Башкаленка забрали «соратники», – екс-губернатор Волині

Башкаленка забрали «соратники», – екс-губернатор Волині
Голови Волинської ОДА Олександра Башкаленка в приміщенні Волинської облради немає, – каже екс-губернатор Волині Володимир Бондар.

Губернатора Волині забрали його соратники, і наразі місце перебування голови ОДА протестувальникам невідоме, – цитує Бондаря Радіо Свобода.

За словами Володимира Бондаря, планується дозволити працювати тим підрозділам облдержадміністрації, які відповідають за діяльність області, однак керівництво має перебрати на себе Народна рада.

«У зв’язку з тим, що керівництво області втратило свою легітимність в очах більшості населення області, керівництво адміністрації не має права виконувати свої обов’язки, і їх буде виконувати народна рада, сформована із депутатів обласної ради», – зазначив він.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 11
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
шкода його. а вам шановні майдановці хочу сказати одне яка б людина небулаб до нею треба ставитись по людські а не так як ви поступили він вам в батьки годиться а ви як стадо других слів немає.
Відповісти
Твоє стойло людей сотнями вбиває, ти ше вякаєш?
Відповісти
Вибили йому кілька зубів, завдали сильних ударів у голову, а потім у такому стані потягли на сцену, там поливали водою і прикували кайданками.
Це взагалі-то садизм називається. Навіть якщо він начеб революційний.
Відповісти
А як же Конституція, Володимире Нальковичу?
Відповісти
це апазиція в очах волинян втратила довіру. дорогі волиняни, ви можете уявити,що з нами будеЮ якщо до влади прийдуть оці гестапо , редакали, кати, як ще їх після сьогоднішнього дня називати, кожному вирішувати з насЮ і приматьи рішення за кого ми і кого підтримуємо. а башкаленко - вистоявив, перед тим бидлом , бо інкаше їх не назвеш. надіюся мій коментра волинпост все таки пропустить, бо тут сил більше немає терпіти і дивитися на о цей безпредел пирожиків, гусів і хм подібних
Відповісти
А чому Бондар не пропонує провести вибори ? Боїться що програє ? А захвачує владу силою посилаючись на декілька тис. чоловік при тому, що тільки в Луцьку проживає приблизно 250 тисяч чоловік, ну а в області. Він самоназначенець, або голова ОДА для отих декількох тисяч, но не для всієї області. А в принципі він вже був при владі і нічого не зробив. Моста на ж/д будував 10 років і відмивав гроші. А ще Козюру можна взяти...мітингувальники можуть ночувати в його ТЦ Буратіно...чи Шибу ...який як політик не риба не мясо.
Відповісти
На Майдані цих молодих людей розстрілюють, катують, з мовчазної згоди партії регіонів беркут зашиває їм роти шнурівками від чобіт, садовить їх на коробки з фейєрверками та підпалює, а ви говорите, що з башкаленком вчинили не гуманно... Катюзі - по заслузі. Війну розпочав хам та усі, хто його підтримує.
Відповісти
Не шановні лучани і лучачанки, скоріше луцюки і луцючки, будьте людьми які відстоюють долю України і тоді Вам буде шана і повага!
Відповісти
Це точно. Скільки було знущань над людьми, а тут про "бідного Башкаленка" говорять. Все! Людям вже набридло терпіти! Тепер вони дорвались і терпіння лопнуло. Так що, нехай депутати готуються. Це лише початок.
Відповісти
який би ворог не був,але цей заслуговує поваги а люди які це з ним це зробили будуть ще гірші і жорстокіші за регіоналів
Відповісти
Ти ідіот? Він бандюк з досвідом!
Відповісти
Останні новини
Башкаленка забрали «соратники», – екс-губернатор Волині
19 лютий, 2014, 19:18