На Волині депутати хочуть виселити комуністів

На Волині депутати хочуть виселити комуністів
Депутати Володимир-Волинської міськради рекомендували виконкому виселити місцевий осередок Компартії з орендованого приміщення.

Також депутати прийняли звернення до членів Партії регіонів та Комуністичної партії із закликом зняти свою партійну символіку, - повідомили у прес-службі ВО «Свобода».

У зверненні до «регіоналів» та комуністів йдеться про те, що події, які останнім часом відбуваються в Україні, показали глухоту влади до вимог українського народу.

«Неспроможність керівництва держави - представників правлячої Партії регіонів - подолати існуючу політичну кризу, загострили зростання напруги у суспільстві і спричинили масові акції протесту в Україні та області», - йдеться в документі.

«На руках вашої партії залитий кров'ю українського народу Майдан та вбивство невинних людей. Будучи членами Партії регіонів, ви також несете політичну і моральну відповідальність за дії своїх соратників. Вступивши в лави партії влади, ви сподівались на захист свого бізнесу, кар'єрний ріст, відповідні пільги та привілеї. Сьогодні ми закликаємо вас зробити вибір на користь Українського народу, який є єдиним носієм влади у нашій державі, а не на користь режиму Януковича-Азарова... Закликаємо володимир-волинців чи нити моральний тиск на тих, хто і надалі перебуватиме у лавах Партії регіонів», - зазначено у зверненні.

Голова фракції ВО «Свобода» Сергій Коба, звертаючись до «регіоналів», порадив їм не посміхатися і запитав, які з вимог у зверненні неправильні.

«Нам ці вимоги продиктувала громада. Якщо вам смішно, то виходьте до людей і скажіть їм в лице, чи це смішно, що сотні людей сидять у в’язницях і є вбиті. У нашому місті представників правлячої структури, банди під вивіскою Партії регіонів, не повинно бути. Вас у 2010 році обрали люди і сьогодні ці люди говорять вам «Ганьба» і ви повинні публічно вийти з цієї правлячої структури. Якщо ви не підтримаєте громаду, то кров буде і на ваших руках, - заявив націоналіст.

Слід зазначити, що жоден депутат, який входить до фракції Партії регіонів не заявив про свою позицію і не засудив злочинні дії влади, ніхто з них не написав заяви про вихід з лав цієї політичної сили., - кажуть в прес-службі партії.

Нагадаємо, також 28 січня володимир-волинські депутати ухвалили звернення, в якому вимагають, щоб Віктор Янукович подав у відставку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На Волині депутати хочуть виселити комуністів
29 січень, 2014, 13:03