«Майдан своїх не здає!» - усіх кличуть під ківерцівський суд. ВІДЕО

«Майдан своїх не здає!» - усіх кличуть під ківерцівський суд. ВІДЕО
Волинський Автомайдан у понеділок, 10 лютого влаштує під Ківерцівським міськрайонним судом акцію протесту проти тиску на одного з активістів.

Про це повідомив координатор Автомайдану Сергій Поха.

За словами активістів, формування колони почнеться у центрі Луцька о 8:30 понеділка. Усіх, хто може взяти участь в акції протесту, просять на цей час приходити до Палацу культури міста Луцька.

Як пояснив депутат Луцької міської ради, голова міської організації партії «Батьківщина» Сергій Григоренко, у Ківерцях відбудеться суд над Оленою Леоновою - дружиною активіста Євромайдану Володимира Пащенка.

«Є Володимир Пащенко, один з активістів. Є його дружина Олена Леонова. І сьогодні на їх бізнес чиниться шалений тиск. Декілька кримінальних справ відкрито – за те, що вони підтримали Майдан. Завтра о 10:00 в місті Ківерці, в Ківерцівському міськрайонному суді відбуватиметься суд над Оленою Леоновою. Я прошу усіх вас, хто може, прибути під цей суд. Щоб громада Волині підтримала активіста нашого, і щоб суддя побоялася ухвалити несправедливе рішення», - заявив Григоренко під час Народного віча у неділю, 9 лютого.

«А знаєте, чому в Ківерцях суд? Тому що луцькі судді вже сумніваються, чи ухвалювати їм ганебні рішення. Луцькі судді не готові вже сьогодні виконувати вказівки прокуратури. Тому прокуратура і міліція шукають по районах суддів, на яких легше натиснути… Але ми туди приїдемо і покажемо там свою позицію: Майдан своїх не здає!», - виголосив на Вічі Сергій Григоренко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
слава україні
Відповісти
Сергій Поха чи не родич бувшого мера Похи? Мажори "революцію" роблять?:)))
Відповісти
Останні новини
У «Волині» - поповнення
09 лютий, 2014, 17:18
«Майдан своїх не здає!» - усіх кличуть під ківерцівський суд. ВІДЕО
09 лютий, 2014, 17:02