Волинську облраду «охороняють» люди з рушницями. ФОТО

Волинську облраду «охороняють» люди з рушницями. ФОТО
Декілька чоловіків з мисливськими рушницями «чергують» поблизу центрального входу приміщення Волинської облради.

Людей зі зброєю помітили у понеділок, 24 лютого.

Чоловіки з рушницями – у масках, одягнені у камуфляж та чорний одяг, у деяких на ногах – захисні щитки. Більшість з них – кремезної статури.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 20
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зброя небось прихватизована в Адреналіні?
Відповісти
чому ці люди у масках?
нехай зброя. але маски? від кого їм ховатись, якшо вони представляють людей, майдан. чи це не так?
Відповісти
виглядає як театр якийсь. Ну для чого все це? У місті все спокійно. Для чого нагнітати? Щоб зайвий раз по телеку показали героїзм?
Відповісти
бред якийсь нащо вже неї охороняти
Відповісти
Чим ці клоуни відрізняються від тітушок? кого вони бояться сховавшись за масками? кому потрібні ці "маски шоу"? не наступайте на граблі влади, адже ви тепер влада.
Відповісти
придивіться до остантої фокки! в що він взутий?
Відповісти
самі порушують закони,тому і в масках ходять
Відповісти
ya soglasen zacem maski,otkogo pryatatsa secas mnogie nacnut nosit oruzhie argumentiruya eto ya boyatsa za svou zhzn.nepraveno.
Відповісти
Щойно Данильчук в чаті заявив, що не законної зброї у них не має, зброя вилучена під час подій за межами області, а вних лише легальна зброя і носять її люди які мають на це дозвіл, а тут ми бачимо, як люди стоять із автоматами калашникова...
Відповісти
Люди,(те которые не относятся к разным организациям) Пора отделиться от них. Луцк один из самых спокойных городков, зачем нагнетать обстановку вот такими вот людьми.С детьми страшно выйти на улицу, так как не знаешь намериний этих людей. Мне кажеться пора выходить из этого кризиса, и продолжить жить в мире.
Відповісти
А від кого охороняють? Самі від себе?
Відповісти
Клоуни!!! Бзпредєл вже взагалі!!!
Відповісти
Від кого захищають?
Відповісти
по-гейропськи! Домкратично...
Відповісти
Скілки можна цей безпридєл терпіти?коли ми одумаємось?
Відповісти
А міліція,прокуратура, сбу для чого
Відповісти
Ці люди це члени бандитського угрупування (всім відомого). І якщо ми поміняли одних злочинців на інших, це дуже погано (
Відповісти
І зброю вони забрали в Адреналіні
Відповісти
Це не мисливська зброя, а справжні бойові СКС (нарізна зброя) калібру 7,62/39 прицільна дальність 800 метрів, убивча дальність 1500 метрів. Уявімо, якщо така куля полетить у невідомому напрямку з дитячих рук?!!!!!!! Жах!!! Заберіть зброю і знімати маски, нема від кого ховатися!!! І припиніть насильство, не лякайте людей!
Відповісти
Люди, не будьте ідіотами!!!! Часто вас захищали пепси??? Чи часто до вас безпідставно підходили міліціянти???? Краще щоб було обєднання маскишоу з народу, де всі адекватні і відповідальні люди б були, які могли б приїхати і наказати за протиправні дії всіх, від гопника з району до високопосадовця в області, не беручи хабарів, і даючи їм знати, що за будь-який поступок, який порушує закон прийдеться відповідати........якщо будуть підрозділ із свідомих і чесних людей, то ніякий прокурор чи мажор не зможе махати ксивою і розказувати шо він все вирішить чи застрілить, чи знищить когось, як це було ще недавно........чому ДАІ не могло зупинити мажора чи прокурора??? Бо він казав що звільнить з роботи.....а були б маскишоу - приїхали, оформили і не панькались би і тоді б міліція не боялась, шо їм зверху хтось відірве голову, бо приїхали б і до головного і йому б розповіли, шо він неправий і за такі дії хай пише рапорт на звільнення........Чого люди ви боїтесь??? Хлопці бояться за своє життя, бо виконують дії, за які мажори можуть помститись...якшо ж їх не знатимуть, то і всі, від головних міліціянтів до політиканів думатимуть спочатку шо вони роблять і зважиуватимуть свої дії. Слава Україні!!!!!
Відповісти
Останні новини
Луцьк сумує. ФОТО
24 лютий, 2014, 11:07
Волинську облраду «охороняють» люди з рушницями. ФОТО
24 лютий, 2014, 10:40
Янукович - у розшуку
24 лютий, 2014, 10:29