Правий Сектор заявив про початок люстрації на Волині. ФОТО

Правий Сектор заявив про початок люстрації на Волині. ФОТО
Керівники органів виконавчої влади області, управлінь МВС, СБУ та прокуратури Волині мають написати заяви про звільнення до півночі 24 лютого.

Таку заяву від громадськості оприлюднив керівник Правого Сектору Волині Павло Данильчук.

«Виконуючи волю народу про повну зміну державної влади в Україні зобов’язуємо керівників органів виконавчої влади в області, районах, заступників голови ОДА, начальників управлінь ОДА, керівників територіальних підрозділів органів виконавчої влади: управління Міністерства внутрішніх справ; обласна, міські, районні прокуратури; управління Служби безпеки України; Держказначейства у Волинській області; Міністерство доходів і зборів, митниці; Управління лісового господарства 24 лютого до 24:00 особисто подати оригінали заяв про звільнення, зареєстрованих у канцеляріях свої підрозділів, у приміщення обласної ради. Другий екземпляр залишити по місцю реєстрації», - йдеться у документі.

З цим зобов’язанням погодився голова Волинської облради Валентин Вітер.

Так, керівники структурних підрозділів мають подати заяву в кабінет голови облради або ж відправити факсом.

Окрім того, представники Правого Сектору, Самооборони Волині, Автомайдану збираються 24 лютого на засідання люстраційного комітету в приміщенні Палацу культури о 14:00 для обговорення механізму люстрації влади на Волині.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 134
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні ,а чи не забагато ви на себе берете?
Відповісти
ні небагато........молодці хлопці....а ти не лучанка раз таке пишеш...
Відповісти
Ага, просто місця звільняють іншим - "революціонери"
Відповісти
Шановна, ні.
Відповісти
навіть замало. треба їхати по "царських селах" і в кожного питати за які гроші побудовані будинки. якщо гроші зароблені і з них сплачені податки - живи, ти чесна людина. якщо гроші зароблені, але податки не сплачені - сплати і живи далі - стань чесною людиною. якщо в тебе зарплата 2000 і будинок за мільйон - за це треба відповісти по закону.
Відповісти
в Пащенка і Бондара не забудь запитати
Відповісти
і в Козюри за Буратіно...
Відповісти
Так і в царські села не треба їхати. На Загородню (біля обласної дитячої лікарні)до Кравчука С.Є. ближче. Хатиночка там в нього на зарплату держчиновника побудована, за заборчиком під три метри. Певно, не пив, не їв і дихав через раз.
Відповісти
дивуюсь,чому не показують,як живуть волинські можновладці.наприклад дача колишнього нач.ягодинськоі митниці Микитюка,що в турійському районі(межигіря волині)з дикими звірями,вертолітною площадкою та іншим.вийшов би крутий пансіонат,або дитячий табір.потрібно не нищити іхне майно,а передавати у держ.власність.хоча думаю,все це зареестровано,на підставних осіб,і знову вийде,що ці РУКИ НІЧОГО НЕ КРАЛИ.В цих питаннях повинен бути народний контроль.надіюсь,що молоді наші політики,ще спорчені корупціею
Відповісти
Чого забагато? Якраз так і має бути.
Відповісти
а чому забагато.Вор має сидіти у тюрмі.
Відповісти
Погоджусь 100%!!
Відповісти
Вони мають на це право,бо зробили революцію.Чи може це має зробити той ,хто виліз з-за їхньої спини і називає себе новою владою. ЛЮСТРАЦІЯ!!!!!!!!! для всіх!!!!!!!!!!хто претендує на теплі крісла.ДЛЯ ВСІХ БЕЗ ВИНЯТКУ!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
100відсотків! ЛЮСТРАЦІЯ, ЯК НАУКА ПРИЙДЕШНІМ ПОСАДОВЦЯМ НА МАЙБУТНЄ!!!!!
Відповісти
Крім ПС ніхто цього не зробить. Київ живе своїм життям, нам треба створювати свої порядки
Відповісти
Правильно, гнати їх всіх в шию. Гнати як провладних так і опозиційних.
Відповісти
Мені тут одна продавчиня нахамила, думаю треба люстрацію їй провести...
Відповісти
Хлопці ви вже мабуть перейшли межу, чому ви брешете, воля народу це вся Волинь, а не декілька десятків, проведіть вибори а не бандитським способом,- ганьба вам...
Відповісти
А хто ж працювати буде??
Чи може Данильчук зі своєю "канторою" буде керувати всіма сферами? Мізків йому не вистачить на це
Відповісти
Не хвилюйся, ми допоможемо!
Відповісти
Не забагато.Реформи ніколи не проходять безболісно.Або ми вирізаємо цю пухлину,або займаємось словесним онанізмом,як у 2004 році.Так що шановні волиняни-вибираймо.
Відповісти
Нормально вони беруть. Казнокрадів всіх потрібно замінити. То ж одна банда: кум, сват, брат. Всі повьязані, одне одного криють. Якого президента не виберу - тут налагоджена система відкатів і "правильних" рішень.
Відповісти
Ну що парака приiхав... Iдь до дому свиней пасти
Відповісти
Підтримую! І так в кожному місті!
Для цього ми і стояли! Лише так можна все змінити!
Відповісти
А якщо вони не напишуть ці заяви на звільнення:? =)
Відповісти
забагато-забагато. "якою мірою ви міряєте -такою і вам відмірять", не забувайте.
Відповісти
От вони і відміряють. І ви не забувайте, що бог творить свою волю руками людей.
Відповісти
А судді ХТО???? не Бондар,часом?
Відповісти
Нехай всі вищезазначені органи очолить Гузь. А чо нє?
Відповісти
Ідіоти, всіх порозганяйте, щоб все рухнуло. А за що дітям їсти вчителі купуватимуть через два тижні? Чи рядові службовці? Ламати - не будувати! Включіть логіку й розум, а то на гарячих емоціях ще людям простим біди й голоду наробите!
Відповісти
Не переживайте - они кроме как получать хабари, зарплату от Народа, воровать и врать больше ничего не умеют и не делают. Прогоните их и будет Вам и пенсия и зарплата за честный труд.
Відповісти
а чому аж через два тижні?! рахунки казначейства вже пусті, тільки ж хто до того причетний? може ви не помітили, але затримки зарплати в бюджетній сфері почались задовго до цих подій.
Відповісти
Молодці!!! давно пора розчистити цю систему!
Відповісти
Ні, в самий раз... інакше буде те саме що після 2004р. Таккроки можливо не популярні але необхідні. Коли на тілі гонгрена її видаляють!!!
Відповісти
Молодці!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Можливо досить!!!!!!!!! Це вже переходить всі межі!!!!!! В мене вже з'являються сумніви щодо Вашої роботи на Волині, можливо перед Вами стоїть інші завдання? Наприклад: погубити Волинь та відєднатись від України!!! Не забувайте будь ласка, хто зробив революцію!!! Де Ваші конкретні дії?!!!!(принужування державних службовців.....знущання над людьми...) Чому Ви не працюєте з людьми щодо стабілізації атмосфери в регіоні? Чому Ви не говорите правду людям, що Волинська область перша перейшла на бік народу і саме вони не дозволили щоб на Волині проливась кров!!! Чому??????? Можливо Вам потрібний хаус....військові дії???? Досить полювань!!!!!! Потрібно працювати....!!! Якщо Ви порушете свої обіцянки які Ви давали Украінському народу тоді Вам вже ніхто не допоможе!!!!! На жаль конкретно я не бачу Вашої патріотичні роботи!!!!! Памятайте Волинська громада буде постійно слідкувати за Вашою роботою!!!!!!!! Досить!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
мене ніхто не принижує. якщо я працюю чесно за зарплату мені нема чого боятись. і готова стати на коліна перед героями і просити вибачення за те що боялась підтримати їх відкрито. а хто боїться цих хлопців - значить є за що боятись.
Відповісти
Поясніть мені будь ласка Ваші слова: ЯКЩО Я ПРАЦЮЮ ЧЕСНО ЗА ЗАРПЛАТУ МЕНІ НЕМА ЧОГО БОЯТИСЯ. І готова стати на коліна пред Героями і просити вибачення за те що БОЯЛАСЬ підтримати іх відкрито.
ЧОМУ ВИ ОДРАЗУ НЕ ПІДТРИМАЛИ НАШИХ ГЕРОЇВ??????
ВИ БОЯЛИСЯ??? КОГО????? ВИ Ж ЧЕСНА ТА ЧЕСНО ПРАЦЮВАЛИ, ЩО ВИ БОЯЛИСЯ?
МОЯ ПОРАДА ВАМ БУДЬТЕ ЧЕСНИМИ ЗАВЖДИ І НІКОЛИ НІЧОГО НЕ БІЙТЕСЯ! ))))
ВИБАЧТЕ БУДЬ ЛАСКА ЯКЩО Я ВАС ОБРАЗИВ І ДЯКУЮ ЗА ПІДТРИМКУ НАШИХ ГЕРОЇВ!!!!
ШКОДА, ЩО НЕ ВСІ ГЕРОЇ ПОВЕРНУЛИСЯ І І ЩО ПЕРЕМОГА НАМ ДАЛАСЯ ТАК СКЛАДНО!
ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЯМ!!!!!!((((((( СЛАВА УКРАЇНІ!!!!!!
Відповісти
комусь точно потрібний лікар Хаус...
що значить "Волинська область перша перейшла на бік народу", а Волинська область, то не народ? ілі как?
не перебільшуйте і відставте істерику.
правильно хлопці роблять. треба, щоб наступні боялись брати
Відповісти
Пропоную проїхатись по "царських селах" і запитати за які доходи побудовані будинки. якщо за зароблені, з яких сплачені податки - живи далі, ти чесна людина, якщо за зароблені, але податки не сплачені - сплати податки і живи далі як чесна людина, якщо із зарплати 2000 - мільйонна нерухомість - будь готовий відповісти перед законом.
Відповісти
правильно особливо до Козюри, Бандара. Романюка, Пащенка та Столяра...
Відповісти
.люби.вы панимаете шо ответ на то ЧТО ТАКОЕ ХАХЛИЗМ..кали ваш АППАзицианерик ГУЗЬ.так и не зразумив что ДОГОВОРНЯК не пройдет.Бондар Шиба Гузь тут не при чем.Власти много не бывает Но и все придется запомнить что красть отмывать давать взятки уже будет сложно.
Відповісти
a kto togda budet brat na sebya eti oborotni v pagonah??????
Відповісти
Гузям, Бондарям, Пирожикам і їхній компанії - теж люстрацію. Якщо всім, то всім.
Відповісти
я думаю це не бідні і є що боятись.
Відповісти
Завітайте до начальника МРЕВ!!!! І поверніть мені мої кошти, на які мене там розвели при постановці авто на облік.
Відповісти
Данильчук забери людей з обрізами з приміщення ОДА

бо тебе вони самі і пристрелять...
Відповісти
А як можна записатись в,,Правийий сектор"? Я люстрацію пройду.Теж буду керувати,а то працюю все життя .Говорити вмію.А піз...еть-- не мішки ворочать.
Відповісти
Ставлю + Патріоту правильно сказав.
Якщо дехто забув Революціа починалась з відмови Януковича підтримати Асоціацію з ЄВРОСОЮЗОМ. Шановні революціонери незабувайте найголовніше в демократичному суспільстві це права людини,а вам гітлірушкам( правий сектор), права знущатись над людьми ніхто не давав, знімайте маски покажіть лиця людям і відповідайте за свої знущання перед ЄВРОПЕЙСЬКИМ СУДОМ, а політиків нехай судить на це покладені органи.
Відповісти
твою ж мать де твоє демократичне суспільство було, чи наші суди, чиновники і даі, гавно президент який живе в хоромах як царь, коли люди охороняють себе від міліції, де баез хабара не вирішують навіть самі примітивні питання це не знущання?
та з такими оленями як ти і твій патріот фімілії змінюються система залишається
Відповісти
ніколи забагато на себе не беруть.

Відповісти
Ставлю + Патріоту правильно сказав.
Якщо дехто забув Революціа починалась з відмови Януковича підтримати Асоціацію з ЄВРОСОЮЗОМ. Шановні революціонери незабувайте найголовніше в демократичному суспільстві це права людини,а вам гітлірушкам( правий сектор), права знущатись над людьми ніхто не давав, знімайте маски покажіть лиця людям і відповідайте за свої знущання перед ЄВРОПЕЙСЬКИМ СУДОМ, а політиків нехай судить на це покладені органи.
Відповісти
ПРОКУРОРІВ!!!!!цікаво чи пересядуть прокурори на службові ланоси чи і дальше будуть їздити на Крузерах??????
Відповісти
нам не потрібне ні "хаус", ні хаос, нам потрібна зміна системи. не минул ой двох днів, а у вас уже ностальгія за колишніми часами?
Відповісти
Респект!!!!
Відповісти
йдіть до біса, нещасне стадо баранів
Відповісти
згоден що треба нинішніх чиновників більше не допускати до влади, але в той же час вважаю, що Бондаря з Шибою і іншою компанією допускати не можна, а вони зараз керують! Гнати їх з Майдану! А то все це виглядає як зміна однієї банди на іншу!
Відповісти
Хочу сказати що, на мою думку, дані дії вчинюються тіль заради створення хаосу. Народ ми що думаєте що Гусь та Данильчук роблять це для того, щоб бідні люди стали багатими????Я вважаю що все це робиться тільки задля власної наживи! А знущання, котрі вони вчинюють над держ службовцями??Башкаленко, Поліщук????Беркут??це просто знущання над людьми!а вони теж люди!!!! Поліщук усі три місяці перебував на київській площі з активістами, намагаючись не допустити кровопролиття, а правий сектор.....Просто нацисти!!!це їхні методи. А зверніть увагу на фотографії з правим сектором 23-24 цього місяця.... правий сектор із автоматичною зброєю, а це не занадто????вони не будуть думати якби не допустити кровопролиття!!!!!Вже є факти нальотів на магазини, та викрадення у них коштів на благо майдану!!!!це нормально????Задумайтесь люди...завтра правий сектор прийде до вас додому та побють ВАС, пограбують вас та побють, і скажуть що це потрібно для майдану!!!!!ЗАДУМАЙТЕСЬ ЛЮДИ, Я ВАС БЛАГАЮ!!!
Відповісти
бот нещасний! йди звідси! не розпалюй ворожнечу!!
Відповісти
Ви мабуть по собі судите, і тих кого ви так оправдовуєте є ваші друзі. Ви беркут людми називаєте- та ніколи вони людми не були і небудуть.Скільки вони людей покалічили і ще до євромайдану, беркут треба ліквідувати щоб більш некалічили нікого.
Відповісти
вам ше мало грошиків??? ше рішили дозаробляти????


згиньте, курви!!!!
Відповісти
не смійте торкати своїми брудними словами честь революції!
Відповісти
блядь, так не постіть же ботів і тролів! від них тільки одні непотрібні дискусії і ворожнеча!
чи тато пащенко так сказав сі зробити?
Відповісти
що таке за "правий сектор?"Навіть громадською організацією назвати не можна.Не зареєстровані в управлінні юстиції,не мають ні Статуту ні Програми.Це попросту кчка молокососів-бандитів,які вже навіть озброїлися.Вдумайтеся люди!Ніхто не давав їм ніяких повноважень,діють на свій безмозглий розсуд,відправляють державні органи влади у відставку.Засранці,хто ви є,щоб вирішувати такі питання не питаючи в людей на майдані?В державі вже сформована і діє нова влада,яка має повноваження провести люстрацію всіх правоохоронних органів,без вас сопляків.Пане Терещук,Вас ніхто не відстороняв від виконання своїх обов'язків,наведіть будь ласка в місті порядок.Бо в вечері прийдуть і скажуть-негайно забирайся з квартири і віддай все що маєш,навіть дружину і дітей зроблять винними,бо вони ж ваші. Дійте негайно пане-генерале!
Відповісти
якщо ти не знаєш, що таке "правий сектор", то завтра прийдемо до тебе і покажемо.
Відповісти
вєрним путьом ідьотє, таваріші.
Відповісти
мадєратор не пєчятаєт коментарів. не справляється? так може вам модератор новий потрібен?
Відповісти

Тільки через очищення - люстрацію Волинь відродиться
Відповісти
Шановні, Ви не розумієте, що до влади знову лізуть ті чинуші, які вже у ній булии-и-и-и-и-и-и. Побудували собі особняки і не один, "побудували за заробітну плату" і тепер самі себе призначили великими директорами, видно по чесному, як всі люди на пенсії жити погано, знову лізуть до кормушки, а Ви їм допомагаєте, міняєте шило на мило, йдете по шляху ющенка.... задумайтеся про ті часи керування коли ті "директори" були при великих посадах, що вони зробили для лучан та волинян - нічого, все запихували у свою товсту ж...пу. Ганьба. Вони думають що людей коротка память, потрібно мати хоч каплю совісті, а не на плечах загиблих хлопців знову лізти у владу зі своїми брудними руками. І не потрібно рядових службовців винити за те, що вони сумлінно виконували свою роботу, бо при любій владі потрібно працювати для людей.
Відповісти
А де сказано про рядових чиновників?
Відповісти
Досить!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Включіть будь ласка свої гарячі голови!!!!
Ну припустим: Ви перезавтажуєте повністю сьогодні керівний склад Управлінь!!!!!! Вони підуть, а Ви знаєте який зараз моральний стан в держ.службовців, яких постійно обливають граз'ю!!!!?? Де гарантії, що за своїми керівниками (іх мало, але серед них є дійсно проф. І поряд ні люди, яких колектив поважає) не підуть колективи управлінь серед яких є і профі. (Тільки припустимо, що залишаться на роб. Місцях 40% працівників). Хто замінить інших 60%???????????????? У Вас є кандидати на робочі місця? У Вас є проф. Які будуть працювати за спеціальністю???? Хто буде забезпечувати гром. порядок? Хто???? Ви????? Як??? В масках і зі зброєю????
Вимагаю
Відповісти
Учитесь у наших предков – казаков (козаков). Они сами обеспечивали порядок в местах своего проживания. А то сейчас тебе везде хомят, игнорируют законные требования выдачи зарплаты, установку, начисление и пересчет пенсий, а пожаловаться по месту некому – только в Киев или в суд, который будет длиться три года или пока не помрешь.
Відповісти
Досить!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Включіть будь ласка свої гарячі голови!!!!
Ну припустим: Ви перезавтажуєте повністю сьогодні керівний склад Управлінь!!!!!! Вони підуть, а Ви знаєте який зараз моральний стан в держ.службовців, яких постійно обливають граз'ю!!!!?? Де гарантії, що за своїми керівниками (іх мало, але серед них є дійсно проф. І поряд ні люди, яких колектив поважає) не підуть колективи управлінь серед яких є і профі. (Тільки припустимо, що залишаться на роб. Місцях 40% працівників). Хто замінить інших 60%???????????????? У Вас є кандидати на робочі місця? У Вас є проф. Які будуть працювати за спеціальністю???? Хто буде забезпечувати гром. порядок? Хто???? Ви????? Як??? В масках і зі зброєю????
Покажіть приклад:
1) Заберіть озброєних людей з вулиць!!! ( люди перелякані, постійно бачити людей у військовій формі та зі зброєю в руках) Не приведи Боже щоб її ще використали!!!!! Хто відповість по закону??? Ніхто!!!!!! Скажуть, що тітушка!!!!
2). По Кажіть конкретний план людям, я наголошую конкретний, чіткий, розумний та його перспективи!!!!
3). Замість того щоб ламати систему, Ви почніть знею працювати, навчати тільки не наколінах, а мирним способом!!!
Прошу думай, що робиш!!!!!! Я 100% підтримував євромайдан і був там, але я підтримував його за світле майбутнє украінських громадян!!!! Але я не підтримую Ваших методів роботи, зі зброєю бойовою на руках. Кого Ви так боєтеся??? Режим!!!!!!? Він переможений!!!!!!! Власний народ? Кого????? Можливо ми щось не знаємо!!!!!! Так Ви нам розкажіть!!!!
Мені дуже прикро це говорити, але я вже починаю сумніватися у Вас як майбутніх керівників укр.народу!!!!!
Давайте ламайте!!!!!!!!!!!!!!
Гроші в укр. людей є!!! І в бюджеті!!!!!!!!! Грошей дуже багато і іх вистачить щоб компенсувати всі витрати на оновлення держави!!!!!!!!
Відповісти
Як же треба боятися люстрації, щоб стільки і так постити. Певно. все в пуху. А ключові слова прості "Замість того щоб ламати систему, Ви почніть знею працювати".
Відповісти
Думаю, что никто не боится, просто головой думают.И
Вы подумайте...
Відповісти
Честь революції - це мир, спокій та світле майбутнє нашої нації та її людей!!!!!!!!!
Патріотам +++++
Відповісти
Досить!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ділити Владу!!!!! Потрібно працювати!!!!!!
Відповісти
Волиньгаз теж відвідайте. Там теж неабиякі статки.
Відповісти
На кого будем начинать працювати?
Відповісти
Не переживайте за старую власть. Они кроме как брать хабари, воровать, брехать и получать зарплату от Народа больше ничего не умеют и не делают. Как видим ни милиция ни СБУ ни Украину, ни тем более нас, защитить не могут ни от кого, могут только застрелить или запугать нас же самих – тех кто им зарабатывает все что они имеют. А губернаторы нужны для доразворовывания бюджета на местах. Чем их меньше будет тем богаче и счастливее будет Народ. Вы посмотрите какие государственные хоромы в областных центрах для своих рабочих мест у власти, все они заселены и получают зарплату и не малую – уверяю Вас что при этом кроме как воровством обманом ничем не занимаются.
Відповісти
Не переживайте за старую власть. Они кроме как брать хабари, воровать, брехать и получать зарплату от Народа больше ничего не умеют и не делают. Как видим ни милиция ни СБУ ни Украину, ни тем более нас, защитить не могут ни от кого, могут только застрелить или запугать нас же самих – тех кто им зарабатывает все что они имеют. А губернаторы нужны для доразворовывания бюджета на местах. Чем их меньше будет тем богаче и счастливее будет Народ. Вы посмотрите какие государственные хоромы в областных центрах для своих рабочих мест у власти, все они заселены и получают зарплату и не малую – уверяю Вас что при этом кроме как воровством обманом ничем не занимаются.
Відповісти
Волиньгаз теж не забудьте .там теж неабиякі статки.
Відповісти
Волиньгаз теж. Відвідайте. Там теж статки неабиякі.
Відповісти
а вы знаете кто власти в городе хочет????они делят ее без участников майдана!те же менты, которых уволили за взятки, пянки и коррупцию!я больше половины знаю с негативной стороны!получите то же что и сбросили!
Відповісти
Хіба є Закон України про люстрацію? От дочекайтесь, там мабуть будуть надані певному органу. Я хочу жити в правовій державі, а це грубе самоуправство.Хочете представляти волю українського народу хоч запитайте у лучан.Для цього скликайте віче, і без намордників.Вже немає кого боятись.Як корінний лучанин хочу виказати свою думку.
Відповісти
мудро сказано
Відповісти
Згодна!
Відповісти
молодці
Відповісти
Згадайте, як Польщі, позбавили права займати посаду на 5 років. І люди знайшлися, які працюють. І країна процвітаюча, тільки ЛЮСТРАЦІЯ всіх систем держуправління!!!
Відповісти
але ж робити все треба відповідно до Закону, який ще треба прийняти, а не з обрізами і в масках. Чи у Польщі теж озброєні загони гуляли?
Відповісти
ненавиджу тих, хто ще досі ПРОСИТЬ/ЗМУШУЄ народ "працювати" з системою!!!!
хитрожопі комуняки..
Відповісти
А якім боком там Гузь, Шиба, Козюра, Бонадар і т.д
Відповісти
Повністю підтримую коментар "Лучанин".Від себе додам,обов"язково провести люстрацію всіх без винятку новопризначених чиновників,службовців і.т.і.спеціально утворенною на Правовій основі-комісіею,чи групою осіб (назвіть як хочете)в яку мають входити авторітетні незаплямовані представники громади які не зганьбили себе абсолютно ніякими вчинками, справжні Героі Майдану,які воювали та знаходились там у важкі часи ризикуючи своім життям,а не ті, хто періодично навідувались на екскурсію і фотографування на фоні барикад, присвоівши собі статус"героїв",можливо ще когось, не знаю.Це буде демократично цивілізовано і головне- справедливо по відношенню до полеглих,покалічених та виживших у кривавій бійні- Героїв Майдану.А на даний час це все нічим не відрізняеться від дій тітушок та беркутів.ГАНЬБА
Відповісти
боти і тролі, колись і ви будете тікати світ заочі
Відповісти
тікати,як зараз тікають ваші гєрої і підстилки комуняцькі!!!


руки геть від україни!!!!
Відповісти
"Правому сектору" советую еще раз перечитать Конституцию Украины. Граждане, революция победила! Нам нужен МИР! Пора делами занятся.
Ну вот например возьмем тех же Бондаря или Козюру - да у них крутые дома и т.п. так что теперь они враги? Их расстрелять на майдане?
Відповісти
Як ви збираєтеся проводити люстрацію в районах області не залучаючи у свій люстраційнтй орган представників місцевої громадськості. Ну звісно можна залучити з районів "ручних" бютівців чи свободівців. Але це не буде воля громади. А якщо в якомусь районі громада виступить проти люстрації, що будете робити. Ну звісно олосите всіх тітушками.
Відповісти
УВАГА Павло! А що
шахраї Засєкіни (він і вона) роблять на обговоренні про люстрацію ???
Відповісти
УВАГА Павло! А що

шахраї Засєкіни (він і вона - два сапога) роблять на обговоренні про люстрацію ???
Відповісти
Повністю підтримую патріота,можна подумати,що нові керівники чи посадовці ,що прийдуть після люстрації не будуть брати хабарі,будувати особняки,якщо їх ще не мають, чи будуть їздити на ланосах(((де ж це ви бачили голову ода, прокурора області чи будь якого ін. чиновника на ланосі?розсмішили...чи може хтось буде перевіряти на які кошти придбані їхня нерухомість,ділянки і т.д.
Відповісти
Повністю підтримую патріота,можна подумати,що нові керівники чи посадовці ,що прийдуть після люстрації не будуть брати хабарі,будувати особняки,якщо їх ще не мають, чи будуть їздити на ланосах(((де ж це ви бачили голову ода, прокурора області чи будь якого ін. чиновника на ланосі?розсмішили...чи може хтось буде перевіряти на які кошти придбані їхня нерухомість,ділянки і т.д.
Відповісти
Ті, хто чинить самосуд(і люстрацію "по волинськи") - чим ви відрізняєтесь від попередньої банди, які діяли на власний розсуд? Дотримання прав і законів - це основа нової держави!!!
Відповісти
В Ківерцівському районі повертаються до влади ті,хто чудово відсидівся тихенько,при Янику,а тепер тріумфально повертається.Популісти,брехуни,злодюги!З"являлися обережненько на мітинги,позаду,на всякий випадок,ставали,і слухали мовчки...На жаль,більшість з них,вже не одну владу пересиділи., і ще покерують,в своїх інтересах.Якщо їх знову допустять до влади,"розкладання"не закінчиться.Потрібні люди,які відстоювали нашу незалежність на Майдані,яким совість не дозволить красти.Потрібні молоді,розумні,інтелегентні люди.Слава Україні!
Відповісти
Поважаю Вашу думку земляки хоча не завжди був з ними згідний!!!!!
Я впевнений, що час все покаже!!!!!
PS: ПРАВИЙ СЕКТОР !!!!!!!!! А ВИ НЕ ПЕРЕЖИВАЄТЕ,ЩО КОЛИ ПОЛУМ'Я РЕВОЛЮЦІЙ СТИХНЕ ТО З ВАС ЛЮДИ ЗРОБЛЯТЬ ЩЕ БІЛЬШИХ ВОРОГІВ І БУДУТЬ РОЗПРАВЛЯТИСЯ З ВАМИ САМЕ ВАШИМИ МЕТОДАМИ БО САМЕ ВИ НАВЧИЛИ ЯК ПОТРІБНО ПОВОДИТИСЯ З ВОРОГАМИ, НЕЛЮДАМИ ТА КАТАМИ ВОЛИНСЬКИХ МЕШКАНЦІВ!!!!
НУ-НУ..... ВИ ВЗЯЛИ НА СЕБЕ (ЦЕ ОСОБИСТО МОЯ ДУМКА) ЗАБАГАТО!!!
Запитання: ЧОМУ НЕ МАЄ ТАКОГО ЗНУЩАННЯ І ТАКОЇ ПОЛІТИКИ ЯКУ ВИ ВЕДЕТЕ В ІНШИХ РЕГІОНАХ НАШОЇ КРАЇНИ?
МОЖЛИВО ЦЕ ЕКСПЕРЕМЕНТ ВАШОЇ ПАРТІ?
ЗАПАМЯТАЙТЕ МИ ВОЛИНЯНИ ЗАВЖДИ СЛАВИЛИСЬ СВОЄ СВІТЛОЮ ТА МИРНОЮ ДУШОЮ!!!!!!
ЗАПАМЯТАЙТЕ БУДЬ ЛАСКА, ЩО ВНАС МИРНА ОБЛАСТЬ І ДОВГИЙ ЧАС В НАС БУВ МИРНИЙ ЄВРОМАЙДАНІ ХОЧА ЗГАДАЙТЕ СКІЛЬКИ ПРОВОКАЦІЙ ПЕРЕЖИЛИ ЄВРОМАЙДАНИ В УКРАЇНІ!!!!
ДАВАЙТЕ МИ ЗГАДАЄМО, ЯК МИ ЗАКЛИКАЛИ ПРАВООХОРОНЦІВ ПЕРЕЙТИ НА БІК НАРОДУ І КОЛИ ВОНИ ПЕРЕЙШЛИ НА НАШУ СТОРОНУ ТО МИ ІХ ПОЧАЛИ ПРИНИЖУВАТИ І НА КОЛІНА СТАВИТИ!!!!! Я ЗАРАЗ НЕ НА СТОРОНІ ПРАВОХОРОНЦІВ, просто мені СТИДНО, ЩО МОЖЛИВО І МИ НІЧИМ НЕ ВІДРІЗНЯЄМОСЬ ВІД НАШИХ ПОПЕРЕДНИКІВ! ЧИМ МИ КРАЩІ?
НЕЗАБУВАЙТЕ,ЩО ЗА НАШИМИ ДІЯМИ СПОСТЕРІГАЄ СХІД!!!!!!!! І ЩО ВІН БАЧИТЬ???????????????? МОЛОДЦІ!!!!!!!! А ПОТІМ НА НАС ГОВОРЯТЬ ЩО МИ ДИКУНИ І БОЯТЬСЯ ІТИ НАМ НА ЗУСТРІЧ Я ВЖЕ НЕ ГОВОРЮ ПРО ВІРУ В НАШІ ГАСЛА!!!!!!!!!
ДОРЕЧІ БАЧИВ Я НАШИХ НОВИХ ПРАЦІВНИКІВ ТАМОЖНІ!!!!!! ЖАХ!!!!!!!!
Я ПАТРІОТ ВОЛИНІ І ЩЕ РАЗ ГОВОРЮ Я МОЖУ В ЧОМУСЬ ПОМИЛЯТИСЯ І ЦЕ МОЯ ДУМКА!!!!!!!!
Відповісти
Як в Грузії, президент набрав молодого мудрого і емоційно-розсудливого покоління і відбудова почалась здавалось вже безнадійної і безперспективної країни
Відповісти
НЕ ЗАБУДЬТЕ ОСОБИСТУ ЛЮСТРАЦІЮ ЗРОБИТИ... ЧИ ВИ ТАКІ СВЯТІ МОЖЛИВО?
Відповісти
По-моему этот дурдом на Украине напоминает приход Гилера к власти в Германии в 1933 году, те же флаги чёрно-красные.
Відповісти
молодці, так тримати
Відповісти
Давно пора гнати всіх
Відповісти
Ви нічого цим не доб'єтесь! подивіться навкруги - скинули одну владу, а по Луцьку половина "майданівців" - це люди які мали судимість або перебувають на умувному! Що ви робите? позабирайте у них автомати! Навіть мирним громадянинам страшно!
Відповісти
Якщо Янукович не втопив Україну в крові то це за нього зробить правий сектор!!! Схаменіться
Відповісти
Товстенюка в комісію треба, він всім ім машини спалить, а потім собі, щоб на нього не подумали !
Відповісти
А чого ти мовчав советник як в нас президент та його приспішники із судимих вилізли?судимі мінтів і замінять, то є добре
Відповісти
всіх працівників таможні судів прокуратури треба розкуркулювати
Відповісти
Переміни на місцях жахають.Йдуть до влади пустослови,брехуни.Ті,які роками "стрибали" по кріслах , а зараз прикриваються тілами дітей з Майдану і вважають себе героями!!!
Відповісти
Досить мовчати!До влади рвуться ті,хто потерпів фіаско ще під час 1 революції. Ці люди вміють лише гарно говорити і закликати інших до рішучіх дій...Самі натомість спали в теплих ліжках,а дехто у криваві дні дозволив собі відпочинок на островах!
Відповісти
Смерть катам!
Відповісти
Смерть катам!
Відповісти
http://www.youtube.com/watch?v=HWVKgpP2fsQ
Відповісти
Данильчукова сотня до людей може ходити тільки в масках, з палками та зброєю.Знищене ними державне майно відшкодовуватимуть прості волиняни,платники податків.А за спалені документи,архівні справи згідно законодавства взагалі кримінальна відповідальність світить.Чи на вас пане Данильчук закони України не повинні поширюватись.
Відповісти
http://www.volynpost.com/news/28107-u-lucku-tryvayut-mutni-mutky-polozhynskyj
Відповісти
По районах теж пішла Люстраці керівників.
Відповісти
Так як ДЕПУТАТ Павло Данильчук ставиться до людей не залежно від того вині чи ні, можна зрозуміти кому потрібна лише ВЛАДА- ГАНЬБА, тим людям які загинули в Києві СЛАВА ГЕРОЯМ.
Відповісти
Данильчук молодець видно як до влади рветься.Йому всі люди перед ним мають на коліна ставати бо він уже з розуму сходить.Іди до Бога помолися краще за Героїв через їхню кров і смерть до влади так рвешся ГАНЬБА ДАНИЛЬЧУК
Відповісти
Треба глянути як живуть чиновники в районах Так в Любомлі бідна помічник суді за два роки купила пять крутих тачок і збудувала палац Нема почуття міри в пані Федончук А слуга народу Стрільчук на хабарах також непогано розкрутився...Люстрація, тільки люстрація!
Відповісти
З нетерпінням чекаємо на люстрацію в Любомлі. Бережись правого сектора Стрільчук! Чи й цього разу щось вигадаєш ?Багатопартійний ти наш
Відповісти
Мають бути РЕФОРМИ в усіх галузях але це повинно робитись професійно.Чому у Європі не має хабарництва.?Бо люди отримують достойні пенсії,зарплати.Давайте працювати і розвивати цей напрямок Важко,бо багато втрачено і вкрадено.А що ми повинні найбільше поважати?-старість.А що найголовніше в житті?-здоров я.і мир.А яка зараз цінова політика.Знову хочуть нажитись,долар євро,а ціни на ліки,продукти ідуть в гору.Хто за це буде відповідати-може в тому напрямку працювати.Що купить пенсіонер за свою пенсію.Скільки буде коштувати хліб для нас всіх.Потрібно свормувати вдаду і навести порядок.Хай працюють,а не засідають А Крим -ще одне питання.Ми не окрема область-ми Україна
Відповісти
Мають бути РЕФОРМИ в усіх галузях але це повинно робитись професійно.Чому у Європі не має хабарництва.?Бо люди отримують достойні пенсії,зарплати.Давайте працювати і розвивати цей напрямок Важко,бо багато втрачено і вкрадено.А що ми повинні найбільше поважати?-старість.А що найголовніше в житті?-здоров я.і мир.А яка зараз цінова політика.Знову хочуть нажитись,долар євро,а ціни на ліки,продукти ідуть в гору.Хто за це буде відповідати-може в тому напрямку працювати.Що купить пенсіонер за свою пенсію.Скільки буде коштувати хліб для нас всіх.Потрібно свормувати вдаду і навести порядок.Хай працюють,а не засідають А Крим -ще одне питання.Ми не окрема область-ми Україна
Відповісти
"З цим зобов’язанням погодився голова Волинської облради Валентин Вітер."
Чи думав він про кадровий склад МРЕВ ДАІ, де працює його дружина.
Відповісти
Закликаю Правий Сектор поставити на місце заюшеного Гудзя!!!!, інакше ми жителі Волині звернемся напряму до 5 каналу і верховної ради, розберіться за які гроші ін купив "Хюндай сонату"--ЗА ЗАРЛАТУ!!!!чи наглодував у Ковелі (ховаючи в піцерії так голодував , чи ви думаєте як попередня влада що люди тупі !?
Відповісти
Необхібно лише слідкувати за дотриманням законодавства!! Взяв хабар- конфіскація майна і тюрма!!!! І починати з прокурорів і суддів.
Відповісти
неохідно добре перевірити деректора департаменту ОДА злодія і хабарника харка та його дружка чернуху за крадіжку державної власності ївсе повернути народу
Відповісти
Цікаво,коли буде люстрація Західінкомбанку,зокрема наших "народних обранців",які покрали в рамках закону людські гроші,зробили собі бізнес,але по документах рахуються бомжами,і ще займають непогані посади в області до цих пір.Чи може вони самі проводять так звану люстрацію?Ви проводьте люстрацію не тих,хто виконував накази бандитів,вони змушені були виконувати накази,і всі це робили,що треба всіх звільняти?А хто буде працювати?Некомпетентні люди ніколи економіку не піднімуть з ніг!Дайте нормальні зарплати і спитайте в кожного виконавця за якість виконаної роботи?Як такі правильні,то чому мовчали ці всі роки,коли розкрадалося державне майно?
Відповісти
Шановні правителі ! Що ви робите? Кого ви призначили начальником Одеської мілліції? Петро Луцюк це злодій вищої гільдії, остатній хабарник-вимагач, особисто маю більше 30 фактів вимагання ним хабарів за призначення на посади. Луцюк перебуваючи на різних посадах в Одеській, Волинській, Ровенській, Закарпатській областях вимагав та отримував від 5 до 10 тисяч доларів США за те, що підписав рапорт про прризначення на ту чи іншу посади в міліції.
Відповісти