У Луцьку «Беркут» стає на коліна і пише заяви на звільнення. ФОТО

У Луцьку «Беркут» стає на коліна і пише заяви на звільнення. ФОТО
У Луцьку бійцям спецпідрозділу "Беркут" влаштували привселюдний допит.

23 лютого о 16:00 силовики прийшли на Майдан.

Вони по черзі виходять на сцену і розповідають, чи були на Майдані, хто віддавав у Києві накази, чи застосовували зброю проти мітингувальників.

Також їх питають, чому вони не звільнилися з міліції, коли проти демонстрантів їхні колеги застосували зброю.

"Беркутівці" вибачаються і стають на коліна.

Окрім того, вони пишуть заяви на звільнення з міліції.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: міліція
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 50
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
І шо с тих вибачень?????хлопці воскреснуть?????треба було раніше вибір робити!грошенят захтілось??????іжте,не обляпайтесь!
Відповісти
гореть вам всем в аду вы сами выбрали себе этот ад,кто вас будет защищать
Відповісти
Цілком вірно, що з тих заяв, взавтра половину з них знову повлаштовуються туди само, але це не головне.
Надто пізно вибачатись, Бог їх суддя!
Відповісти
їм ще не таке треба зробити.Хай ще дякують,що легко обійшлося.
Відповісти
Ну що сказати?
З одного боку це вже занадто. Приниження людської гідності, як не як (тільки не треба мені тут говорити, що про події в Києві. Не потрібно уподоблюватися ворогам).
Однак, питання про кошти ну дуже цікаве...
І ще, і кого вони захищали? Те падло в Межігір"ї? Своїх керівників, яким на їх вже глубоко наплювати?
По людські мені їх шкода, однак дісно є питання...
І загиблих шкода...
Навіть не знаю, винні вони чи ні. Однак і на слідство з боку прокуратури мало надії.
Відповісти
поздають один одного як немає бути ...сидіти будуть всі ! Злочин і Кара ...
Відповісти
І ще, не тих питаєте.
Більш цікаві речі сказали б керівники, той самий Полішук. А то в мене така чуйка, що керівництво вийде сухим з води, так як з керівництвом опозиції у місті вони вась-вась.
Відповісти
Покарання невинних, нагородження непричетних?
Відповісти
Гляньте на зухвалу харю того що в чорній курточці з білими полосками на рукавах і в джинсах - де там розкаяння?
Відповісти
Це вже нагадуе велику жовтневу. Може ще розстріляете хлопців, европейці?
Відповісти
кашу заварили начальники, а розхльобують рядові служакі. не справедливо.
це нам легко, ми маємо інтернет, телебачення, звязок, можимо все бачити, оцінювати і судити.

а вони стоять на вулиці, інформацію отримують від керівника, наказ від керівника, а керівники їм кажуть неправду, віддають злочинний наказ, але боєць в інформаційному вакуумі і не може визначити, наказ явно злочинний, чи навпаки.
вони самі стали розмінною монетою, гарматним мясом.
по-людські вибачитись їм треба, але не варто було їх на коліна ставити.
таке приниження може у майбутньому ще мати наслідки, хто його знає, що в них в думках, не забувайте, це піготовлені спецпризначенці.
можуть отямитись і взятись до зброї, помститись.
Відповісти
Ви цiлком правi.неможна так з хлопцями
Не винни вони
Жаль мени наших беркутивцив
Відповісти
Люди схаменіться! Кого ви засуджуєте? Не винних хлопців? А скільки пострадавших зі сторони силовиків? Це нікого не хвилює? Чи вони не такі самі громадянини України? Чи ви не бачили снайперів, які стріляли по обидва боки барикад? Не тих засуджуєте!!!
Відповісти
Треба обласне,київське начальство виволокти за яйця на площі-хай вони просять прощення і в людей,і у цих хлопців. Коли забирали беркут з Майдану,показували купу порожніх пляшок з-під спиртного. А,хіба на тверезу голову можна пережити те,що з одного боку брати і сестри,а з іншого-сім"я,наказ і тюрма за його невиконання??? Люди,вони нещасні-ці беркутівці. Їх кинули!!!Обіцяли і гроші,і житло,а кинули!! Не треба їх робити мучениками,але й обпльовувати теж не треба-злоба породжує злобу у відповідь.Треба жити і будувати країну. В ім"я пам"яті Світлої Небесної Сотні
Відповісти
Це ви схаменіться. Чи забули як розігнали студентів 21.11, побили і зробили всіх каліками. Як знущались над людьми в 25-градусний мороз, як били по голові, вибивали очі. Хоч один з них мав щось людське? Дуже не хочеться, щоб ви чи ваша родина не опинилась на місці тих катованих людей і тих батьків, чиїх дітей вони позбавили життя. Подумайте і не захищайте цих катюг.
Відповісти
Таки Ви праві. Треба негайно опуститися до рівня "цих катюг"!
А може краще зберегти в собі людяність?
І "світлана", на мою думку, права.
Відповісти
Ну й чим тоді нові революціонери кращі за старих, більшовицьких? Знову ревтрибунали, приниження, люстрації? А потім масові вишукування ворогів народу? Схаменіться, люди. А міліціонерам, які за те, що виконували накази, будучи обмануті, чи ні і стали на коліна перед натовпом - не схвально, зганьбили погони. А втім, що з них візьмеш, доказали гнилу ментовську сущність, та й за сім"ї, мабуть бояться.
Відповісти
тут не всі беркутята де інші
Відповісти
Фу...чтобы унизили так каждого,кто заставил их стать на колени!!!
Відповісти
тут не всі беркутята де інші
Відповісти
Этот грех останется на их совести до конца их дней ! И дай Бог ,чтобы с ихними детьми такого не случилась!
Відповісти
Сьогодні, проводжаючи в останню дорогу Героя України Василя Моєсєя, я гірко сумувала і в одночас пишалася народом, українцями.Ми дякували батькам, які виховали такого сина.
А слухавши командира "Беркута", я хочу подякувати і йому. За те що він відмовився брати до рук зброю, за те, що відмовився вести своїх хлоців проти народу, за те що не покинув там жодного з них. Так, вони були там. Та не забуваймо, що вони люди військові. Йому, як військовому, як командиру, віддали наказ взяти зброю проти людей. Він відмовився і не пішов проти народу, зберіг не одне життя.Судити потрібно тих, хто віддавав ті злочинні накази і хто стріляв, бив, катував...Можливо саме завдяки таким його діям не полетіли додаткові кулі в бік повстанців, не загинув ще хтось, не лишився калікою.
Давайте бути об"єктивними, справедливими і милосердними.
СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!


(прошу модераторів не видаляти, а дати можливість висловити свою думку)
Відповісти
Сьогодні, проводжаючи в останню дорогу Героя України Василя Моєсєя, я гірко сумувала і водночас пишалася українцями. Ми дякували батькам за сина-героя. Вічна йому слава і пам’ять.
І сьогодні ж таки слухаючи командира «Беркуту» я хочу подякувати і йому. За те, що відмовився брати до рук зброю, за те, що відмовився вести своїх солдат проти повстанців,за те, що жодного з них не покинув. Так, вони були там. Але не забуваймо, що вони військові. І як військовому, як командиру йому віддали наказ і вони поїхали. Але, коли наказали взяти до рук зброю проти власного народу, він відмовився. За це його варто поважати, як офіцера, як людину. А судити привселюдно потрібно тих, хто віддавав накази стріляти в людей, тих хто цинічно і зухвало знущався, катував, стріляв. Задумаймося, можливо саме через таку його поведінку не полетіли додаткові кулі, не обірвалися життя, не стало більше калік?
Давайте будемо справедливими, об’ єктивними і милосердними. Усі винні повинні бути покарані. УСІ. І починати потрібно з самого верху.
СЛАВА УКРАЇНІ!
(модератори, прошу не видаляйте. Дозвольте висловити свою думку)
Відповісти
А інші ....інші в лікарнях...думаєте,що всім мед..
хлопці,як пішки на шахматній дошці..а ті,що винні давно вже далеко звідци
Відповісти
этож спецподраздиления. они присягу давали, а нелюди фашистские их кланится себе вымогают. скоро так украина перед европай стоять будет
Відповісти
тюрмак в одних українців життя забрав, а іншим спаскудив.Що він сволоч зрозуміло. а хто за нього голосував - це соучасники. ось вам гречка і 50 гривень. і голови сільрад, які агітували,і члени виборчих комісій, які підтасовували, і голови дільничих комісій, які фальшували протоколи і результати, готуйтеся до суду Божого. Ви дивитися на цих хлопців з осудом? Це ви їх до цього довели !
Відповісти
Таке враження, наче це вони винні! Це вже не народ, це звірі! Що ви робите?! Хто вас буде захищати потім?
Відповісти
Давайте, двигаться дальше! Нам сейчас агрессия не нужна!
Відповісти
Як наказ давати начальство в переді,а як відповідати і вибачення просити в людей ховайється за спини простих солдатів.
Відповісти
Якщо так буде далі то народні герої перетворяться на окупантів.Така система була.Нехай командир правого сектора стає на коліна і просить вибачення, за те що він живий а ті кого він підіймав у Київ загинули - бойові командири повинні так робити.Бойові командири йдуть попереду підлеглих і відповідають за них, а не кричать всі на фронт а я тут покомандую. Зараз правий сектор розпочинає війну з власним народом який на 95% був весь корумпований, а фактично починає війну проти себе. Ролі в цій війні дуже швидко міняються. Сектор не дотримується законів і вимагає дотримання їх іншими за що сильно постраждає. Герої зробили свою справу і повинні залишитись героями... розійтись і бути готовими в будь-який момент на виклик беззаконня зявитись, але так не буде бо їх вожді хочуть влади. Як вони не підуть то через міяць-два народ їх зненавидить за терор!!!
Відповісти
А тепер можливий інший варіант - працівники силових структур МВС,СБУ(чесні таких вистачає) дивлячись на їх приниження і боячись за свої сім"ї ідуть на підпільну війну, без продажного корумпованого керівництва (маски, зброя, інформація... усе є) а їх реальна чисельність в 10-20 раз більша. Керівний правого сектору не розуміє, що він почав робити, а правда була на його стороні... тепер уже нічия 1:1.
Відповісти
Павло Данильчук дуже мужня людина.Один з цих беркутят сказав напередодні, що йому все рівно у кого стріляти, головне квартира, я бачила їхні пробачення, і знаєте вони не шкодують про те що були там,вони шкодують що їх привели на Майдан у Луцьку. А тепер шановні критики скажіть це все мамі кожного з вбитих, що вам шкода Беркут.І не факт що все що вони кажуть - то правда, подивіться уважно відео Рубльова, який виявив їх на Грушевського як вони там себе поводили.
Ми звикли що люди у погонах чи спецпідрозділи - це окремий світ, та не варто забувати, що є український народ і є державні органи, котрі повинні забзпечувати комфортне життя та існування цього народу.
Я багато подорожую і бачу що ніде НІДЕ немає такого свавілля державних органів та міліції як у нас. Ми звикли до поборів, хамського відношення, байдужості на кожних сходинках( освіта, мжк, міліція, дпс, податкова). ТАК БУТИ НЕ ПОВИННО! Ця люстрація повинна бути хорошим прикладом для будь-якого держ.службовця.
Відповісти
Ага, МЖК - то ще та байдужість :))))
Відповісти
тут цензура бачу як в путіна, не згідний з правим сектором не публікують, ну-ну демократи.
Відповісти
Ганьба!!!
Відповісти
Це занадто було ставити їх на коліна, вони ж дійсно відмовились брати зброю. Не можна новій владі уподоблюватись старій. Є поранені і зі сторони беркуту. У Львівській області їхній беркут просто попросили вибачитись...
Відповісти
Цілком згоден з Наталкою, потрібно починати із самого верху
Відповісти
А де вони були, як їх просили на майдані не виконувати злочинні накази??? Якби тоді зупинились, не загинули б нащі ГЕРОЇ!!! Як декілька днів тому, то у нас наказ, як вбили людей, то ми не винні!!!Ми на коліна!!!Ну, можна в якійсь мірі було б зрозуміти про наказ , якби їм не плати за це як кіллерам, або вони відмовились від кривавих грошей!!!!А вони БРАЛИ ГРОШІ!!!!! А так хай Господь вас, БЕРКУТ, судить!!!!!
Відповісти
Пускай сдают всех, с кем пересекались в Киеве. Если сами не стреляли, то, возможно, знают, кто стрелял, бил и похищал.
Відповісти
не треба ціх сержантів оскаржувати надо верхи знімати не воги вині а керівниство
Відповісти
так добре починаємо як завжди а там серед цих хлопців єсправжні патріоти які і не їздили в київ.за що їх.розберіться хлопці бо я nt; був на майданы ы був поранений але цим не хизуюсь та я знаю що ныхто з цих хлопцыв у мене не стрыляв це що ви поставили їх на коліна не робить вам честі бо стали вони через своїх рідних ГАНЬБА ВАМ І СОРОМ

































Відповісти
ЯКЩО ТАК БУДЕМ ВСІХ ПІД ОДНУ МІТЛУ ТО СКОРО УКРАЇНУ ЗАХЛИБНЕ ХВИЛЯ РОЗБОЇВ ВИ НЕПРАВІ
Відповісти
СВОБОДА СЛОВА!!!
Відповісти
Не дай Бог комусь опинитися на місці беркута, мені шкода, може вони й не причетні. Може в них і вибору не було
Відповісти
Бог сам розбереться і покарає.
Відповісти
А чого дипутатів партії регіонів які голосували за диктаторські закони! не ставлять на коліна ? Чому верхушку не трогаєте ? І дипутати собі сидять сміються-лохів "отпущенія" люди хай карають, а ми як сиділи Верховній Раді так і сидітимемо !!!
Відповісти
Всем вопрос: чего добились своими действиями всІ ви з початку ціеї війни? Разве что одного бандюка свергли, зате інші прийшли! А простой люд - страдае!!!
Відповісти
але це позор всій УкраЇні
Відповісти
Люди, навіщо ставити на коліна невинних беркутят???
І що, чого ви добились? Лише опозорили хлопців.
Відповісти
Останні новини
У Луцьку «Беркут» стає на коліна і пише заяви на звільнення. ФОТО
23 лютий, 2014, 16:19