На Волині подав у відставку голова райради, а депутати виходять з Партії регіонів. ФОТО

На Волині подав у відставку голова райради, а депутати виходять з Партії регіонів. ФОТО
У Володимирі-Волинському написали заяви про вихід з Партії регіонів троє депутатів районної ради.

Також заяву про відставку написав голова ради Степан Слащук, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

Голові Володимир-Волинської РДА регіоналу Валентину Скубі депутати району висловили недовіру.

Позачергова сесія відбувалася 25 січня за присутності в залі більше сотні громадян. На порядок денний винесли два питання: про відставку голови районної ради Степана Слащука та недовіру голові РДА Валентину Скубі.

Втім, голосів для його прийняття не вистачило і голова райради намагався сесію закрити. Зробити це йому не дозволили депутати від опозиції та громадські активісти.

Люди вимагали сесію продовжити і терміново викликати на її засідання відсутніх депутатів, аби набрати необхідну кількість голосів для відставки керівництва району.

Активісти заблокували усі виходи з приміщення районної ради і запропонували оплатити вартість таксі усім відсутнім депутатам, аби вони лишень прибули на сесію.

Допоки активісти звозили депутатів голова фракції ВО «Свобода» Павло Карпюк звернувся до членів Партії регіонів із закликом вийти із лав цієї політичної сили. Люди ж почали вимагати аби кожен депутат від Партії регіонів і ті, які утрималися під час голосування за порядок денний, пояснили свою позицію.

«Під крики «Ганьба» депутати від Партії регіонів звітували перед громадою за своє голосування, а люди від них вимагали дати відповідь на питання: вони з народом чи ні? Якщо з народом, то підтвердженням цього має бути вихід з лав Партії регіонів», - кажуть в прес-службі партії.

З чотирьох присутніх «регіоналів» троє відразу написали заяви про вихід з партії і засудили злочинні дії влади. Відмовився виходити з партії Анатолій Верко, котрий займає посаду заступника голови РДА.

Згодом про вихід з Партії регіонів заявив директор Оваднівського професійного ліцею Василю Ролюк, котрого на сесію привезли активісти. Щоправда, заяву він не зміг написати, оскільки напередодні зламав праву руку.

В підсумку активісти привезли на сесію трьох депутатів, а ще двоє прибули самостійно і порядок денний затвердили. Втім, під час таємного голосування з’ясувалося, що з 31 депутата за відставку голови районної ради проголосувало 26 депутатів з необхідних 28. За недовіру голові РДА проголосувало 29 депутатів.

Присутні в залі громадяни заявили, що не випустять обранців району з сесійної зали доки вони не проголосують за відставку голови райради.

Останній, зрозумівши, що люди налаштовані рішуче, сам написав заяву про звільнення, яку депутати задовольнили.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Люди, не вірте Карпюку це сволота з великої букви в свій час сам хотів йти в Регіони, але тоді в Володимирі всім заправляв Лисий і він пішов в Свободу.Інфо 100%
Відповісти
Час зайнятись Башкаленком, Мельником. Змусити або вийти з партії, або зректись Януковича. Час зайнятись комуністами. Або відмовитись від "Леніна", або від Сімонєнка.
Відповісти
Ви ж всі кричите "За демократію !!!!" Яка тут демократія? Яке право маєте позбавляти людей свого вибору? Чому ви вирішуєте за інших ? З чого ви взяли , що всі за опозицію? Більшість прихильників комуністичної влади є пенсіонери та учасники Великої Вітчизняної Війни. Вони воювали за мир ,та спокій в державі , якій довіряли. Це люди похилого віку , які мають свою думку та переконання і Ви їх не перевиховаєте. Люди просто маріонетки в руках політиків . Це боротьба за владу , а не за полегшення життя. Вже помаранчеві були при владі . І що ? Жити стало легше ?????
Відповісти
дуже шкода таких хороших голів.але лід тріщить і провалюється.
Відповісти
не можна все нищити. Там також працюють люди і їм повіг чи керує регіонал чи свободівець.Люди хочуть мати зарплату, щоб прокормити сім"ї. В даний час бачать тільки одну сторону - це несправедливо.Ми дотаційна область, перекриють фінансування з Києва і тоді люди зрозуміють що були не праві
Відповісти
що у володимир Волинській райраді усіх прихвоснів нинішнього антинародного режиму консультує за дорученням башкаленка усім відома обласна депутатка реганалка ковальчук тамара мілентієвна - це ще тааааа колишньої закваски стара комуністка .............
Відповісти
"Там ... працюють люди" А інші що - нелюди! Їх діти не хочуть їсти? Побудьте ви на їх місці без роботи і тоді виберіть тих, хто буде думати більш-менш обєктивно! І нічого жаліти . Мене ніхто не жалів як на вулицю викидав з помешкання!
Відповісти
Bailey Button Uggs On Sale For Women below is all the information you'll need for getting a good fit.
Ugg Discount http://www.fht.org.uk/snowboots.html
Відповісти
Останні новини
На Волині подав у відставку голова райради, а депутати виходять з Партії регіонів. ФОТО
26 січень, 2014, 11:53