Командир луцьких ВВшників обзивав їх «підарасами», бо вони не хочуть у Київ. ФОТО. ВІДЕО

Командир луцьких ВВшників обзивав їх «підарасами», бо вони не хочуть у Київ. ФОТО. ВІДЕО
Командир військової частини внутрішніх військ обзивав солдатів "підарасами" і змусив одну ніч спати на підлозі у покарання за те, що вони відмовляються робити спроби прориву з частини - розповів репортеру ВолиньPost родич одного з військовслужбовців, які служать у частині № 1141 у Луцьку.

Нагадаємо, у Луцьку люди третю добу блокують виїзди з частини внутрішніх військ, яких вже одного разу автомайданівцям довелося завертати назад у Луцьк.

Коли вранці пятниці, 24 січня, солдати з'явилися на плацу у бойовому спорядженні (в шоломах, зі щитами і кийками), люди стали очікувати спроби прориву. Вони грюкали щитами. Підозри небезпеки прориву підсилювало те, що на території частини стояли заведені ГАЗони і автобус.




Люди стали барикадувати виїзди, до мітингувальнкиів стали підтягуватися на автомобілях люди.



Жінки вибиралися на звалені під огорожею ящики і гукали солдатам: "Діти, пошкодуйте нас! Не слухайте злочинних наказів!"

А ще репортеру ВолиньPost вдалося підслухати двох солдат, які несли пост біля огорожі частини. Переконавшись, що їх не чують командири, вони перекинулися фразами "Слава Україні!" - "Героям слава!"

Під військовою частиною - багато рідні солдат, які служать у частині. Один з чоловіків розповів, що вчора він спілкувався з сином, який служить у частині. Той каже, що командири дуже злі і змушують солдат йти на прорив виїздів з частини. Ті ж відмовляються.

В покарання за це командир частини змусив одну з ночей спати солдат на підлозі.



Близько двох годин під частиною не спадала напруга. Але зрештою, солдати не проявляли ознак рішучості йти на прорив - і люди заспокоїлися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 29
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Великий гурт жінок-киянок (сини окремих з них вже у владному полоні) з транспорантами-благаннями, плакатами-молитвами, серцями розбитими прийшов сьогодні на Грушевську й ледь не повністю оточив-захопив беркутівсько-вевеешну залогу, співаючи з гіркими сльозами на трагічних обличчях: "навколішки впадаю -- сина визволяю..."
Відповісти
Матері непускайте дітей на майдан, заберіть своїх чоловіків,синів з майдану вони пішаки в руках опозиційних політиків, вони хочуть їхніми руками загрибти владу у свої руки,коли народний депутат несправляеться з своїми обовязками він повинен скласти свої повноваження а неховатися за спинами пенсіонерів,дітей та жінок !!!!!
Відповісти
Тих кого ЗАВЕРНУЛИ назад з під Рівного ПЕРЕОДЯГНУЛИ у цивільне і відправили у Київ!!! достовірна інфа 100%...
Відповісти
брехня
Відповісти
хто пише таку фігню, ти мене питав
Відповісти
Влада розпадається як печінка в алкоголіків..
зібралися б полком і відпиздили б того командира
Відповісти
Мій знайомий, батько одного з солдатів, казав, що син дзвонив і просив збирати якнайбільше людей, щоб не було як прорвати оборону, щоб їх силоміць не повезли на Київ! Всією сім'єю чергуємось.
Відповісти
але i брехло.
Відповісти
автор фантазер
Відповісти
я служив в цій частині. командира знаю, невірю
Відповісти
Это вам не курорт, это армия....калаш мне в зад...
(Д. Нагиев)

Відповісти
пацани вв не піддавайтесь на провокації . пишуть пеправду. ви знаєте ще робите. я з вами. хто служив той мене зрозуміє
Відповісти
Реально бредятіна. Шукають скандалу ради скандалу.
Відповісти
Невже Степан міг таке сказати? Він же западенець.
Відповісти
Звертаюся до свідомих людей, а не до тих, в кого перед очима ДОЛАРИ. Життя одне, другий раз вам його ніхто нен подарує. В Києві - жах, там даремно гроші не роздають. Ви хочете мати гріх, мати кров на своїх руках, та не варті ті гроші вашого життя. Подумайте про свої сім*ї, про діточок маленьких, про своїх батьків. Прохання до активістів, які стоять під частиною, при потребі дзвоніть всім батькам, жінкам 0669096255
Відповісти
А серед запеденців хіба нема запроданців?
Відповісти
невірю
Відповісти
http://censor.net.ua/photo_news/267883/video_s_izdevatelstvami_nad_razdetym_aktivistom_vylojil_hersonskiyi_berkutovets_sadist_i_hozyain_mira
Відповісти
Що хлопці їхать не хочуть - то факт. Говорили з ними. Просять аби тільки блокували. Але народу мало стоїть. Годин в 11 було багато, а як все трохи втихло то народ розійшовся трохи. На роботу викликали в пів четвертого, то залишилось досить мало людей. На ніч піду знову. Вночі холодно і чергуючих меншає, особливо під ранок. Приходьте!
Відповісти
ВВ Герої
Відповісти
Країна має знати своїх героїв. Імя та контактні дані хтось скажіть.
Відповісти
Брехня!!
Відповісти
Про командира не правда. Він на солдат такого не говорив, починаються якісь провокації. Він постійно переживає за особовий склад. весь брєд якій тут пишуть не правда. в цій частині порядок і дисципліна. і повірте якщо вони захочуть вони поїдуть, куда їм треба любою ціною. командиру скажіть дякую... що він не дає команди вперед.
Відповісти
Назвав все своїми іменами, так як і Луценко!
Відповісти
ЯКЩО ЦЕ ПРАВДА ТО ТОМУ КОМАНДИРУ ВІДІРВЕМО ЯЙЦЯ . А ДЕ ВІН ЖИВЕ МИ ЗНАЄМО!!!!!!!
Відповісти
Брехня
Відповісти
правда!
Відповісти
Вже незнають про що писати ,то виигадують всяку фыгню. Типу солдати посплять ныч на пыдлозы ы всы кинуться на киъв. Але ы журналыстам треба робити карэру
Відповісти
А скільки батьки платили, щоб синочки служили в Луцьку а не в Донецьку? Тепер, як запахло жареним, зразу всі "патріоти". Це вам не алкашню по підвалах ганяти. От з них і потекло.
Відповісти
Останні новини
Командир луцьких ВВшників обзивав їх «підарасами», бо вони не хочуть у Київ. ФОТО. ВІДЕО
24 січень, 2014, 13:20