Сільський голова спростував скандальну заяву: «Це зробили провокатори»

Сільський голова спростував скандальну заяву: «Це зробили провокатори»
Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк (на фото) назвав провокацією поширену в інтернеті фотографію оголошення буцімто від його імені.

Раніше активіст луцького Євромайдану Володимир Бут-Гусаїм оприлюднив в у Фейсбуці фотографію оголошення, наклеєного на стовпі. Оголошення викликало значний резонанс, розійшлося соцмережами і спричинило хвилю обурення.

В оголошенні йшлося:

«УВАГА!!! Жителі сіл Підгаці, Крупа та Струмівка, Підгайцівська сільська рада звертається до Вас не підтримувати Євромайдан!!!

В разі виявлення таких фактів, будуть примінятись та порушуватись кримінальні справи проти Вас і ваших сімей. Припиниться подача води, світла та газу у ваші домівки. Тому ми зобов'язуємо Вас виконувати вказівки президента, та мирним шляхом врегулювати ситуацію в країні. Сільський голова Семенюк Ю. М.»


У коментарі ВолиньPost’у Юрій Семенюк заявив, що не писав такої заяви, втім здогадується, хто це міг зробити.

«Я запитав Володимира Бут-Гусаїма: це ви сфотографували? Він каже: ні, це мені принесли. Ну то я здогадуюся, хто це мій принести», - розповів сільський голова.

Він додав, що такого оголошення у селах його сільради розклеєно не було. Очевидно, надрукували всього одне оголошення, аби сфотографувати – припускає він.

«Ви ж гляньте, у нас в селах навіть стовпів таких нема!», - каже Юрій Семенюк.

Голова повідомив, що написав заяву начальнику Луцького РВУМВС України, де попросив «вжити заходів для припинення цих провокацій та вирішити питання щодо притягнення до кримінальної відповідальності провокаторів».

Юрій Семенюк надав ВолиньPost’у текст своєї заяви до правоохоронних органів:


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Було. вранці в неділю таке оголшення точно на було біля одного з підїздів багатоквартирного будинку по центральній вулиці. і біля магаину теж...
Відповісти
ВП пишіть правильну назву села!Село Підгайці, а не Підгаці. Лажаєте як завжди
Відповісти
заяву написав? ригівське чмо!!! а на себе заяву не написало? хай розслідують за який куй він катається дорогим джипом. і якого уя с-рада загородженя тепер забором дорогим і скільки мільйонів відмито. зато сніг прогребти немає ні трактора ні іншої техніки. голова с-ради аргументує це тим, що якби Янукович вертольоти не купував - то і трактор був би і все було б. що ж він сука проти Баті йде?
Відповісти
Це все неправда
Відповісти
Це ти про себе написав
Відповісти
Останні новини
Сільський голова спростував скандальну заяву: «Це зробили провокатори»
10 лютий, 2014, 13:21