. Єдності в нашій країні між нами, браття та сестри. Молю Бога за всіх нас.
Відповісти
Повністю згідна.І де береться стільки ненависті в людях, які ніби то за правду на Майданах стоять.
Відповісти
А МОЖЕТ ПОП ,ПРОСТО ,ОБКУРЯНЫЙ ?
Відповісти
Прес-секретар Володимир-Волинської єпархії УПЦ МП Віктор Мартиненко звернувся із закликом до намісника Києво-Печерської Лаври владики Павла Лебедя не робити гучні заяви від імені усієї церкви щодо підтримки Віктора Януковича. Про це він написав у Фейсбуці.
"Я не знаю, чи точно ЗМІ передають слова митрополита Павла, сказані сьогодні Януковичу, але те, що наші церковні ресурси розміщують інформацію про "молитву" тих потвор, і їхні відвідини Лаври – це спонукає мене до глибокого сорому. Сьогодні спілкувався з багатьма своїми друзями – простими волинськими священиками – від усіх чув слова обурення", - написав священник.
Нагадаємо, 22 січня намісник Києво-Печерської Лаври, митрополит Чорнобильський та Вишгородський, владика Павло (Лебідь) під час служби порівняв Віктора Януковича з Ісусом Христом, а також запевнив президента у своїй підтримці.
"Владико, Павел! Будь ласка, не говоріть від лиця усієї Церкви, ми розуміємо, що у вас спільні фінансові інтереси – просто станьте і, у черговий раз, на камери поцілуйте їх у сраку, а від усіх не треба!!!", - зазначив отець Віктор.
Відповісти
Павло Лебідь, побійся БОГА таке говорити. Непорівнюй Ісуса і дьвола. Горіти йому і тобі в пеклі.
Відповісти
Саме страшне в тому, що цей запливший жиром поп саме так і думає. Він, як і Янек думає, що Бога нема...
Відповісти
Люди, Християни, Іудеї, Мусульмани - це провокація.
Янукович не вартий того дерева, з якого йому зроблять хреста.
Відповісти
Усі віруючі УПЦ МП повинні засудити небачене "богохульство" цього розумово обмеженого грішника. І не бійтеся - з Богом і Вірою він не має нічого спільного.
Відповісти
Люцифер в рясе! Сжечь в Гиене огненной!
Відповісти
Якщо росiйською то "Геене", и раз уж зашла речь о ней то грушники там горят и не сгорают
Відповісти
В дитинстві я чула, як мій дід,який пройшов ВІТЧИЗняну,(безпартійний), глибоко віруюча людина казав.що попи продали ВІРУ, а комуністи партію.Наразі комуністи перемалювалися, а попи, такі як павло, готові і продаються
Відповісти
Жополиз кацапський. Сидять в наших церквах тому і лижуть
Відповісти
НА МІЙ ПОГЛЯД МАЄ МІСЦЕ ЯКЕСЬ ПОРІВНЯННЯ,ПОДВИГ СТУДЕНТІВ ПРИ ОБОРОНІ КИЄВА ПРИ КРУТАХ, ПОДВИГ МАЗЕПИ (ЯКИЙ ЗРОЗУМІВ,ЩО З РАБСЬКИМ РЕЖИМОМ ПЕТРА СПІВІСНУВАТИ НЕМОЖЛИВО),САМЕ ТАКІ ПРИКЛАДИ ДАЮТЬ НЕ ТІЛЬКИ ПРИБЛИЖЕННЯ ДО ХРИСТА, АЛЕ Й ДОСЯГНЕННЯ ПАТРІОТИЧНІ, ЯКІ З НАСЕЛЕННЯ РОБЛЯТЬ НАРОД!
Відповісти
Нехай миряни і після цього ходять і слухають його проповіді.
Відповісти
ну и занесло же батюшку.Госоди,прости нам грехи наши
Відповісти
Тепер виникає питання: кому поклоняються владики православної церкви московського патріархату, зокрема Павло (Лебідь)? Чи не є янукович антихристом?

Відповісти
Не раз я говорил, что первый майдан состоялся 2000 с лишним лет назад. Стадо под названием народ не смотря на попытки "Злочинной влади" отпустить ИИСУСА ХРИСТА
Відповісти
Я не однократно говорил и буду говорить,что 2000 с лишним лет назад. стадо под названием народ розпяло ИИСУСА ХРИСТА. Не смотря на попытки "ЗЛОЧИННОЙ ВЛАДИ" отпустить и помиловать Христа. Народ выбрал Вараву, при этом еще и умудрился проклясть себя на многие поколеничя вперед: Его кровь на Нас и Наших дитей... Вы все осуждаете священника, который поддержал своим заявлением мирное урегулирование конфликта. Увы представляю очередной шквал дерьма, который вызовет мой пост :). Вам одурманеным ненавистью и злобой ближе Дьявол: Ваш отец диавол; и вы хотите исполнять похоти отца вашего. Он был человекоубийца от начала и не устоял в истине, ибо нет в нем истины. Когда говорит он ложь, говорит свое, ибо он лжец и отец лжи.Ин., 8:44 Вы одобряете тех кто благословляет Убийство, а это уже Грех и вещи надо называть своими словами: используя проблемы, горе людей не которые особи майданом завоевывают для себя Кресла власти и народ как был так и будет после майдана горе лидерам не нужен. Хотя бы тот же Ющенко, использовал людей как презерватив и выкинул. Ваши лидеры так же вас обманывают, обвиняя других в преступлении они втягивают в братоубийственную войну нарушая все нормы и паравила...
Відповісти
Позитивні аспекти метафори:
а) Яник іде до загибелі
б) процес беззворотній

Павло відробляє подарований мерс
Відповісти
Останні новини
Януковича порівняли з Христом
23 січень, 2014, 09:13