На Волині міліція демонтувала «дошку ганьби» з регіоналами. ФОТО

На Волині міліція демонтувала «дошку ганьби» з регіоналами. ФОТО
Міліціонери конфіскували «дошку ганьби» з фото регіоналів у Володимирі-Волинському.

Вона простояла лише чотири години, - повідомили у прес-службі обласного осередку ВО «Свобода».

«Дошка ганьби», яку встановили 13 лютого, викликала широкий резонанс у жителів міста. Перехожі активно передавали інформацію про «героїв-регіоналів» один одному.

Однак, така пильна увага громади до своєї персони не сподобалася одному з депутатів. Як згодом вдалося з’ясувати у правоохоронців, ним виявився Максим Клим’юк – депутат Володимир-Волинської міської ради, член Партії регіонів.

За його заявою у центр міста приїхала слідчо-оперативна група, яка не знала як діяти в даній ситуації і на якій підставі якнайшвидше прибрати з центру міста «дошку ганьби».

Упродовж майже двох годин міліціонери вирішували, що робити. У Сергія Коби, власністю якого і є «дошка ганьби», намагалися взяти пояснення і примусити забрати стенд, який не давав спокою регіоналу.

Після відмови давати пояснення та прибрати «дошку ганьби» міліціонери склали протокол про вилучення і швидко покинули місце події, прихопивши стенд із собою. Перехожі громадяни засуджували дії правоохоронців і вимагали повернути фото «регіоналів» на місце.

У прес-службі кажуть, що в голови Володимир-Волинської міської організації ВО «Свобода» Сергія Коби представники громади просили виставляти таку «дошку ганьби» щодня, щоб місто знало своїх «героїв» в обличчя.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 14
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Міліція перетворилась у політичну поліцію?
Відповісти
Маразм. На злодїї і шапка горить.
Відповісти

акі дошки ганьби треба у Володимирі- Волинському виставляти на кожному углі і на кожному кроці , а почати ставити треба з Володимир-Волинської міської ради, і повісити фотографії всіх місцевих регіоналів депутатів і во главе з міським головою " всепартійним " Петром С.
Відповісти
Не оригінально писати під чужим ніком.......
Відповісти
а яке вони мали право виставляти фото людей в центрі міста, та щей з такими підписами??? шкода, що ми дивимося лише на когось, а на томість не замічаємо себе!
Відповісти
А що, участь у партії не публічна? Якщо стидається - хай вийде.
Довбо-би.
Але підстав цю дошку в мєнтів дійсно немає. Це перевищення служб.повноважень.
Відповісти
шановний 007 для того, щоб так банально розповідати про якісь підстави, яких ніби не має, то спочатку детально вивчіть написи на фото, ст. 173, 265 КУпАП, та ст. 160, 171, 296 КК України, й лише після цього розкидуйтесь словами
Відповісти
і що там написано?
Відповісти
Це приниження людської гідності!
Відповісти
Мєнти попали, але ж і прокурори не святі - прикриють!
Відповісти
А що є підставою вилучення? оприлюдніть протокол вилучення!
Відповісти
ИТАК ПОЗОРНО ВЕДУТ СЕБЯ МЕНТЫ В СЛАВНОМ ГОРОДЕ ВЛАДИМИРА!!!ТАК РЬЯНО "ЗАЩИЩАЮТ" "престиж" Вити КРОВАВОГО!!! ПОЗОР ВАМ защитники ПРезунов!!!
Відповісти
Думаю, що все це можна красиво притягнути за вуха до Закону про публічну інформацію...
Відповісти
А ось і закон: відповідно до конституції України, а саме розділу 2 статті 32 ніхто не може зазнавати втручання в його особисте і сімейне життя, крім випадків, передбачених Конституцією України. Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини. Кожний громадянин має право знайомитися в органах державної влади, органах місцевого самоврядування, установах і організаціях з відомостями про себе, які не є державною або іншою захищеною законом таємницею. Кожному гарантується судовий захист права спростовувати недостовірну інформацію про себе і членів своєї сім'ї та права вимагати вилучення будь-якої інформації, а також право на відшкодування матеріальної і моральної шкоди, завданої збиранням, зберіганням, використанням та поширенням такої недостовірної інформації. Персональні дані поділяються на загальні (запис зображень (фото, відео)), і "чутливі" (політичні погляди). Тому підстави для вилученя дошки у них були!!! Думаю, що Максим Клим'юк вчинив правильно, адже він захистив свої права, та права людей, яких фото висіло поруч!!!!!!
Відповісти