Молоко - дефіцит у луцьких дитсадках. ВІДЕО

Молоко - дефіцит у луцьких дитсадках. ВІДЕО
У меню частини дошкільних навчальних закладів більше місяця відсутні молочні страви.

Востаннє завіз молочних продуктів у дошкільні навчальні заклади був ще у грудні минулого року, - йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Батьки б'ють на сполох, бо не розуміють, чому із меню дитсадків забрали однин з найважливіших та найкорисніших продуктів.

Батьки дітлахів, які не захотіли говорити на камеру, розповіли: у щоденному меню луцьких садочків вже протягом тривалого часу абсолютно відсутні будь-які страви з молочних продуктів.

Керівники деяких ДНЗ підтвердили, що така проблема дійсно існує, більше того, виникає щороку.

У інших дитсадках, вочевидь, боялися оприлюднювали таку інформацію, а тому стверджували, молоко діти п'ють щодня.

Проте чомусь у меню садочків ні на сніданок, ні на обід, ні на вечерю жодних молочних страв не передбачили. Коментувати це працівники дошкільних навчальних закладів відмовилися.

В управлінні освіти Луцької міської ради запевнили: нічого страшного у тому, що діти у садочках пили молоко ще минулого року немає. Адже такі проблеми з постачанням молочних продуктів у дошкільні заклади - тенденція.



Начальник управління Олег Гребенюк нарікає на труднощі тендерів.

«Проблема такого порядку є не раз, тому що питання проведення тендерів - складне питання і не так легко їх провести… Договори підписати ми не можемо, адже значна кількість порушень виявлена з постачальниками… Затримка виникла через різницю цін минулого року і цьогорічними в постачанні молока», - мовив він.

Батьки ж скаржаться на халатне ставлення до дітей, мовляв, вони платять за харчування у садочках, а тому й годувати їхніх дітлахів повинні відповідно. В управлінні освіти пообіцяли завезти молоко до дитсадків 6 лютого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, молоко
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поки будували Центри надання паперових послуг, організовували Школи моделей, корови попросту здохли!
Знаєте, що корів меньше ніж після війни.
Ще добийте тих жіночок, що на базар молоко виносять і (як казала моя покійна бабуся) хіба смоли нап’єтеся!
Відповісти
Навіть у голодні 90 роки в садочках було молоко .Керівник був Махомед - керівник на своєму місці.При Калушу діти теж споживали молочні продукти.А от для флагмана освіти (так він себе величає)ГРЕБЕНЮКА - це непосильне завдання.Гнати треба його в три шиї,бо тендери він всерівно не проведе.НЕпосильне завдання це для нього.ЯК він каже складне
Відповісти