Майданівці ламають двері в будинку волинського нардепа. ДОПОВНЕНО

Майданівці ламають двері в будинку волинського нардепа. ДОПОВНЕНО
Протестувальники виламують двері в головному партійному офісі Партії Регіонів.

Будівля знаходиться в урядовому кварталі на вулиці Липській, 10, - повідомила громадська діячка Катерина Аврамчук.

Цей двоповерховий особняк належить волинському нардепу від ПР Григорію Смітюху.

Особняк площею 4,5 тисячі квадратних метрів вартує приблизно 16 мільйонів доларів.

Ще один активіст Олександр Архат повідомляє, що з вікон будинку мітингувальників поливають водою з брандспойта.

Приблизно о 11:30 в будинок кинули коктейль Молотова і почалася пожежа.

Станом на 11:40 пожежу вдалося загасити. Люди залишаються біля будівлі.

Нардеп Леся Оробець пише, що будинок захопили демонстранти.

"З офісу ригів щойно винесли трофейний прапор, іншу ригосимволіку та партрєт яника. Уявляю, що з ним зараз зроблять ;)", - пише вона.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Якщо не "качка", то почалося!
Відповісти
Губернатор Волині «кришує» рейдерів СГТзОВ «України» Луцького району

16 січня 2014 року офіційно на Волині закладено правило «кришування» високопосадовцями будь-яких незаконних дій за винагороду, розмір такої послуги складає 33,3 % бізнесу. Багато чи мало питання навіть не обговорюється, натомість бандити отримують повний комплекс послуг відповідного статусу та захисту «криши-чиновника».
Агробіснес був завжди складним, незважаючи на можливі фінансові обороти з розрахунку тисяч гектарів землі, що обробляються та «родять» пшеницею, ріпаком, кукурудзою і т.і. Чиновники Волині, що далекі від процесу земельних робіт, на базі СГТзОВ «Україна», що функціонувало у Луцькому районі області та є правонаступником КСП «Україна» вирішили втілити новий урожай з близько 2 000 га підприємства – виключно «зелені купюри». Такий процес вилився в рейдерське захоплення, точніше розгромлення всього бізнесу. Активи підприємства, пайові земельний та майновий фонди, готівка незаконно виведені на підконтрольне голові Луцької районної ради Волошенюку Ігорю підприємство – ТОВ «Україна-Баїв».
Власник розграбованого СГТзОВ «Україна» Громико А. звернулася до правоохоронців Волині ще літом 2013 року із закликом припинити зловживання бувшого керівника Павловича Ігоря, натомість неоднозначно отримала – повне розграбування ще навіть на той час успішного підприємства. На сьогодні жінка жалкує, що її не попередили, що в міліції та прокуратурі Волині надають послуги рейдерам, а її ситуація нагадує агентство рекрутингу по вибору «Жертв бізнесу»…
Звернення нового керівника розграбованого СГТзОВ «Україна» Фадєєва Василя до різних інстанцій Волині тримаються у міцних руках екс-1-ого заступника голови ОА, а нині Голови Волинської облдержадміністрації Олександра Башкаленко. Міцні стосунки по «керівництву Волинському регіону» однопартійців наперед прогнозують рух кримінального провадження відносно розграбування привласненого Волошенюком І. СГТзОВ «Україна»… На жаль, ми живемо в нашій державі, омріяній чиновниками Україні.
Відповісти
Шановний Smred,качка давно горить, а Ви тільки проснулись.
Відповісти
Цікаво,звідкіля у пана Смітюха взялися такі кошти для придбання такої нерухомості ?Може він хтось такий на кшталт Біла Гейтса?Чому мовчимо?Країна повинна знати своїх героїв.
Відповісти
А ти думаєш це правда?) Зараз немає кому вірити,особливо так званій "опозиції")
Відповісти
Та вже дістали!!!!! ОПОЗИЦІЯ-ДАЙТЕ СПОКІЙ!!!,
ВИ ВСІ ОДНАКОВІ-ЩО ВИ,ЩО ВЛАДА.Про який народ ви говорите?Ми вам для чого потрібні?Для того щоб привевти вас до влади,прийдете до влади
і будете робите те,щой РАНІШЕ.Вже були при владі,ЩО ЗРОБИЛИ ДОБРОГО?
Відповісти
Згоден! Тій опозиції народ до лампочки,просто рвуться до влади...Не накралися в свої "помаранчеві" часи! Вони ще ті троє потім будуть битися за президентське місце...) Ще між ними трьома скоро війна буде)
Відповісти
Останні новини
Майданівці ламають двері в будинку волинського нардепа. ДОПОВНЕНО
18 лютий, 2014, 11:38