У Луцьку вимагають заборонити Партію регіонів. ФОТО

У Луцьку вимагають заборонити Партію регіонів. ФОТО
Громадські активісти Луцька пікетували офіс Партії регіонів, закликаючи регіоналів виходити з партії.

Акція відбулася 29 січня.

Напередодні її організатори повідомили лише про місце, де збиратимуться учасники та годину збору.

Акція стартувала біля входу в залізничний вокзал і виявилося, що прямували її учасники до офісу Партії регіонів, який розташований поблизу ринку "Привокзальний".

Щоправда, потрапити на подвір'я будівлі, де розташований офіс, їм не вдалося: дорогу перегородили ворота.

Тут активісти поставили два відра зі звичайною водою та забарвленою в червоний колір. Один з організаторів Михайло Шелеп пояснив, що таким чином регіоналів закликають обирати на чиєму вони боці: на боці партії, лідери, якої дають вказівки на вбивства та каліцтво людей, або ж на боці людей. У першому випадку членам партії пропонували забрати червону воду, в другому - звичайну.

Також членів Партії регіонів попередили, що в них є час до 31 січня, аби полишити ряди політичної сили, бо з 1 лютого у населених пунктах Волині будуть розклеювати листівки з фотографіями регіоналів та роз'ясненнями: члени партії, яка вбиває людей.

Ще одна вимога - заборона Партії регіонів в області.

Зрештою, не дочекавшись регіоналів, активісти залишили їм листівки-попередження та пішли на міст, який сполучає залізничний вокзал та Завокзальний ринок.

На кріпленнях мосту вони повісили дві розтяжки з написами "Партія регіонів вбиває людей" та "Час вибирати: або вийти з Партії регіонів заради Миру, або далі воювати зі своїм Народом".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 24
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно!
Також, потрібно таке зробити і з КПУ в Волинській області
Відповісти
Міша, а ти давно до ригів ходив баблоси клянчити?
Не соромтеся перед людьми. Якщо партії забороняти, то вже всі, разом з "паліттєхнологамі" та іншими шльондрами.
Відповісти
хто ці всі люди? чому про це ніхто не знав?
Відповісти
того шо договорились зробити всьо тихенько. шо нэпонятно?
Відповісти
Такі дії є переслідуванням за політичною ознакою, що суперечить ст. 24 Конституції України.
Відповісти
порадувала шапка nike в міліціянта, не знав шо в них тепер нова форма одягу
Відповісти
Не дарма я туди у туалет ходив)))
Відповісти
Партiя злочинцiв.
Відповісти
порядній людині має бути соромно за членство в Партії Регіонів
Відповісти
нерозумію
Відповісти
значить не порядний
Відповісти
Читайте Конституцію, як хочете державою керувати, ст. 24 зокрема. Переслідування за політичними, переконаннями, расовою ознакою, та ін. заборонила організація об'єднаних націй (в числі членів якої однією із перших є УКРАЇНА) ще після ІІ Світової Війни. Так, що ви можете погрожувати Європейським судом з прав людини, а ці люди можуть туди звернутись і виграти позовИ. І тоді відкати від роботи в певних організаціях не покриють суми, яку ви будете мусити оплатити, як відшкодування матеріальних і моральних збитків.
Відповісти
є такі країни, пане, де фашистські партії заборонено, то чому цього не може бути зроблено у нас? тобто чи можемо ми заборонити КПУ? звісно...
Відповісти
Кого треба як не можна заборонити, то хоча б нейтралізувати так це КПУ і Свободу. Це особисто моя думка, просто не люблю радикалізму в любій формі. На виборах завжди вибираю кандидатів за їхніми програмами (ну хоч вони не завжди чесні, ті програми). Навіть в 2010 році голосувала за регіони, а по мажоритарці за опозиціонерів теперішніх. А КПУ доречі в якійсь країні заборонена. не пам'ятаю в якій...
Відповісти
Якось це все припахкує. От ви б самі вийшли звідкілясь, якби на вас отак тупо тисли? Вимагайте відставки Януковича, вимагайте покарань для злочинців-силовиків. Але не витирайте ноги об свою ж Конституцію, ст.24. Сьогодні ви так, завтра вас так. Не туди б'єте, хлопці і дівчата, не в рядових партійцях - головне зло. Із конкретним Башкаленком розберіться для початку, ви ж його у відставку не відправили, як Клімчука.)) А це все - пінистий народний гнів, каналізований протест.
Відповісти
- Це щось погано пахне.
- Ні, це добре смердить.
Відповісти
Демократія це коли кожен має право на вираження власних думок.
Вам це не видається тиском на людей. Таким чином ми позиціонуємо себе проєвропейськими політиками чи громадськими діячами.
Ви знаєте чим далі, тим більше сумнівів і менше поваги до таких дій і кроків. Я уже не знаю чи приведу свою дитину на майдан і чи буду підтримувати таку "демократію".
Ні! Ваші методи дикунські, Ваші кроки примітивні, Ви не вмієте і не знаєте як працювати і що робити далі, Ви лишень користаєтесь настроями людей і чините тиск, Ви провокуєте депутатів до необдуманих кроків!
Так простіше, так вигідніше Вам! Ви ні за що не відповідаєте і не будете відповідати ніколи!
Слава таким "ГЕРОЯМ"! Амінь!
Відповісти
які може не такі освічені, але розуміють, що проливаючи кров своїх людей, влада+ правляча партія поставила себе поза законом-за таке пряма дорога у Гаагу!!!!
Відповісти
+заборонити кпу http://blogs.pravda.com.ua/authors/sokolenko/52e79a0817cd0/
Відповісти
а я особисто виступаю за заборону такої партії як "Свобода".При "Партії регіонів" я маю роботу, я не впевнена в тому чи матиму її, коли до влади прийдуть "бандерівці".Кожен має право на членство в партії,якій він захоче.
Відповісти
Підтримую усіх людей зі здоровим глуздом і при ясному розумі. Усі заяви революціонерів про європу - просто гарні слова, а от справи у них зовсім кепські. І чим далі - тим гірше. Таке враження, що вони просто не знають чим себе ще розважити. Скажіть краще, яку державу будувати зібрались і як, раз вже взяли на себе таку відповідальність.
Відповісти
Навіть комуністи в останні роки СРСР собі такого не дозволяли, що роблять зараз регіонали.
Про які правові норми можна говорити з тими, хто порушує закони повсякчас
Відповісти
Добре, що зібрались на акцію інтелігентні люди, бо в Рівному, Києві, Полтаві офіси ПР спалені.
Відповісти
Друг з Рівного, ну не перебільшуйте, спалити прапор який висить у доступному місці - це далеко не привід для вихваляння. А от ваші колеги з Волині - справді герої, вони такі "сміливі" що цькують регіоналів через маленьких діток, беззахисних жінок та престарілих батьків, а напряму підійти і сказати якусь погрозу віч на віч та ще й чоловіку - сцикотно. от такі у нас герої, а ще вони так хочуть влади, що не гребують нічим. Регіонали, якщо бють в табло, то tet-a-tet , а козаки на малюках та пенсіонерах топчуться. Люди залишайтесь людьми! Не вішайте ярлики, відповідайте за власні вчинки. від того, що хтось образить регіоналівське дитя, а потім за це боляче получить по зубам легше нікому не буде.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку вимагають заборонити Партію регіонів. ФОТО
29 січень, 2014, 10:14