В Києві відзначили День презерватива. ВІДЕО

В Києві відзначили День презерватива. ВІДЕО
Напередодні Дня закоханих близько 30 студентів з вишів столиці влаштували квест під назвою Condom Day, присвячений Міжнародному дню презерватива.

Квест відбувся у четвер, 13 лютого. Про це йдеться у сюжеті Громадського телебачення.

Студенти поділились на команди, виконували завдання та відповідали на питання про здоровий спосіб життя. Перемогла команда з назвою «Love».

«Молоді люди не мають сформованої культури безпечних статевих контактів. По суті вона ніколи не формувалась ця культура. Чим більше ми розповімо молоді про здоровий спосіб життя, про те як будувати свої статеві стосунки, як розмовляти зі своїм партнером, що потрібно застосовувати для тогоЮ щоб захиститись, тим вища вірогідність що ми захистимо їх від смертельного захворювання» , - заявив співорганізатор акції Дмитро Шерембей.

За інформацією активіста, більше 22 тисяч людей на рік стають на облік з ВІЛ в Україні, а інфікованих гепатитом більше 3,5 мільйонів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Презервативи відзначили день презерватива.
Відповісти
Саме завдяки цьому виробу частина луцьких ВВшників вже в Києві, а ще частина готується до відправки!
Відповісти
А коли на Волині буде започатковане таке свято? У нас теж багато презервативів - штопаних і проколотих. Особливо - серед обласного начальства і районних чиновників. У нас його можна святкувати кожного місяця. Можна організовувати презервативний карнавал, як в Бразилії: одягати вищезгаданим панам і їхнім слугам на голову презервативи і водити по місту в найбільш людних місцях.
Відповісти
Останні новини
В Києві відзначили День презерватива. ВІДЕО
13 лютий, 2014, 21:30