Подробиці смерті першого загиблого з «Волинської січі»

Подробиці смерті першого загиблого з «Волинської січі»
Боєць з «Волинської січі» Олександр Капінос помер у Києві після нічних кривавих сутичок 18 лютого. У хлопця влучила світлошумова граната біля барикади поблизу Будинку профспілок.

Боєць зазнав поранення в голову, йому зробили операцію, - пише ТВі.

Усю ніч активіста намагались врятувати. Проте, вранці 19 лютого у нього зупинилося серце.

«На майдан Сашко їздив періодично кілька разів. Під час сутичок на Грушевського 18 лютого в нього влучили гранатою. Йому пробили артерію. Сашка госпіталізували, але в лікарні він помер», - розповів його друг Михайло Згар.

Михайло Згар розповів, що Олександр жив у селі Дунаїв Кременецького району Тернопільщини. Навчався у Львівському лісотехнічному інституті, очолював громадську організацію «Патріот Волині».У липні 2012 року Сашко Капінос був одним з тих, хто протримався найдовше в 16-денному голодуванні на підтримку української мови у Києві.

Знайомі Олександра кажуть, що він завжди вболівав за майбутнє України. Любив ходити у вишиванці. Після завершення української революції Олександр збирався одружитися.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Євровійна
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
земля йому пухом і вічна память

гинуть кращі, покидьки залишаються
Відповісти
слава Україні. тобі друже. вірна боротьба проти сили зла у горні боїв тебе кувала, падали сини вірнії твої але вічная душа стояла.
Відповісти
Світла пам"ять ГЕРОЮ! Щирі співчуття батькам і низький уклін!!! Сльози пролиті рікою за наших дітей обов"язково потоплять ту гідру стоголову,яка вчепилась зубами і кігтями у владні крісла!Тримаймось!
Відповісти
Світла пам"ть ГЕРОЮ!
Відповісти
Душа рветься...
Відповісти